Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Recenze (77)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na film mě nalákala Malin Akerman a Alice Eve. Jenže jsem netušil, že se upíšou tak nezáživné a nudné sračce. A nepočítejte s tím, že v tomto filmu něco zachrání Anthony Hopkins a Al Pacino. Popravdě nechápu, proč do toho vůbec šli. To muselo bejt blbý už i na papíře. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11miliónovTržby Celosvetovo $1,992,000▐ určite zaujímavé obsadenie v dosť planom príbehu a neoriginálnej réžii /40%/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"V právu žádná pravda není. Všichni lžou." Již dávno vím, že pravda v právu nikoho nezajímá. Důležité je pouze to, kdo má dražšího právníka, neboť ten za svůj honorář dokáže vymyslet daleko lepší pravdu. O to tu tady však nejde. Tady jde o to, že mladý právník chce ulovit velkou rybu a myslí si, že mu to projde. I nepříliš zkušený filmový divák by mu v té chvíli nejradši pošeptal do jeho pečlivě depilovaného ouška, že on i jeho rodina asi budou mít problémy, ale říkejte to dravci, který má v ruce flešku a neváhá s ní machrovat. Já jsem se přitom tedy nenudil, na pár známých tváří jsem radostně zamával, nevadilo mi, že se děj několikrát zvrátil, ale hlavnímu jelimanovi jsem přesto moc nefandil. Padouši byli totiž o dost zábavnější než on. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak tady se opravdu tvrdě rozcházím s valnou většinou hodnotitelů. Ze solidarity nebudu rozpitvávat postavu legendárního Al Pacina, nicméně mi Misconduct v mnohém připomínal Ďáblovo advokáta. Ani já samozřejmě nejsem takový kacíř, abych tento nesmazatelný etalon devadesátých let srovnával s laciným "právnickým" dramatem, nicméně se jedná imo o dobře napsaný thriller, kde sice skřípe mnoho věcí (především naprosto marná Alice Eve a to jí mám jinak rád), ovšem i tak jsem si celkem užíval atmosféru. Skutečně nechápu, že tenhle kousek nemá alespoň naprosto standardních 70%. Ode mě 8/10. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Slušný námět by tu byl, zpracování je ovšem průšvih. Navíc mít v týmu poměrně solidní herce a dva legendární šviháky, přesto to takhle zazdít, to už je docela umění. Jenže charisma obou legend se roztáhne tak z půlky, navíc velmi brzy nastoupí sled nešikovných kiksů ve scénáři a na nějaký zajímavý zápis do filmové historie můžeme zapomenout. Režie rutinérská, ve výsledku jen ztráta času. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Duhamel je otřesný herec, ale naštěstí mu tady kryjí záda ostřílení veteráni Pacino/Hopkins. Díky logickým lapsům by si hledači chyb vyloženě pošmákli. Moc se mě líbilo Hopkinsem pronesené moudro "Je lepší zajít příliš daleko, než ne dost daleko." A to prosím pěkně prý pronesl soudruh Stalin. 50% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Asi by som sa rád porozprával s niekým z produkčného tímu tohto filmu, pretože jediné čo môžem k tomu povedať je fakt, že absolútne nerozumiem ich myšlienkovým pochodom keď toto dávali dokopy. Aby som ale rovno nezačal kritizovať, tak poviem, že je vo filme pár dobrých hudobných momentov, a jediný, kto podľa mňa z filmu vychádza dobré je Anthony Hopkins. Mám pocit, že keď sa film sústredí na neho, tak je to celkom okey. Nemôžem povedať, že odviedol perfektný výkon, ale myslím si, že je jediný, ktorý tu ponúka aspoň trošku talentu. Inak mám z tohto filmu pocity, že je to ukážka, ako by vyzeral Christian Grey (áno, viem, že to nie je Jamie Dornan) keby ho začal nudiť život s Anastasiou, lebo mu chýba poriadny sex v štýle BDSM a rozhodne sa to skúsiť so svojou bývalou, ktorá spriada určité plány, ktoré ale úplne nevyjdu, lebo okrem toho spriada plány ešte aj niekto iný. A film je plný zvratov na jednom aj na druhom mieste a väčšina z nich padá úplne mimo. Je tu dokopy asi len jeden, možno dva, ktorá vedia aspoň trošku prekvapiť, ale nestoja za váš čas pretĺkať sa týmto nudným a nekonečným filmovým utrpením. Alice Eve je tu absolútne príšerná a pri každej scénke tá neskutočná monotónnosť len naberá na obrátkach a rovnako zbytočný je v tomto filme aj Al Pacino. Nič tomu nepridá a je to skôr klišé na klišé. Okrem toho keď chce byť film thriller, tak tu máme scénky krútenia sa na motocykli alebo otáčanie kamerou hore nohami, čo nepridáva filmu nič, len dokazuje jeho debilitu. Jediné čo môžem povedať je toto: "Vyhnite sa tomuto filmu na míle." Hodnotenie: D- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je značne podhodnotený. Z môjho pohľadu to bol zaujímavý thriller s prekvapivou pointou. Nebolo to šokujúce, malo to ale svoj spád, pár zvratov, nebolo to vôbec plytké a dej nie je vopred odhadnuteľný. Pacina ani Hopkinsa komentovať samozrejme netreba, tí by kraľovali filmu aj keby tam postavili len ich sochu. Ženské úlohy zvládnuté perfektne, hlavne Alice Eve v roli trochu bezduchej manželky bola výborná. Súhlasím, že pri tejto zostave Duhamel nestíhal. Filmu sa vyčíta prekombinovanosť, ktorá mne osobne ale zaimponovala. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono na papíře to asi vypadalo dobře a vzhledem k podařenému castingu to mohla a měla být pecka, ale nějak se nezadařilo. Je to jedna veliká nuda, která na konci vysype několik zvratů a překvapivých odhalení, které by sice mohly s našlapanou režií zafungovat, ale tady bylo mojí jedinou reakcí "Hm". A příliš nenadchnuli ani herci. Největší lákadlo v podobě veteránského dua Hopkins-Al Pacino celkem snadno přehrály Malin Åkerman a Alice Eve, na které se k tomu ještě dalo dívat a hlavní hrdina v podání Joshe Duhamela měl všechno možné, jen ne odpovídající charisma. Promarněná příležitost. 25% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velmi špatně napsaný scénář, který zapříčiňuje všechny negativa filmu. Ani herecké obsazení nemůže film spasit, neboť většina herců dostává minimum prostoru nebo jsou naprosto zbyteční. Obsazení Duhamela se vůbec nepovedlo a jen podtrhává nevýraznost hlavního hrdiny. V první půlce se nic nestane a v té druhé pár slaboučkých zvratů. Vše strmě padá do průměrnosti a něco je špatně, pokud se stává nejlepší scénou svádění v kuchyni k sexu.......4/10 ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

