Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry, Amanda, 11, a Laurel, 16, utečou od svých adoptivních rodičů a přespávají různě po ubytovnách nebo kdekoliv se dá. Ale když zjistí, že je Lauren těhotná, dojde jim, že tuto situaci nemohou samy vyřešit. Nemají se kam uchýlit, a tak se nakonec rozhodnou unést Elaine, úřednici z kojeneckého ústavu. Ale zdá se, že Elaine potřebuje Manny a Lo stejně jako ony ji. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (37)

VeraF 

všechny recenze uživatele

Půvabnej film. Jsem velice ráda, že jsem Scarlett Johansson viděla poprvé právě v tomto filmu. Přišla bych o mnoho, kdybych ji znala už jako krasavici se smyslnými rty a jen bych si říkala Aha, tak takhle vypadala jako děvčátko. Kdežto já to děvčátko viděla poprvé a bylo prostě skvělé – inteligentní, vnímavé, laskavé, hrdé a hlavně zcela originální. Takové zádumčivé. Máte těhotnou sestru? No co je lepšího než ukrást z obchodu přímo porodní asistentku? ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Těhotná ženská v obr montérkách od krtečka, matka, co dělá karbanátky a jedna užvaněná ženská, jež každému předhazuje své názory ohledně těhotenství a následných módních doplňků pro (řečí Chinaski) malé sviště. K tomu všemu přidejte obrovskou nudu a mizerný scénář. Díky Bohu za tě, malá Scarlett! 30% ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsou dvě děti. Poté jedno dítě a jedna dospělá. Náhle zde máme dva dospělé a jedno dítě. Závěrečný počet? Jedno dítě a tři dospělí. Excelentní komediální drama se skvělým alternativním nádechem, jenž nádherně doplňuje film o dětské fantazii a dalších krásným vlastnostech, jako jsou neschopnost falše či jakéhokoli maskování svých emocí. Velmi jasně nastolená situace a skvostný vývoj děje, podtržený precizní, jemnou režií. Velmi skromný, nicméně dokonale sedící hudební doprovod mne v některých chvílích nutil k nejvyššímu hodnocení. A Scarlett? Nelze ji zde nemilovat...v originálním znění, samozřejmě. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Vysloveně jsem potřebovala něco, co potěší duši a tenhle nenápadný snímek splnil téměř všechny moje parametry na včerejší večer. Všechny tři děvčata byly báječný a hlavně po mně nechtěly, abych ronila slzy od začátku do konce i když to byl docela smutný příběh. Jo, povedlo se a dvanáctiletou Scarlett opravdu nešlo jen tak přehlédnout. ()

marrrrian 

všechny recenze uživatele

Malá Scarlett ukázala, že v nej niečo je a film rovnako tak. Pekná oddychovka, žiadny ždímač emócií, alebo zbytočného napätia. Ide si svojou cestou, nenútene sa rozvíja a ostane po ňom príjemný pocit (za čo vďačí aj poskromnému množstvu dobre zahratých rolí). Ďalší z takých tých filmov, ktoré sa cez daždivý víkendový večer ukážu ako dobrá voľba. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama