Reklama

Reklama

VOD (1)

Claire a její manžel se stěhují zpátky do domu dětství Claire jen proto, aby se nekalé a traumatické vzpomínky na její matku nevrátily, aby ji nepronásledovaly. Když se manžel začíná více věnovat práci, Claire se zmítá v mlze minulosti i současnosti se záhadnou postavou, která ji ve vzpomínkách pronásleduje. Kdo je ta malá postava, která se k ní snaží dostat, a co chce? (noelcoward73)

(více)

Recenze (18)

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Další horror o zamindrákované krávě. Když už tedy v minulosti vyhrávala soutěže krásy, tak mohli vybrat hezkou amatérskou herečku a né takovou kobylu. A bohužel tuto sračku nezachránila ani hvězdná troska Shannen Doherty. Nejvíc mne pobavila scéna, kdy manžel třepe s Claire a ptá se ji, který je rok? A ona odpoví:"2016". Následně se dostaneme do nemocnice, kde jsou počítače a snad i software z roku 1995. Zřejmě byl malý rozpočet k natočení filmu a tak tam nastrkali vyřazené počítače.. Ve zkratce, kdyby Claire chodila do práce, jako každý normální člověk, tak by neměla na píčoviny čas! ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Celkom znesiteľná duchárska záležitosť. Hlavnú hrdinku prenasleduje prízrak jej imaginárneho kamaráta z detstva, ktorý jej robí zo života peklo. Obvykle nemám veľmi v láske horory, v ktorých celú dobu niektorej z postáv haraší, ale v tomto prípade môžem aspoň uznať, že tie jej vízie boli aspoň celkom pôsobivé. Dokonca prekvapivo fungovalo aj citové vydieranie v závere. Scenár podľa očakávania za veľa nestál, ale to už v tomto žánri ani neočakávam. Áno, je to vlastne klišé. Ale aspoň jedno z tých vydarenejších. Keby radšej tento film ostal výlučne v psychologickej rovine, možno by bol konečný výsledok zaujímavejší, ale akonáhle došlo k duchárskej pointe a vysvetľovaniu toho celého, až ma sklamalo, že tvorcovia nemali tej fantázie viac. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Kvôli ctižiadostivosti svojej matky sa musela Claire ako dieťa neustále účastniť nezmyselných súťaží krásy. Kvôli prísnej matke nemala žiadnych kamarátov a jedinou útechou bola pre ňu imaginárna kamarátka Bethany. Po rokoch sa rozhodne so svojím manželom vrátiť do domu, v ktorom vyrástla. Už po chvíli však začnú desivé udalosti, ktoré obnovia jej traumy z detstva. - Vždy, keď sa u nejakého hororu objaví meno môjho najmenej oblúbeného hororového herca Zacka Warda, očakávam automaticky horor, ktorý skončí v čiernej farbe. Bethany však nie je úplne najhorším projektom a aj keď tu vela vecí nefunguje a nepôsobí tak ako má, je to pozeratelný horor, ktorý by bol podla mňa vhodný do TV pre nenáročných divákov počas nočných hodín. Herecké výkony sú rovnako ako strašenie slabé, ale všetko zachraňuje dlhý, intenzívny a vydarený záver. V závere sa objaví aj perfektne vyzerajúca Felissa Rose, u ktorej ma vždy, keď ju v nejakom horore vidím, nesmierne zamrzí to, že sa po detskom úspechu v Sleepaway Camp nedostala ďalej a objavuje sa len v niekolkosekundových úlohách v takýchto poloamatérskych hororoch. + herec z Dark House, Don't Blink, Horrified a Restoration + herečka z Sleepaway Camp, Camp Dread a Zombie Killers: Elephant's Graveyard + herec z Restoration + herec z The Burning Dead + herečka z Strange Blood a Restoration ()