To máte tak, když si scénáristé nedokáží vybrat smysluplný závěr svého filmu a tak tam vrznou a oba a třetí si přidá ještě režisér sám a máte tak několikanásobný loop zvratů a všechny jsou tak pitomě vykonstruované, že pak divák po nějakých devadesáti minutách rozplétání záhad dospěje k závěru, že těch devadesát minut bylo úplně zbytečných a k ničemu, což výsledku fakt nepřidává, ani trochu. Zase jedna ukázka snímku mnoha slavných ksichtů v nezvládnuté břečce. ~~~ 1,5* ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Divím se, že se slovutní Hopkins a Pacino nechali naverbovat do takového škváru. Při sledování jsem lapala po dechu a děsila se, jakou kravinu tam ještě tvůrci vloží. Děj je většinou nesmyslný a čím víc spěje ke konci, tím ptákovin přibývá. Odpad nedávám jen proto, že se mi líbila tvář korejského herce, který se pohybuje celým filmem. I když vlastně ani nevím, proč v něm hrál, v ději jeho účast nedávala žádný smysl :D ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ten film se tak moc snaží, až je z toho prostě jen obyčejný thriller, který naprosto nic nevytříská ze skvělých velkých jmen, která zde má. No, ten al Pacino trochu něco, ale Anthony Hopkins je tu opravdu jen pro jméno. Těšil jsem se na mojí oblíbenou Malin Åkerman, z které jsem sice viděl dost, ale i tak zde byla málo. No, rozhodně zklamání. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Asi měsíc jsem se tomuhle filmu vyhýbala kvůli zdejšímu hodnocení, ale pak jsem náhodou zjistila, že tam hraje Lee Byung-hun, tak jsem si říkala, že omrknu další jeho hollywoodský štěk a že přece s tímhle obsazením to nemůže být tak špatný... Ze začátku jsem tomu i věřila, ale pak se to jaksi zvrtlo v něco, co už bylo natočeno několikrát a mnohem líp. Hopkins s Pacinem moc prostoru nedostali a Duhamel s ženuškou to bohužel neutáhnou. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Těžkopádný akční thriller. Hvězdičku navíc za obsazení: 79letý Anthony Hopkins (šéf farmaceutické firmy Denning), 76letý Al Pacino (Benův šéf právnické kanceláře Abrams), 44letý Josh Duhamel (právník Ben), 28letý Glen Powell (Benův kamarád, právník Doug) a 46letý Byung-Hun Lee (účetní, nemocný asijský vrah). ()

Reklama

Reklama