Reklama

Reklama

Vraždy na objednávku: kdo zabil Carolyn Matthewsovou?

(TV film)
  • Austrálie Contract Killers: Who Killed Carolyn Matthews?
Austrálie, 2011, 52 min

Obsahy(1)

Dokument Vraždy na objednávku je strhující a pravdivou výpovědí o těch nejbezohlednějších nájemných vrazích. Zkoumá okolnosti známé brutální vraždy Carolyn Matthewsové, která byla nalezena mrtvá ve svém domě v oblasti West Lakes ležící ve státě Jižní Austrálie. Budeme svědky toho, jak detektivové a vyšetřovatelé sbírají důkazy, vyslýchají podezřelé a skládají jednotlivé střípky skládačky, aby odhalili šokující pravdu skrývající se za Carolyninou brutální vraždou. Co vedlo Kevina Matthewse a jeho mladou milenku Michelle Brugessovou k tomu, aby si najali drogově závislého zabijáka, který brutálně ubodal nebohou Carolyn k smrti? Co bylo příčinou toho, že se obyčejný a bezúhonný manžel a otec proměnil v chladnokrevného vraha? Dále budeme svědky tajného románku bezcharakterní manipulátorky Michelle s nájemným vrahem Davidem Keyem, o kterém neměl její komplic nejmenší tušení. Buďte u toho a zkoumejte tyto případy krok za krokem. (CBS)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Pěkný netradiční příběh. Dvě procenta populace jsou tzv. lidově psychopaté a tento je o jednom z nich. Psychóz je tedy více a klidně dojdeme k hodnotě deset procent populace. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Carolyn byla milující matkou tří chlapců, oddanou manželkou a mezi svými přáteli i sousedy byla velice oblíbená. Její smůlou však bylo, že si její manžel našel milenku, která jej dokázala zmanipulovat natolik, že společně nakonec objednali vraždu Carolyn, která byla následně ubodána kriminálníkem, který s Michelle rovněž udržoval milenecký poměr. Naštěstí díky důmyslným detektivům, kteří odvedli poctivé vyšetřování a podivnému chování Kevina Matthewse se jim podařilo všechny tři usvědčit a ti byli po zásluze potrestáni. U těchto mrazivých kriminálních dokumentů zažívám mnohem mrazivější pocity, než u lecjakého druhořadého hororu a i z těchto důvodů je stále častěji vyhledávám. Je smutné (nikoliv neuvěřitelné), jaké lidské zrůdy a psychopati žijí mezi námi a je jen dobře, že většině z nich to neprojde. Ani se chlapcům nedivím, že si změnili příjmení a svého otce ve vězení nikdy nenavštívili… ()

Reklama

Reklama