Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

merigieren 

všechny recenze uživatele

nejdřív se seznámíme s pár děcky, co se bojí testů, potřebují bodíky na vejšku, když si sestaví dream tým pro získání výsledků, tak si zázračně zničí první akci, Pak přijde druhá, kde si vycucají heslo z prstů, no ono vlastně je lepší se soustředit jen na vztahy mezi nima a výsledek, že to vlastně zvládnou bez podvodů. JInak by z toho byla šílená pohádka, vedle který by i perníková chaloupka vypadala jako třípatrová luxusní vila s bazénem a výhledem na les. ()

spriteboy 

všechny recenze uživatele

Dlouho mi trvalo, než jsem si tenhle film pustil, protože jsem očekával spíš nějakou blbost (hodnocení na CSFD má nic moc), a tak jsem dával přednost filmům, od kterých jsem čekal víc...Ale musím uznat, že jsem PERFEKTNÍ SKÓRÉ podcenil - nejde o druhořadý film, který se snaží nalákat na jedno slavné jméno (Scarlett Johanssonová). Jde o velmi povedený snímek, který patří mezi ty lepší "komedie pro mladší diváky". Věčně zhulený asiat je výborným zpestřením filmu. No a výkon Scarlett - když si uvědomím, že ji nebylo ani 20 a už v té době měla za sebou několik povedených rolí - opět předvedla excelentní výkon. Neškodilo by film asi tak o 5 - 10 minut zkrátit - to je počet minut, které mě moc nebavily - jinak měl snímek dobrý spád a splnil účel - POBAVIT. Ikdyž se může zdát, že se tvůrci snažili natočit něco o nespravedlnosti amerického školního systému - to bych za tím nehledal - spíše bych to bral jako slušnou záminku k vystavění příběhu... ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Děj od začátku jasnej, nicméně to ani moc nevadí a je to i tak docela zábavný, ale postupem času se z toho stává taková docela laciná záležitost, ale pořád to nad vodou drží Scarlet Johansson a Erika Christiansen. Jenže bohužel takovej tenmravokárnej konec je úplná tragédie a sráží tenhle film úplně do kolen. slabší 3 ()

Jaňo 

všechny recenze uživatele

Hurá... Konečne to nebolo len o hlúpych a trápnych vtípkoch a o týpkoch (nechcený rým), ktorí používajú slová ako "šukať", "cecky" a "fajka"... Film mal slušnú pointu aj príbeh, obsadenie výborné a tiež výkon toho obsadenia. Usmial som sa na "odkazoch" na iné filmy, ale aj na podarenom scenári... Vrámci teenage určite veľké prekvapenie (ktoré som nečakal) a preto sa odhodlávam dať štvorku ako vyšitú... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Proč v tom jenom musela hrát Scarlett? Stres z podobně slaboduchých filmů je podobně škodlivý jako kouření. Asi se už budu muset smířit s tím, že zemřu mladý. Námět Perfektního skóre není originální, no, buďme rádi, že je. Postupně bobtnající skupinka středoškoláků zvorá závěrečné školní testy a jelikož každý z nich má dobrý důvod je udělat („je to můj životní sen“), rozhodnou se před druhým kolem pro malý švindl. I když jde o MTV produkci, naplánování ani provedení akce není zrežírována nijak cool způsobem, na podobný film je režie vlastně celkem nudná a nenápaditá. Co mě však štvalo opravdu nehorázně – aniž bych se tomu jedinkrát upřímně zasmál – bylo stupidní chování oněch študáků. Neschopnost rozeznat skartovačku od kopírky bych ještě toleroval u člověka s dokonale vyhuleným mozkem (jak proboha prošel předchozími třemi nebo kolika ročníky?), ale ne u člověka, který s největší pravděpodobností absolvoval základku. Až na jednu výjimku jsou navíc všichni ztvárněni od pohledu nesympatickými a do daných šablon (šprtka, hulič, frajer, celebrita) násilně naroubovanými figurkami. Když film přes odvážné kecy o nespravedlnosti amerického školského systému doklopýtal k pointě „s poctivostí nejdál dojdeš, hlavně musíš být sám sebou“, jenom jsem zalapal po dechu a tiše zkonstatoval, že alespoň podvádět naší školáci umějí lépe. Poslední dvě otázky jsou nasnadě: „Je na co koukat?“ a „Má smysl kvůli tomu (po)zřít 5580-ti vteřinovou esenci hlouposti?“. Ano, na výstřih Scarlett Johansson a ne, nemá to smysl. 20% Zajímavé komentáře: jojinecko, Džejkop ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama