Reklama

Reklama

Dark Matter

(seriál)
Trailer
Sci-Fi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2017), 27 h 58 min (Minutáž: 42–45 min)

Předloha:

Joseph Mallozzi (komiks), Paul Mullie (komiks)

Kamera:

Craig Wright

Hrají:

Melissa O'Neil, Anthony Lemke, Alex Mallari Jr., Jodelle Ferland, Roger Cross, Zoie Palmer, Marc Bendavid, Melanie Liburd, Shaun Sipos, Torri Higginson (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Šesťčlenná posádka opustenej vesmírnej lode sa prebudí z hibernácie v hlbokom vesmíre. Majú vymazanú pamäť, chýbajú im spomienky na to, kto sú, alebo ako sa dostali na palubu. Jediná stopa k ich totožnosti je nákladný priestor plný zbraní a cieľové súradnice nastavené do vzdialenej ťažobnej kolónie, ktorá sa nachádza vo vojnovej zóne. Bez poňatia, na ktorej strane bojujú, čelia smrteľnému nebezpečenstvu. Dokáže posádka utiecť pred svojou minulosťou alebo ich minulosť dostihne? (Comicbox.eu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Devadesátá léta hlasitě připomněla svou existenci. A je dobře že jsou dávno pryč. Dark Matter má prakticky ve všem dvacet let zpoždění. Ploché postavy, průhledná zápletka, vizuální efekty které nejspíš dělal počítač s nainstalovaným Windows 3.11. Ani druhý a třetí pohled dojem nevylepšil. Posádka bez špetky charismatu dál recitovala své křečovité repliky a naděje, že název seriálu bude mít i nějaký hlubší význam a nebo půjde o hard sci-fi, pomalu klesala k nule. Tohle není ani nové Defying Gravity, ani nové Firefly a ze všeho nejmíň je to nová Hvězdná Brána. Když už bych to měl k něčemu přirovnat, tak je to suchopárná verze Farscape. Jen je ve všem o třídu horší a nehraje tam Claudia Black. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Temná hmota versus moje očekávání poprvé: Po traileru si nejspíš každý normální člověk říkal, že tady půjde o hodně levnou vykrádačku Hvězdné brány. A vlastně to i celkem sedí - byla by ale škoda seriál hned odsoudit. Přece jenom ten požmoulaný koncept, pomalu rozbalený v úvodní epizodě, vypadá a zní docela zábavně, na ta herecká dřeva se relativně dobře kouká a pár světlých momentů by se tam našlo. Ačkoliv to dál sledovat nehodlám (především kvůli vysoké kvalitě hafo jiných seriálů, u kterých se nebojím přemýšlet), jako neškodné béčko to u mě prochází. 50% ()

Reklama

DassemUltor 

všechny recenze uživatele

Jsem povrchní hlupák a ignorant - já vím. Ale vydržel jsem doslova asi jen první dvě minuty. Jakmile naběhl prvotní souboj, tak jsem si okamžitě udělal svůj ignorantský obrázek a musel jsem to vypnout. Jsou prostě lepší věci na zabití času. Například jsem ještě nedokoukal Soprány ani The Wire.. tak co tady vůbec řeším? :) 1* za to, že to je "sy fy" ()

Sammya 

všechny recenze uživatele

Pro ty, co jsou stále zahořklí kvůli tomu, že Firefly bylo zrušeno (jako já), je tento seriál úplně ideální. Moderní space opera s ansámblem různorodých postav na palubě vesmírné lodi, psanci, kriminálníci, dobráci. Krom toho aspektu westernu je to v podstatě to samé. Nechybí tomu akce a vtip. A nejlepší postava je Android. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

No vida, pilot mě velice zaujal a zatím se to vybarvuje pěkně. Hlavně doufám, že to neupadne do stereotypu, protože zatím to působí neokoukaně a postavy jsou sympatické. Držím palce! Hodnocení až po první sérii :) PS: nečekejte žádnou trikovou bombu, přeci jen je to začínající seriál... :) 3.9.2015 - doplnění po shlédnutí první série - rozhodně lepší z dvojice novinek. Oproti Killjoys nepůsobí tak křečovitě a herci jsou mi o dost sympatičtější. Zajímavý závěr série sice potěšil, ale pořád tomu něco chybí a bohužel ne každý díl byl povedený. Tak jako tak se těším na druhou sérii a doufám, že kvalita půjde jenom nahoru :) ()

Galerie (475)

Zajímavosti (5)

  • Když se v 11. epizodě Dvojka (Melissa O'Neil) vrátí z kosmu do lodi a mluví s Tashou (Jessica Sipos), střídá se záběr zepředu a zezadu. V záběru zepředu má Tasha vždy zvednuté ruce v bojovém postoji, v záběru zezadu je má však spuštěné k bokům. (spacemaster)
  • Joseph Mallozzi často na svém blogu zveřejňuje dodatečné informace k seriálu včetně doplnění příběhu a vystřižených scén, které nebyly vysílány. (spacemaster)

Reklama

Reklama