Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Recenze (398)

verbal 

všechny recenze uživatele

No vida, jak se dá poměrně jednoduše pomrdat divácké očekávání a lehce překročit hranice mezi chytrou zábavnou vtipnou komedií a zbytečnou kýčovitou plytkou pičovinou. Jinde skvělá skvadra profláklých dědků vnadila na nějaký ten Red, Zpátky do ringu či Loupež na úrovni, a pak přitáhla podúrovňovou nudnou hloupou sračku s tumory jak z geriatrické ambulance, mířící do Babovřesk. Ale vzhledem k tomu, že všichni tři Metuzálemové už těžce přesluhují, utáhli ten trapný zombilend po herecké stránce s grácií a přinutili mě dát aspoň dvě z eutanázie. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu je sympatická ta dědkovská skvadra. Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin a Christopher Lloyd jsou přesně ty tváře, pro které stojí za to ten film vidět. Jinak je to ale ničím urážlivá klasická vloupačka do banky, kterých bylo tisíc a jedna navrch. Nemám jim to za zlé, jen mi chybělo víc legrace. Takhle si dědové užili trošku adrenalinu s morálním podtextem, ale to je asi tak všechno. Podobné komedie dokážou bejt i zábavnější... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $25miliónovTržby USA $45,018,541Tržby Celosvetovo $82,118,541Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Taká dôchodcovská oddychovka. /60%/ ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Seniorská variace heist filmů nedosáhla na víc, než na popcornově nenáročnou zábavu...škoda, minimálně herecké obsazení bylo skvostné... ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSME TŘI STARÝ DĚDCI. KDYŽ VYLOUPÍME BANKU A VYJDE NÁM TO, PROŽIJEME DŮCHOD DŮSTOJNĚ. V NEJHORŠÍM PŘÍPADĚ NÁS CHYTÍ, DOSTANEME POSTEL, TŘI JÍDLA DENNĚ A LEPŠÍ ZDRAVOTNÍ PÉČI, NEŽ MÁME TEĎ...“ /// Film na pohodu. Ftipný dědkovský dialogy, nostalgický obsazení (pobaví i štěky Christophera Lloyda)…, navíc dlouho jsem u žádný loupeže nebyl tak napnutej a zároveň vysmátej. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nemám prachy a na šoustání už jen vzpomínám. 2.) Hledám film pro kluky z důchoďáku. 3.) Thx za titule „majo0007“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR *** AKCE ne NAPĚTÍ * ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem pěkný příběh, který poukazuje na problém dnešních důchodců. Herecky je to trefné, především Michael Caine je výborný, ale humor mi vyloženě nesedl a tempo je poměrně vlažnější. Není to ideální typ filmu, který vyhledávám, ale na jedno zhlédnutí to jde. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Asi sa vrátim za bar. Tam by sa mi to nestalo.“ Aký trailer, taký film. Nezáživný, predvídateľný, nevtipný, silený, neoriginálny, nudný. Osemdesiatnici Caine, Freeman a Alan Arkin (a sedemdesiatnici Ann-Margret a Christopher Lloyd) v tom určite hrali len preto, aby si užili spoločné nakrúcanie, požúrovali, pokecali, zaspomínali na Batmana a podobne. A Matt Dillon sa v tom nejako stratil. Prvú hodinu som bol vyložene otrávený a seriózne som uvažoval nad tým, že sa počas pozerania naučím štrikovať, zašívať ponožky alebo poskladám 1500-dielne puzzle. Našťastie, práve keď som bol s nervami v koncoch a chcel som začať pani manželke hroziť rozvodom (nápad pozrieť si tento film bol jej), nadišla posledná polhodina a snímka úplne nečakane chytila dych. Nie, heist movie zázrak to nie je ani omylom, ale oproti strašnej prvej hodinke to začne ku koncu správne odsýpať, je to svižné, zábavné a celkom šikovné, možno dokonca aj jemne dojemné. A i Matt Dillon sa v poslednej tridsaťminútovke našiel. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Museli být hodně mladí a fit. Vystřílel jsem do nich celý zásobník a stejně se všem kulkám vyhnuli." Tak tři důchodci, kteří nedokázali ukrást ani suroviny na gordon blue ze sámošky, ukradli miliony z banky. To by bylo tak skvělé, kdyby to byla parodie, ale ono je to asi míněno vážně. Takže za mě palec nahoru za kritiku toho, jak je v USA snadné rozpustit penzijní fond, za zábavný útěk po krádeži v obchodu a za důchodcovský sex. A ten zbytek, tedy stáří, nemoci, rodinné hodnoty a FBI, mě spíše rozesmutněl než pobavil. Jdu se podívat na Zákon a pořádek, tam se ty případy řeší rychleji. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Časem se dostanete do věku, kdy vaše odsouzení na doživotí už daňové poplatníky tolik nestojí.. Velkoryse obsazený duchna-heist, který se na jedné straně snaží pohrávat s klišé (předání štěněte) a na druhé servíruje věci, o jejíchž využití v dalším průběhu nemáte pochyb (pomoc asijské holčičky). O humor se stejně jako v Grudge Match stará především A.Arkin, sir Michael Caine zase nenuceně rozdává noblesu. Opakujícího se M.Freemana bych nahradil De Nirovou postavou lupiče McCauleyho z Heat, ale chápu, že tady se mělo jednat o amatéry a taky je tu ten menší detail, že doktor Al Pacino už zařídil eutanázii.. Zdá se mi to, nebo se začínají čím dál tím víc objevovat filmy, v nichž se na finanční instituce z principu pohlíží jako na zločinecké syndikáty? Přichází čas bankster movies.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Povedená jednohubka ve stylu Stand up guys, kterou si již zřejmě znovu nepustím, ale vesměs jsem se dobře bavil a ač by mě mohlo mrzet, že velikáni typu Caine nebo Freeman točí film z tohodle ranku a ne poprvé, vlastně je to jejich jediná šance jak uhrát ještě hlavní role. A pořád mají charisma a ostrovtip, takže proč ne...7/10 ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Velice zábavná komedie, která těží hlavně z kratší stopáže. Nemáte díky ní čas na to, abyste se mohli jakkoliv nudit. Sociální linka je navíc aktuální a uvěřitelná - s hlavními hrdiny tedy plně soucítíte, což udržuje napětí na vysoké úrovni. Navíc to všechno opravdu funguje a do samého konce nevíte, jak to celé dopadne. A to já dokážu ocenit... ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Komedie, jakou by dnes už v kinech bohužel asi málokdo čekal. Skvělá ústřední trojice i ostatní postavy, vtip za vtipem (zdaleka ne všechny si berou na paškál stáří nebo nemoci) a přitom zároveň lidsky citlivý příběh, rozumná stopáž, výtečný soundtrack a hodně režijního hračičkování, díky kterému to všechno má spád od začátku do konce. Navíc se příběhu podařilo vyhnout několika nejvousatějším klišé (a když ne vyhnout, tak je velmi vtipně shodit), čili já jsem jednoznačně spokojený a musím říct, že takhle dobře jsem se před velkým plátnem už dlouho nepobavil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddychovka. Celkem zábavná dědkovská komedie ve který se předvedli některý prověřený starý dobrý páky. Příběh je uvěřitelný tak trochu ze života může se to stát i vám, ale asi nebudete mít koule na to s tím něco dělat. Nicméně zůstanu u lehce nadprůměrného hodnocení hlavně z důvodu, že film není tak úplně originální, ale jedná se o další remake. I když jsem původní neviděl, tak to musím zohlednit.60% ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Ten film je síce ťažký priemer ale ústredné herecké trio je neskutočne sympatické a ťahá to veľmi hore 7/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prakticky nikomu se to nelíbilo a má to 73%. Caine, Morgan a Arkin chtějí vykrást banku a příště zkusí třeba zase proniknout do nejlepší hokejové ligy světa. Komu stačí podobné úvahy k úsměvu po celou stopáž snímku, tomu upřímně závidím. Protože snímek je přesně o tom jestli důchodci mohou vyloupit peněžní ústav. Takže samotný námět je tím jediným vtipným momentem na celém Going in Style. 50% ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Morgan Freeman kradnúci v samoške vajcia, to chceš. --- "I've watched this TV show called Law & Order, and they solve crimes much quicker than you do. You should tune in." ()

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama