Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá a atraktivní manželka mocného podnikatele je surově zavražděna ve svém bytě. Plzeňští vyšetřovatelé z oddělení vražd stojí před otázkou, zda jde o strašnou pomstu nebo o dílo psychopata. Šestidílný kriminální seriál Místo zločinu Plzeň sleduje práci plzeňského kriminalistického oddělení. Pod vedením plukovníka Karla Drtiny pracuje zkušený kapitán Tomáš Karas s Viktorem Knappem. Hlavním tématem prvního dílu je vražda půvabné Lenky Steinerové. Surový čin nasvědčuje, že se jedná o vraždícího psychopata. Vražda druhé mladé ženy Lady Brůnové toto podezření jen potvrzuje. Vyšetřování se zaměří na místního fotografa Kepku, který obě ženy fotil. Kriminalistům však chybí přímé důkazy a jejich pátrání jde i směrem k charitativní nadaci Lenky Steinerové. Pátrání stojí kapitánku Mirku Ondrovou málem život. (Česká televize)

(více)

Recenze (21)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Tak povídej. Co ti naši úchyláci." Až ke mně jednou domů zavřenými dveřmi proběhnou dva kovbojové s pistolema a pak se "Sorry" na rtech zase zmizí, tak si v klidu opravím dveře a budu spokojeně žít dál s vědomím, že mě poctili návštěvou kapitáni z plzeňské kriminálky a patrně nejsem vrah. Jistý si tím nemohu být, protože jejich "vyšetřování" je docela síla, proti debilní kpt. Ondrové se mi i vrah jevil jako sympatický chlapík a ačkoli nechci vynášet soudy po prvním díle, tak jsem hodně dlouho neviděl takhle špatnou seriózně se tvářící detektivku. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Cosi podivného. Jinak fakt nevím, jak mám vyjádřit naprosté rozčarování nad pátráním po vraždícím úchylovi. Úchylem jsou spíš každý detektiv, teda snad kromě Vaculíka. Ale i kdyby byly hlavní postavy jakkoli úchylné, aspoň vypravěčsky to mohlo být lepší. Jenže není. Zatímco trochu napětí a erotiky si divák voyer užije při vraždách, při pátrání si divák detektivek přijde tak akorát na ochmelku Stránského a slušně civilního Zadražila. Jako úvodní díl rozhodně nenaladilo na další díly. ()

Reklama

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem to v repríze po několika letech, furt se na to dá dívat. Kapitán Karas(J.Zadražil) na začátku dílu perlí : "Nesebrala jste mu peněženku, že ne ? Prosím, nějakej drzej! Kapitán Karas, těší mě, atd. Matku jeho kolegy Viktora Knappa, zvaného Viking(M.Stránský) hraje Jana Gýrová. Podezřelého fotografa Kepku si zahrál režisér Radim Špaček. **Hudba na začátku a na závěr : Vladimír Mišík a Etc... - Pomalu v revolver se ztrácí víra (s textem F.Gellnera) . ()

matysek2425 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu něco strašného, od ničeho k ničemu potloukající se detektivové, koeficient napětí (které bych u aspoň průměrné detektivky očekaval) žádná celá nula nic, některé postavy se objeví a zase zmizí, naprostá ztráta času a hodně frustrující pocit z toho,že tahle fekálie vznikla z peněz koncesionářů. Vůbec nechápu kde vzala ČT drzost tuhle slátaninu reprízovat, navíc v prime time. ()

dyfur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

....úvod, stred časti ešte ok, ale koniec....?.... vyšetrovateľka (v minisukni) urobila baci  bac a vrah utekal-tak ho len tak naľahko bez zbrane prenasledovala ....a on utekáááál.....a nasnímané to bolo a la 80-te roky slovenské tv krimi :( nejaká spomaleno a jemne sa trasúca kamera .....to tento režisér natočil Pelíšky??? ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Vila, ve které došlo k vraždě, se nachází na adrese Mokropeská 1863, Černošice. (sator)

Reklama

Reklama