Reklama

Reklama

Dough

Trailer 1

Obsahy(1)

Starý žid Nat Dayan (Jonathan Pryce) vlastní rodinnú pekáreň, ktorú zdedil po svojom otcovi, a ten zase po jeho otcovi. I napriek pár lojálnym zákazníkom biznis prestáva rozkvitať, čo sa však náhle zmení akoby švihnutím čarovného prútika po tom, čo Nat zamestná mladého moslimského učňa v núdzi Ayyasha Habimanu (Jerome Holder). Ten totiž v náhlivosti vysype marihuanu do cesta, ktoré sa práve miesilo na čerstvé vianočky. Obrat pekárne zázrakom vyletí raketovou rýchlosťou cez noc nahor. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Některé snímky mě dostanou svojí jednoduchostí, svojí lehkostí a tím, jak zajímavé charaktery vykreslují. "Dough" je v něčem možná až moc jednoduchý, až moc naivní, ale představa, že žid a muslim společně provozují pekařství je krásně utopistická a zároveň dojemná. Skvěle jim to spolu funguje hlavně díky hercům. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Nejde o nejakú crazy komédiu , u ktorej by ste zleteli od smiechu z kresla na zem. Je to skôr dráma s komickými prvkami, alebo naopak, komédia s prvkami drámy. Všetko záleží od vášho uhlu pohľadu. V každom prípade, ako oddychovka na resetovanie mozgu v nedeľu po sobotnej chlastačke, ideálna. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama