Reklama

Reklama

Jak být normální

  • Španělsko Requisitos para ser una persona normal (více)
Trailer

Obsahy(1)

Maríi je třicet let. Je to zvláštní osoba, která má jediný cíl - být normální. A proto musí zjistit, co to vlastně znamená. María nemá práci, a protože nezaplatila nájem, musí opustit svůj malý byt a vrátit se domů k rodině, s níž neudržuje zrovna uspokojivé vztahy. A vzhledem k tomu, že nemá ani žádnou lásku, považuje se v podstatě za ztroskotance. Jakým typem člověka tedy je? Je vůbec normální? A co to přesně znamená? Tahle otázka jí nedá spát. Poté, co si sepíše všechny požadavky nezbytné k tomu, aby se z ní stala normální žena, rozhodne se jich dosáhnout. Díky pomoci jejího bratra Alexe, mentálně postiženého pětadvacetiletého kluka, se jí to brzy podaří. Na cestě za splněním svého cíle potkává také Borju, chlapce posedlého dietami a hubnutím. Udělají mezi sebou kuriózní dohodu: ona ho navede na zdravý a aktivní styl života a on jí na oplátku pomůže stát se "normálním člověkem". (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia... A nič viac. Nič viac nie je, ani nechce byť. Poteší svojou "európskosťou", ale inak ide podľa klasickej šablóny - mam tridsať, hľadám svoje miesto v živote a, samozrejme, lásku, tak si napíšem zoznam a zmením svoj život... Sympatickejšie než väčšina podobných amerických komédii, ale nejaký vážnejší motív či komplikovanejšia zápletka (drobné náznaky tu sú) by nezaškodili... V podstate som sa pobavil, ale uvedomujem si, že napr. AKO SA ZBAVIŤ PRIATEĽOV A ZOSTAŤ ÚPLNE SÁM je o niečo lepší film... ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Tak mi ten seznam "normálnosti" přišel trochu nenormální... viděl bych to jinak. Každopádně do filmu je to od Leticie nápad dobrý, stejně jako obsazení sebe sama do hlavní role. Ona je tu totiž to nejviditelnější, už jen díky svému pohledu, ale samozřejmě i umu. Celkově je to taková pohádka, která se vlastně klidně může stát, když si člověk uvědomí... 60% ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, milá a sympatická (akási) komédia s prekrásnou L. Dolera. A má to aj celkom dobré (skryté) otázky (a odkazy) smerom k divákovi. PS. „Holandská rúra“ – konečne viem, že čo to znamená. ;) Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všem chlapům musí být jasné, že tři hvězdičky filmu dávám kvůli Leticii Dolera. Ta je taky důvodem, proč jsem na film koukal a proč jsem ho dokoukal. Ona je prostě úžasná a pokud netočila tento film, aby udělala radost chlapům ve Španělsku, kde měl film premiéru a v Česku, kde ho točí HBO, tak se asi ještě nepodívala do zrcadla. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Film uteče rychle. Maria, která vzbuzuje sympatie je kouzelná od prvního okamžiku. Víc než na děj film spoléhá na ní a na její vztahy. Chybí silnější a originálnější obsah. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama