Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V zoufalé snaze platit účty a přežít kvůli svým blízkým se trojice kamarádů odhodlá riskovat všechno a přepadnout banku, která je připravila o jejich peníze. (Vertical Entertainment)

Recenze (398)

Indian0 

všechny recenze uživatele

Dobre prepracované, herecké výkony na vysokej úrovni ale jednu hviezdičku uberá nedostatok vtipných situácií. Je to taká pokojná lúpež ako keby vykradli banku traja dôchodcovia, čo sa vlastne aj stalo. Za mňa je to na 75% ()

hony23 

všechny recenze uživatele

No nevím, tyhle Dědkovřesky se tvářily jako komedie, ale mně na tom nic k smíchu nepřišlo. Sledovat trojici starců, jak vybírají banku, bylo docela utrpení i přes to hvězdné obsazení. ()

wick 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie...i když žádné umění to není a navíc remake, který jsem kdysi viděl, si bohužel nepamatuju, ale nejspíše se pro srovnání znovu podívám. ()

RomaS 

všechny recenze uživatele

Tento filmový žánr se mi líbí. Tři pánové co počítají dny do hrobu provedou šílenost na kterou by v dosavadním životě ani nepomysleli. Tady ale nejde ani tak o to co chtějí udělat, ale jak se nešikovně učí zlodějskému řemeslu. Kdyby to celé bylo myšleno vážně, film by šel do kytek. Už tak byl závěr na hraně. Dogma filmu jsou ale úžasné sebeparodizující hlášky od těch největších hereckých mistrů. ()

luki00 

všechny recenze uživatele

Opět se ukázalo, že když je špatný scénář, tak obsazení kvalitních herců zachrání celý film... Není to sice tak kvalitní a legrační jako Frajeři ve Vegas, ale musím uznat, že Freemen, Caine, Arkin to skvěle utáhnou od začátku do konce.. A ten konec...no šlo by to lépe.. ()

BlackAdder87 

všechny recenze uživatele

Příběh není příliš originální, naštěstí díky vhodně zvolené stopáži, nemá příliš hluchých míst, a i přes pomalejší tempo vyprávění příjemně uteče. Celý film sto jí a padá s ústředním triem, které své role naštěstí zvládá bravurně a jsou tak asi jediným co vám utkví delší dobu v paměti. Celkově na tři starý páprdy dobrý výkon. ()

Trilobajt 

všechny recenze uživatele

Nevím jestli jsou 4 hvězdy adekvátní, nicméně já se dobře pobavil a věřím, že "normálním" lidem, kteří si film pustí se bude líbit taky. Herecké obsazení slušné (jen nechápu jak může Morgan Freeman hrát důchodce, když vypadá stejně jak v padesáti :) ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byl příjemný pohodový film o rodině, lásce, ale i srandě a zábavě. Nechybělo tomu téměř nic a bavil jsem se.Konec byl také šťastný a dopadlo to tak, jak mají správné filmy dopadnou vždy.. 75% ()

Franki69 

všechny recenze uživatele

Oddychovka vhodná pro proválené odpoledne. Neočekávejte nemožné a pak vás trojice akčních seniorů zabaví. Všechno dobře dopadne, neumře ani pes a i když se to z takového popisu může zdát jako uslintanej cajdák, není to tak. Pro mě film dovedně balancoval mezi komedií a parodií, velmi vkusně podanou a s momenty, které nezapomenu ještě dlouho…třeba na smykující důchodcovskou nákupní trojkolku v „honičce“ nebo "citace" Pulp Fiction v bance. Rozhodně doporučuju ke shlédnutí. ** Takhle nějak by se dalo zfilmovat Na Plechárně J.Steibecka.. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Film sice neurazí, nepodléhá přílišnému sentimentu a obsahuje i pár vtipných scén, ale celkově se hodně vleče.. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Obsazení není evidentně vše. Hoši se snaží vytáhnout jednoduchou zápletku a očekávaný průběh, ale přes průměr to nezvládli. Škoda, potenciál to mělo velký. PS: Arkin ostatním nestíhal. ()

Související novinky

Zemřel herec Alan Arkin

Zemřel herec Alan Arkin

30.06.2023

Přichází smutná zpráva pro celý filmový svět, ve věku devětaosmdesáti let totiž ve čtvrtek v kalifornském Carlsbadu zemřel oblíbený americký herec, režisér, scenárista a hudebník, držitel Oscara Alan… (více)

Reklama

Reklama