Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

Saxos 

všechny recenze uživatele

Zmatek nad zmatek v tak nudném zpracování, že bude úspěch, že neusnete i ve stoje. Zápory: tak očividné zvraty jen tak někde neuvidíte; lákačka na duo Hopkins a Al; tohle ani na levné DVD. Update rok 2023: ještě jedna stopážově velmi dlouhá zkouška, ale hodnocení zůstane stejné. Šit to není, stejně blé. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak moc snaží, až je z toho prostě jen obyčejný thriller, který naprosto nic nevytříská ze skvělých velkých jmen, která zde má. No, ten al Pacino trochu něco, ale Anthony Hopkins je tu opravdu jen pro jméno. Těšil jsem se na mojí oblíbenou Malin Åkerman, z které jsem sice viděl dost, ale i tak zde byla málo. No, rozhodně zklamání. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný, ale taky ne dobrý. Takový zajímavý střed. Člověk nechce koukat, ale přitom to nechce nedokoukat. Hodně nevyrovnané a rozhodně špatně zahrané od Joshui. Zbytek byl fajn, Al Pacino i Hopkins to umí, a Alice Eve jim šlapala na paty. Naprosté zklamání bylo ale od Julii Stiles, to bylo opravdu smutné. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Těhle filmů s lechce ponurou atmoškou v thrillerovém kabátku není zrovna už moc a ještě když člověk mrkne na casting,tak jako fanda Ala si to pustit zkrátka musí.Je zvláštní,že mi vcelku to rozložení postav dost vyhovovalo,kdy starý veteráni jsou tu spíše jen tím pozádím a všechno se to hrne na dvě ženský a průměrného Josh Duhamela.Náměť určitě není nic nového pod sluncem,ale jak jsem psal,jsem rád,že vůbec je.Co je bohužel průser,že Shimosawa chtěl trochu experimentovat a odlišit průběh a look filmu.Jsou tam dvě scény který jsou tak neskutečně kravský,že si říkáte proč tam jsou.Jako zalepit si lepidlem ránu na břiše je vážně někam spíše do parodie,než do seriózního filmu,kterým chce být,ale scenář občas dělá jednu ďouru ke konci za druhou a chce vymodelovat moment velkého překvapení.To se všechno dá nějak snést,zvraty jsem čekal,ale bohužel je to stále jen průměrnou třešinkou,která je ze strany už silně okousaná.Popravdě z tohohle filmu mohlo vzejít mnohem více,možná právě takové zklamání pro ostatní.Když řeknu,že v jeden moment jede kameraman takovou elipsu na detail,tak už víte čím chtěl Shimosawa upoutat.Chtělo to bohužel osvědčeneného režiséra,protože herce na to měl. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama