Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Recenze (399)

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká milá nenáročná prerábka starého filmu, ktorá v konečnom dôsledku dopadla režijne omnoho lepšie ako originál. Možno to ale bude práve tou ústrednou trojicou, nakoľko Freeman a Caine sú zárukou kvality a navyše ich dokonca predčí aj ich herecký kolega Arkin, ktorý sa mi páčil najviac svojimi hláškami a takým svojráznym humorom. Fajn oddychovka, ktorú odporúčam. 65 % ()

JohnCoffe 

všechny recenze uživatele

Dostal jsem co jsem očekával.Do puntíku. Hřejivý,hláškujícía nadnesený film s mými nejoblíbenějšími herci. Michaela Cainea a Morgana Freemana můžu kdykoliv, jakkoliv v jakémkoliv množství.Pokud si chcete vykouzlit na xichtu vlídný úsměv před spaním a nic neřešit,tak tohle je způsob jak toho dosáhnout. ()

Bbbulanek 

všechny recenze uživatele

Je to milé, osvěžující, s příjemným hereckým obsazením. Takhle zpracovaná tematika stárnutí mi vyloženě bodla. ()

Velislav 

všechny recenze uživatele

Geronti v akcii alias príjemná úsmevná komédia, od ktorej netreba príliš veľa očakávať. Problém je zrejme v priemernom scenári, čo je škoda, keď sú k dispozícii takí skvelí hereckí veteráni ako Freeman, Caine a Arkin. Taktiež viac do hĺbky mohol ísť ten sociálny antisystémový kontext kritiky všemocných bánk a súčasnej doby korporácií, ale to by už nebola ľahká komédia. Napriek tomu úsmev z tváre nezmizne počas celého filmu. Videné v kine. 6/10 ()

Lykr 

všechny recenze uživatele

Freeman, Caine a Arkin. To je důvod, proč tato báječná krimi komedie skvěle funguje. Člověk se u toho cítí tak báječně - uvolněně. Suprově se odreaguje. Humoru je tu habaděj a film vás vtáhne, že nebudete ani mrkat. Po dlouhé době jsem viděl doopravdy povedenou, kvalitní komedii. ()

Marauder 

všechny recenze uživatele

Úžas!!! Caine a Freeman boli top a inak je smutné že tento film má v sebe aj kúsok pravdy. Bohužiaľ vo svete to naozaj funguje dosť podobne. Takže po zhrnutí bol tento film super a je hodný aj zamyslenia. ()

dadoool 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla naprostá pecka! Dlouho jsem se v kině tak nepobavila. Trojice byla perfektní, vtipná a také velmi dobře zahrané. Prostě bomba. Jak si trojice starých pánů plánuje loupež, no to bys prostě nevymyslel :D. Klidně bych šla do kina zase, to se určitě vyplatí, i když tě v bance okradou o penzi a přijdeš o barák :D. ()

cinemafil 

všechny recenze uživatele

Film má švih. Nenudí. Kamera bez chyb. Scénář na míru hercům seniorského věku. Hrají sami sebe a to umí. Vlastně to jsou oni sami, nic hrát nemusí. Tak nabízí řešení. Když jsi starý a všechno začíná jít do háje tak máš dvě možnosti , fňukat a litovat se, nebo začít myslet - loupež je jen paralela. A taky že se skutečnými přáteli jde všechno snáz a ani stáří nemusí být nuda. 4* ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Na túto zostavu som sa tešil, čakal som podobné niečo ako "Last Vegas". Nedočkal som sa, napriek tomu, že Freeman Caine a Arkin sú ako vždy skvelí, filmu chýbajú nápady, úsmevných momentov je ako šafránu a celkovo film nemá príliš čo ponúknuť. Neviem či by som to dopozeral s inými hercami. Pre mňa veľké sklamanie. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Překvapivě velmi příjemná komedie. Ačkoli podobná díla vůbec nemusím, tentokrát jsem se skvěle bavil. Humor byl inteligentní a měl silný sociální podtext. Nešlo o žádnou prvoplánovitou řáchandu, mělo to na takový film velmi rozvinutý pohled do hloubky. Navíc se zadařilo i herecké obsazení. ()

sew810 

všechny recenze uživatele

Nádherná pohodovka. Bez zbytečných vulgarit. Bez šílených střihů. Bez překombinovaných point. Jen lehký příjemný humor. Pecka ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Super som sa bavil,život dôchodcov je už raz taký,kapitalizmus sa nebabre,ale nadsázka bola celkom vydarená.Vlastne môžem byť rád,že mám 350 Eurový dôchodok od štátu.Zatiaľ. ()

Goumen 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrná feel good komedie s výborným obsazením a celkem orginálním nápadem. Vyhýbá se přehnaným situacím, nucenému nebo nechutnému humoru, což u US komedie vždy potěší. Nejraději bych dal 3,5 *, ale na plné 4 to úplně nemělo. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Film to byl peknej. Herecke obsazeni bylo paradni. Zasmala jsem se. Cely pribeh byl ale klise. Nic extra promysleneho nebo noveho. Originalni byli duchodci vylupujici banku, to se musi nechat. :) ()

vooddoo 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděla trailer, moc se mi do filmu nechtělo, protože mě nezaujal. Přítel mě však přemluvil, a musím říct, že jsem moc ráda! Herecké výkony jsou skvělé, nejvíce jsem se zasmála u scén ze supermarketu - nošení jídla pod oblečením, shazování zboží. Dobrá je i vážná část - zamyšlení nad stářím, pocitem odvržení a neschopnosti. Je to sice Amerika, ale jednou si ve stáří můžeme připadat úplně stejně. Závěr mi udělal velkou radost, a proto dávám čtyři hvězdičky! ()

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama