Reklama

Reklama

Aj van tů bí jůťubr

(studentský film)

Obsahy(1)

Karel a Jáchym, dva kamarádi, kteří se pod stejným jménem na youtube snaží prosadit svojí videotvorbou. Doposud se jim to ale moc nedaří. U svých videí mají maximálně 40 000 zhlédnutí a z touhy něco dokázat, z naprostého zoufalství a díky velkému chtíči po slávě jsou schopni podstoupit téměř cokoli. Dobudou kluci svým novým videjkem youtube? (Carloss17)

(více)

Recenze (9)

Praxis 

všechny recenze uživatele

Co by k tomu pan Praxis řekl? Správně ujetá sranda, která boří hranice běžných studentských filmů. Baví mě hlavně vychytané kamerové záběry a celkem a lehce naturalisticky ztvárněný závěr. Tohle se povedlo :-) ()

Reklama

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Technicky dobrý, místy skvělý, herci hrají slušně a námět, co tebe do natolik mimózního a z valné většiny samospádem trapného světa domácího youtubu (jedna hodiny projíždění toho, co je tu populární a mé mozkové buňky si připadají jako Stegosaur, zkoumající tu divnou zářivou kouli, co se objevila na obzoru a rychle se blíží). Nakonec dám hodnocení jen průměrné, protože parodizace tématu mohla a měla být větší, jako práce druháků z písku ovšem velmi dobrý. ()

Luq 

všechny recenze uživatele

Viděno na CinemaOpen. Sedlo to! Byť v sále tou dobou zůstalo ze 100 lidí jen neúplná desítka, byla to parádní tečka za celým programem. Možná nám to sedlo díky tomu, že před filmem běžela tři existencionální (a ne úplně zdařilá) dramata, ale sedlo to :) Výborná blbinka bez ambicí, ze které prostě sálá radost z natáčení a na nic si nehraje. Dobrá kamera a skvělí herci. Prostě fajn :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama