Reklama

Reklama

Jak přežít loučení se svobodou

  • Španělsko Cómo sobrevivir a una despedida
Trailer 2

Obsahy(1)

Španělská komedie se soustředí na partičku přátel, kteří mají v plánu strávit víkend na ostrově Gran Canaria. Chtějí tam uspořádat bláznivou a nezapomenutelnou rozlučku se svobodou pro Giselu, která se jako první z nich vdává. Španělská komedie vypráví bláznivý příběh partičky kamarádek: Nory, Gisely, Taniy, Marty - a Matea, který chodí s jednou z nich. Ve svých sedmadvaceti letech dívky ještě zdaleka nedosáhly toho, o čem v pubertě snily. Stejně jako většina španělských dvacátnic chtějí i ony získat dobré místo ve vysněné profesi, najít si přítele jako z Padesáti odstínů šedi a bydlet v úžasném bytě v centru města. Jediné, co si ale mohou se svými nízkými platy dovolit, je společné bydlení, mají mizerné práce, kluky alergické na jakékoli kompromisy a oblečení musejí nakupovat ve výprodejích. Navzdory tvrdé realitě se však Nora a její kamarádky nevzdávají. Jejich hlavním úkolem je zorganizovat úžasnou rozlučku se svobodou pro Giselu, nejzodpovědnější členku jejich party. A tak jedou strávit víkend na ostrově Gran Canaria, kde si hodlají užít ty nejdivočejší chvíle svého života. Dívky se nakonec na vlastní kůži přesvědčí, že přátelství dokáže překonat všechny překážky. (HBO Europe)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (24)

zigy 

všechny recenze uživatele

Představovačka holek pecka, to mi spadla čelist, a klidně bych viděl i dvakrát, jaká sprcha vtipů na mě padala. Pak už to bylo jen příjemné, občas trochu matné, ale díky sympatickému a hezkému hereckému obsazení to byla teenagerovsko - pařmenská jízda, která rozhodně neurazí a občas překvapí nekorektním a přidrzlým humorem. Španělé dovedou to samé, co amíci, a možná i líp. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Úroveň tejto splašky začína v odpade a jej trajektória hlboko klesá do bažín ľudskej primitívnosti a obmedzenosti. Skupina hnusných predčasných klimakteričiek, ktoré by neprešli ani kástingom na hajzelbabu, sa rozhodne ísť na rozlúčku so slobodou a majú plnú hubu sprostých rečí, čo by nevyslovil ani zoofil vidiaci kravské prirodzenie po dvadsiatich rokoch strávených na samotke. Pred sledovaním tohto zážitku odporúčam klystír a výplach žalúdka, minimálne ušetríte cestu na záchod. ()

Reklama

pytlik... 

všechny recenze uživatele

To jsem nevěděl, že to umí Alena Zárybnická tak roztočit. Pokud by to někoho zajímalo, její rozlučka se svobodou sice dopadla dobře, ale zato manželství né, o svých zážitcích z něj pravidelně vykládá na českém rozhlase v pořadu příhodně nazvaném Zálety. Hlavní hrdinka měla taky štěstí, že nejela místo na Kanáry do České republiky, třeba do takového Rohatce. Pak by taky místo víceméně neškodného staříka se sekačkou mohla dva prsty pod svým pupíkem nevěřícně koukat na Škromacha s bazénkem. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Dokonalý péro je klacek jako anakonda, který cejtíš až v břiše." Jak přežít španělské loučení se svobodou v podání čtyř hus a jednoho čtyřprocentního sympaťáka? Nevím, návod na to nemám, ale nebylo to snadné. Holky si to totiž užily a ani si to nepamatovaly, jenže po stopách včerejších hříchů už se ve filmovém světě párkrát šlapalo a vždy to vypadalo zábavněji. Já jsem však pozitivní člověk, takže bych rád něco vychválil, ale tak nějak mě nenapadá, co by to mohlo být. Možná promiskuitní Marta, snad klučičí Spice Girl Mateo a s trochou shovívavosti převlek vlčice s erekcí, ale kdybych si musel vybrat mezi tím, abych se na to díval znovu a rvačkou s King Kongem, tak se jdu porvat. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

„Yo, I'll tell you what I want, what I really, really want. So tell me what you want, what you really, really want.“ Když tahle, na první pohled ne zrovna inteligentní zábavou čpějící, pětice nastoupila na scénu pomyslel jsem si, že tohle bude hodně těžký boj vydržet do závěrečných titulek. A taky že ano. Lacinost si podávala dveře s jednoduchostí….on už samotný casting, byl takový….no řekněme, nemainstreamový. A najednou se něco zlomilo a já jsem s touhle partičkou začal souznět, začal jsem jí fandit, dokonce mne začala i docela bavit a ačkoliv jde o chudší reakci na americké komedie podobného schématu, společnou cestu jsme nakonec našly. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama