Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry, Amanda, 11, a Laurel, 16, utečou od svých adoptivních rodičů a přespávají různě po ubytovnách nebo kdekoliv se dá. Ale když zjistí, že je Lauren těhotná, dojde jim, že tuto situaci nemohou samy vyřešit. Nemají se kam uchýlit, a tak se nakonec rozhodnou unést Elaine, úřednici z kojeneckého ústavu. Ale zdá se, že Elaine potřebuje Manny a Lo stejně jako ony ji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Scarlettce tady bylo dvanáct let, ale hraje jak Al Pacino v dobách své největší slávy, neskutečný. Z příběhu jsem byl tak trošku vyautován, protože něco takovýho člověk opravdu velmi těžce pobírá ne že by to bylo nějak šokojucí, ale prostě ta zaplétka díky hereckým vykonům působí neskutečně realisticky a přitom takovou zápletkuj by člověk nevymyslel ani kdyby měl v prdeli sloní chobot. Vůbec se mě nechce věřit, že ty holky fakt nikdo nehledal a Elaine taky ne. Z obsahového hlediska to zkrátka trošku ujíždí, ale herecký hledisko je velkolepá kvalitka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jediný bonus...a to ten, že uvidíte mlaďounkou Scarlett Johansson. Jinak je to takové průměrnější drama, které je dobré akorát v tom, že dokáže na tu hodinu a půl zaujmout a nezbude Vám nic jiného, než ho dokoukat. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vysloveně jsem potřebovala něco, co potěší duši a tenhle nenápadný snímek splnil téměř všechny moje parametry na včerejší večer. Všechny tři děvčata byly báječný a hlavně po mně nechtěly, abych ronila slzy od začátku do konce i když to byl docela smutný příběh. Jo, povedlo se a dvanáctiletou Scarlett opravdu nešlo jen tak přehlédnout. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsou dvě děti. Poté jedno dítě a jedna dospělá. Náhle zde máme dva dospělé a jedno dítě. Závěrečný počet? Jedno dítě a tři dospělí. Excelentní komediální drama se skvělým alternativním nádechem, jenž nádherně doplňuje film o dětské fantazii a dalších krásným vlastnostech, jako jsou neschopnost falše či jakéhokoli maskování svých emocí. Velmi jasně nastolená situace a skvostný vývoj děje, podtržený precizní, jemnou režií. Velmi skromný, nicméně dokonale sedící hudební doprovod mne v některých chvílích nutil k nejvyššímu hodnocení. A Scarlett? Nelze ji zde nemilovat...v originálním znění, samozřejmě. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Scarlett Johansson byla už v útlém věku poměrně dobrou herečkou. Proto asi nepřekvapí, že tohle nezávislé dílko neurazí. :) ()

meave 

všechny recenze uživatele

Toto dielko možno nemá všetky parametre štrvorhviezdičkového snímku, ale dobré herecké výkony a zaujímavá zápletka z neho robí veľmi príjemnú sledovačku toho, ako nakoniec dopadne hľadanie lásky, dôvery a spolupatričnosti. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Nenápadný nezávislý snímek pro tři herce dokazuje, že když má autor co říci a dovede si najít ty tři správné herečky, je úspěch zaručen. Netradiční putování dvou sester a ženy, kterou unesly, je totiž postavené především na hereckých výkonech. ()

Qasa 

všechny recenze uživatele

Obsah včetně závěru: Sestrám zemře matka, alkoholička a feťačka. Starší unese mladší (Scarlet Johannson) z pěstounské péče a jedou. Skrývají se před policajty, kradou potraviny a přespávají v ukázkových domech. V pokročilém stádiu té starší konečně dojde, že je těhotná. Najdou si opuštěnou chatu a z městečka unesou osamělou prodavačku miminkovského zboží. Ta nejprve odmítá jíst, ale pak začne dívkám pomáhat a starat se o ně, dokonce i omráčením majitele chaty. Po jeho útěku se musí vydat opět na cestu, ošetřovatelku vyhodí z auta, ale pak začnou stahy a tak se vrací na místo, kde ji nechaly. Ona tam čeká. Proběhne porod a pak už osvobozená prodavačka veze dívky někam daleko, kde by se mohly všechny společně usadit. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Z Manny and Lo se vyklubal klubák se sympatickým obsazením - a tím nemyslím jen Scarlett, ale i všechny další herečky. Líbilo se mi prostředí amerického venkova a to, že film by se mohl odehrávat i kdekoli jinde, kde se sejdou dvě osamělé sestry a jedna postarší žena, která není úplně spokojená se svým životem. Víc takových amerických (nezávislých) filmů. A snad jen detail k oficiálnímu textu distributora: Elaine není úřednice z kojeneckého ústavu, ale prodavačka v obchodě se zbožím pro kojence. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Už jste někdy slyšeli o rukojmím, který by měl svého vlastního rukojmího? :-) Milý a příjemný filmeček o dvou sestrách, které snad najdou to, o čem snily... A 11-tiletá Scarlett je tu opravdu roztomilá :-) ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Může být něco lepšího než film s postavou, které MUSÍTE držet palce ? Může - film, kde jsou takové postavy tři. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

V Americe je možné všechno, i být totálně nevzdělaný a nevypadat jako lůza, i ztratit se a žít beze svědků. Ne že by to byl film zrovna o tomhle, ale divákovi je u něj umožněno, aby se myšlenky toulaly volně. Nevtíravá pohoda bez křeče, to je na realismus docela výkon. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Poměrně zábavný a vydařený nezávislý (což je v tomto případě určující) snímek, jehož velikou a nespornou kvalitou je mladá Scarlett Johanssonová :) ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těhotná ženská v obr montérkách od krtečka, matka, co dělá karbanátky a jedna užvaněná ženská, jež každému předhazuje své názory ohledně těhotenství a následných módních doplňků pro (řečí Chinaski) malé sviště. K tomu všemu přidejte obrovskou nudu a mizerný scénář. Díky Bohu za tě, malá Scarlett! 30% ()

jitrnic 

všechny recenze uživatele

Sice jsou zde obsažena snad všechna klišé amerických nezávislých filmů (ano, toto slovní spojení již také bohužel existuje), ale je to aspoň trochu originální osazenstvem, ve kterém vyniká mladičká Scarlett Johansson (která mi přišla oduševnělejší a schopnější herečka, dokud nedospěla, nemůžu si pomoct). ()

Reklama

Reklama