Reklama

Reklama

Grace a Frankie

(seriál)
  • USA Grace and Frankie
Trailer 2
USA, (2015–2022), 46 h 11 min (Minutáž: 25–35 min)

Hrají:

Jane Fonda, Lily Tomlin, Sam Waterston, Martin Sheen, Brooklyn Decker, Ethan Embry, June Diane Raphael, Baron Vaughn, Craig T. Nelson, Geoff Stults (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(94)

Kamarádky nejsou, ale když jim manželé utečou jeden s druhým, slušňačka Grace a excentrická Frankie si v příběhu nominovaném na Emmy k sobě cestu najdou. (Netflix)

Recenze uživatele wizaard k tomuto seriálu (1)

Grace a Frankie (2015) 

Grace a Frankie je pro mě obrovsky milým a příjemným překvapením seriálové scény. Namísto standardního amerického lehkého sitcomu, kterých – ač často velmi dobrých – je řada, vypráví Grace a Frankie zdánlivě jednoduchý příběh, který už sám o sobě by bez problému posloužit jako plná náplň „standardního" seriálu – dva muži od rodin ve věku 60+ po 40letých manželstvích odhalí svou homosexualitu a začne kolotoč rozvodů a mnoha nepříjemných situací. Jenže tahle zápletka je jen pojítkem celého seriálu (mimochodem plného skvělých herců), které na sebe nabaluje příběhy všech přímo i nepřímo zúčastněných – manželů, manželek, známých (upřímných i neupřímných), dětí... Řeší témata vztahů v manželství, přátelství, dětí a rodičů, ale také sexu po menopauze nebo hledání místa na světě pro starší lidi. A ačkoliv většinu času budete mít na tváři úsměv, seriál je plný dojemných momentů. ()

Reklama

Reklama