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Človek musí čakať takmer 30 minút než sa konečne niečo stane, a aj to stojí za piču. Na toto fakt kurva nemám náladu ... - 10% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ne každé dědictví dokáže člověka potěšit, zvláště jestli máte na něj hluboko v sobě zakořeněné škaredé vzpomínky a vaše psychika na tom taky není momentálně zrovna dobře. Což je i případ naší hlavní hrdinky, která v dětství žila v domě jen se svou despotickou matkou. Pro tu bylo důležitější všeobecné mínění okolí, krása a sebe zahleděnost, než štěstí a potřeby vlastního dítěte. To vše ale budeme postupně odkrývat díky samotnému příběhu i vzpomínkovým pasážím. Někdo si bude stěžovat na pomalé a nepříliš záživné tempo, ale já byl zpočátku docela překvapený a nemůžu tvrdit, že bych se nudil. Zápletka sice nebyla moc originální, ale tu a tam vykoukla docela slušná atmosféra, občas se dostavila i kapka toho potřebného napětí a dojde i na lekací scény. Duchařina se totiž bez nich neobejde. V mnohých bude klíčit otázka, zda zde skutečně řádí imaginární Bethany, kterou Claire zradila, nebo se vše odehrává jen v křehké a hlavně narušené psychice Claire, nebo za vším stojí něco mnohem zlověstnějšího. Dojde dokonce i na několik trošku brutálnějších scén – jen byla velká škoda až moc viditelně digitálních efektů a taková tryskající krev – to byl vyložený hnus. Prostřední pasáž se mi zdála nejvydařenější. Jenomže závěrečné rozzuzlení mě vyloženě zklamalo. Jasně, někdo bude překvapený, jiný jako třeba já spíše znechucený. Každému dle jeho vkusu. Co se hereckých výkonů týče, tak tady jsem byl jakžtakž spokojený. Hlavně tedy s představitelkou Claire, která odvedla slušnou práci, ale i vedlejší rolí Shannen Doherty (matka). 40% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Při sledování filmu je velkou výhodou hlava sežehnutá červencovým Sluncem s otupělým mozkem vařeným natvrdo. Protože jinak hrozí lehká až středně těžká nuda. Unylé tempo filmu je unylé způsobem, který mě nebavil, i když pomalé filmy já rád. Navíc je unylá i hlavní herečka. Několik scén je sice nadprůměrně pěkných, třeba ta s povislou tváří před zrcadlem, nebo pár dalších roztomilých halucinací, ale bohužel film jako celek je celkem o ničem, slabá zápletka, televizně působící scény, roztříštěné tempo... A naprosto nepodobající se malá (ca 12let) a dospělá Claire. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky se pochopitelně o žádný zázrak nejedná.Vlastně jde jen o další z mnoha ženských, která po návratu do rodného domu začne chytat hysterák a zároveň musí svoje nedůvěřivé a tupé okolí přesvědčit, že se fakt něco děje.Nicméně sem tam se dá mluvit o atmosféře, ty halušky, která hlavní hrdinku provnásledovaly, také nebyly úplně zlé a ani Stefanie Estes nebyla úplně marná. Se strašidlem to bylo horší, protože se moc neobjevovalo a když konečně vykouklo, tak mi došlo proč. Suma sumárum nekonflktní průměrné strašení. 50% ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie také zlé ako sa z hodnotenia môže zdať. Na 3* to síce nie je ale záver bol vcelku vydarený i keď neoriginálny ale stavil na emócie a vytiahol to aspoň na slabší priemer. Ako celok je to vcelku nuda ale dá sa to pozrieť. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Bethany“ je takovým standardem ve svém žánru, tedy v podstatě psychologický horor. Standardem ve smyslu dějového. Pokud se ostatních prvků týká, je to spíše podprůměrné, a to od hereckých výkonů, které jsou prostě moc suchopárné, až po atmosféru, která je spíše než atmosférou stupňujícího se šílenství, prostě jen atmosférou podivné bizarnosti, která jako kdyby byla lehce vykořeněna mimo realitu. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Další z příběhů o jedné pipině, kterou máma týrala. A ta nevymyslí nic lepšího, než se vrátit do domu, kde vyrůstala. 0% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Tazko hodnotit tento filmovy hororovy zjav,na jednej strane to malo celkom dobru atmosferu,no na druhej bol citit amaterizmus,duchov,zjavenia a podobne blbinky mam rad,ale viac ako dve hviezdicky nedam...:-) ()

stephenking 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej příběh ještě ho dobře zpracovat a neobsadit do hlavních rolích herecká polena jako Stefanie Estes. Některé scény byly spíše nechutné, ale tento horror jestli se tomu vůbec tak dá říct rozhodně není strašidelný. A jako třeba mrtvolu udělali tak, že vypadala spíše jako loutka asi byl na film opravdu malý rozpočet. Jestli si chcete pustit horror tak si tohle rozhodně nepouštějte. ()

Franky 

všechny recenze uživatele

Taká záležitosť na jedno pozretie.Nič extra strachom sa nepokaká nikto, ale akú takú atmosféru to malo.Režisér má 25 rokov takže myslím,že ešte musí na sebe popracovať a určite sa mu zadaria aj lepšie kúsky ktorými nás ešte poteší... ()

Reklama

Reklama