Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Legenda vypráví o tom, že posvátný krystal je zdrojem veškerého života a byl vytvořen na počátků časů. Pán války Kyle (Richard Moll) se ale snažil využít krystal pro své vlastní sobecké cíle, chtěl zničit planetu Senteria. Při utoku zemře její vládce a tak je na jeho jedíné sestře, aby zabránila Kylovi najít další krystal, který je ukrytý přímo na Zemi. Bitva o získání vzácného krystalu se přenese na Zemi, kde se do střetu mimozemšťanů zaplete mladiík Jed Sanders (John H. Brennan), pronásledovaný navíc nebezpečnými gangstery. A tak se musí Ladera (Brigitte Nielsenová) a Jed spojit, aby zabránili získání krystalu a tím i zničení obou planet. (topr harley)

(více)

Recenze (7)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Akcni sci-fi becko (nebo spis cecko), plne prevzatych napadu, spatnych triku a opakovanych vtipu. Vevodi tomu dvoumetrova Brigitte se svym legracnim herectvim... :) Pouze pro ukraceni te nejkrutejsi nudy, a nebo pro fajnsmekry. ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem uviděl obal s Brigitte Nielsen v podprdě z černé kůže třímající jakýsi superkanón, bylo mi jasné, že ten film musím vidět bez ohledu nato, že na 99 a půl procenta půjde o stejně ubohou a nudnou sračku jako pozdější Mesovo DNA - STVOŘENÍ NETVORA. A taky že jo. Tentokrát Mesa vykrádá hlavně TERMINÁTORY (temný válečný úvod, Brigittina teleportace v podřepu, její vynoření se z plamenů explodující restaurace nebo akce na policejní stanici), opájí se ošmelenými výbuchy a co se triků týče, scéna morfingu malého kluka do kyborga (můžete zhlédnout zde - http://www.ironicconsumer.com/movies/galaxis.html ) rozpohybovaného pookénkovou animací (v roce 1995, proboha!) směle snese srovnání s nechvalně známou scénou havárie (modýlku) helikoptéry z DNA. A mužatka Brigitte se svým mizerným výkonem ani asi minutové cameo Sama Raimiho (Mesa dělal trikového supervisora na ARMÁDĚ TEMNOT a DARKMANOVI) na začátku filmu to opravdu nevytrhne. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Opravdu smrtící, ale paskvil. Co to sakra má být, zdráhám se to nazvat filmem. Brigitta ať už v ničem nehraje, stejně to neumí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nádherne sýte kinobéčko, miešajúce niekoľko známych žánrových motívov dokopy. Tak príjemne zle prednesené, až ho chcete ako fajnšmeker fanúšik milovať. To by však muselo mať väčšiu koncentráciu ,,guilty pleasure,, atmosféry. Tú ponúka iba dvojmetrová dánska modelka a triková stránka ( je dobré, že sa tvorcovia rozhodli pre staromódnejšie technologické postupy, ako napr. stop-motion animácia, či modely a miniatúry, pretože ak by stavili na vtedy rozbiehajúci sa boom CGI, pri ich rozpočtovej váhovej kategórii by to dopadlo katastrofálne ). ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Jooo, byly doby kdy takéto skvosty i u nás běžely v kinech a distributoři se snažili zamezit kritikům aby je viděli co nejpozději. Jooo zlaté to časy:-) ()

raduna01 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý děj líčí boj o záchranu planety Senteria. Statečná sestra zabitého vládce planety Ladera bojuje proti mocnému Pánu války. Bitva o získání vzácného krystalu se přenese na Zemi, kde se do střetu mimozemšťanů zaplete mladiík Jed Sanders, pronásledovaný navíc nebezpečnými gangstery. - Hereckou hvězdou snímku je Brigitte Nielsenová, která v hlavní roli uplatňuje místo hereckých schopnosti především svou tělesnou konstituci. ()

Reklama

Reklama