Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný podnikatel Janáček je nalezen u svého rybníka. Utopil se, nebo byl zavražděn? Kapitán Viktor Knap s kolegou Tomášem Karasem se svým týmem zahájí pečlivé pátrání. Vražda významného plzeňského podnikatele Janáčka je hlavolamem i pro tak zkušené vyšetřovatele, jakým je kapitán Viktor Knapp a jeho kolega Tomáš Karas. Zločin se stal na břehu rybníka a chybí jakýkoliv vražedný předmět a jakékoliv stopy po pachateli. Záhadou je i motiv: byla to msta nebo vražda kvůli penězům nebo se Janáček zapletl s organizovaným zločinem?

Smrt v rybníku je druhým dílem šestidílného kriminálního seriálu Místo zločinu Plzeň. Neobvyklé příběhy jsou plné záhad a napětí a způsobují i rozpory mezi vyšetřovateli. Záhadné a složité případy se promítají do osobních životů kriminalistů. (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

,,Vy snad máte ráda vopilý chlapy? Tak především nemám ráda ty ženatý. Jako že máte morální zábrany, jo?´´ ,,Nedáš si rovnou dvojitou? To mě jako přemlouváš? Ne, jenom se ptám, jestli si dáš zase dvojitou jako předtím. Tu to byla dvojitá? No jasně. Tak to chci dvě dvojitý. (barman nalévá) To je jednoduchá dvojitá. Ne, to je dvojitá, dvojitá.´´ Ale když je žena agresivně žensky odbržděná? Co je to za definici. Ožeň se a uvidíš.´´ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Zázračný dedukce ze sebe sypu většinou po pitvě." Tak tady byla taková spousta motivů, že i já bych z vraždy usvědčil minimálně tři různé pachatele a to bych si ještě nechal dva rozpracované. Plzeňští kriminalisté se však rozhodli najít toho skutečného a byla to trochu nuda, i když zbavení se vražedného nástroje bylo tak geniální, což to do tohoto případu snad ani nezapadalo. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po výlovu je na druhý den nalezen utopený šéf velké firmy. Podezřelých časem přibývá, ale jeden je stále největší - manželka mrtvého. Díl, ve kterém konečně hlavní postavy i zahláškují a několikrát si ze sebe především ochlasta Knap a poctivec Karas udělají srandu. Díl, který patří k tomu malinko veselejšímu v celkově dusně navoděné atmosféře. ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chytala za Viktorku... Kulinský, Harapes... Janáčkův masokombinát se točil v areálu Branického pivovaru. Památkově chráněný objekt založili roku 1899 pražští sládci, pivo se v něm přestalo vařit v roce 2007. ()

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viktor Knapp alias Viking(M.Stránský) zase perlí : "Nevadí ti, že mi jíš do toho kouření. Tak promiň." nebo: "Toto byla dvojitá? Tak si dám dvě dvojitý. To je jednoduchá dvojitá. Ne, to je dvojitá dvojitá." **Podnikatele Dragouna hrál bývalý baletní tanečník V.Harapes, docenta Myšáka výtvarník Aleš Najbrt. **Některá místa natáčení - viz Zajímavosti . ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fraška! Toto nie je epizóda z kriminálneho seriálu, toto sú len holé scény zoradené v strižni aby bola dosiahnutá požadovaná dĺžka! Nie je tu atmosféra, je tu len holé nič! Kriminalisti kde sídlia? Však ešte som nevidel ani jedno okno! Snáď si filmový štáb neprenajal pivnicu, alebo áno?! "Lukáš Vaculík nám zaručí sledovanosť tak ho tam dáme na 20 sekúnd do každého dielu." ()

Bohdy67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší díl. Poslední dobou vše ve všem je Jitka Čvančarová stojí za ho***o... A ani ty její "prednosti" to nezachranuji... Ne, že by byla vyloženě tak špatná, ale tím že ji cpou do každého seriálu a vesměs má stejné charaktery, tak už je to prostě nuda... A celkově tento "případ" totálně bez napětí... ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný díl se zajímavým rozuzlením, námět byl fajn a dával smysl... Bylo milé vidět tam vícero neherců a pěkné lokace... Škoda, že Jitka Čvančarová nepřesvedla více ze své krásy, ale i tak to bylo milé.. Njn za vším hledej nasranou ženu a domácí zabijačku 😀😀😀 Mimochodem ta patoložka měla nejen smysl pro humor, ale hlavně pravdu... Ten výrok: "když je žena agresivně žensky odbržděná" by se měl tesat do kamene a hodně chlapů to již odsralo... 😅😅😅 ()

Lykos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak o tomhle upřímně vůbec nevím, co si mám myslet. Rybáři, kteří byli se zavražděným naposled, jsou vyslechnuti až asi týden po začátku vyšetřování..no já tápu. ()

Reklama

Reklama