Reklama

Reklama

Snowboardová akademie

  • USA Snowboard Academy (více)

Obsahy(1)

Dave Barry je v pěkné kaši. S podnikáním v oblasti lyžování to jde z kopce a navíc mu jeho pojišťovna chce zrušit pojistku, protože jeho lyžařský areál zdaleka neodpovídá bezpečnostním podmínkám. A tak se rozhodne svůj podnik za každou cenu zachránit. Situaci má o to horší, protože se proti němu spikli snad všichni ďáblové. Třeba ten Rudy James, k nehodám náchylný umělec, kterého přijal na místo bezpečnostního technika, nebo nevěrná manželka Mimi, která si dělá zálusk na všechno živé v jeho středisku. A tak Daveovi zůstane jenom pár přátel, se kterymi odstartuje jízdu, na kterou nikdo nezapomene! (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (24)

choze 

všechny recenze uživatele

Blbost, zajímavá pouze svou poplatností 80. letům. Mluvím jednak o názvu, odkazujícím k populární SKI ACADEMY, která patřila k vlně nenáročných lidových komediií 80. let se slůvkem ACADEMY v názvu. Tu odstartovala slavná POLICEJNÍ AKADEMIE (1984) následovaná VICE ACADEMY, MORTUARY ACADEMY, NINJA ACADEMY, WITCH ACADEMY a dalšími. Druhá věc je pak obsazení hvězd, jejichž sláva zašla na úbytě spolu s 80. lety jako Jim "Ernest" Varney, Brigitte "Rudá Sonja" Nielsen či Corey Haim. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nudná komédia, kde ani to snowboardovanie nemá tie grády. Zaujme snáď len základnou zápletkou lyže vs. doska, ale aj tak pôsobí už trochu zastarane. Taký ZJAZDÁR WILLI bol omnoho zábavnejší nárez... ()

yeniczek odpad!

všechny recenze uživatele

Film který nám jednou pustili v buse, když jsme jeli k moři. Byl jsme schopný začít mlátit hlavou o okno, abych omdlel... Děsně jsem litoval, že nemůžu v dopravních prostředcích usnout... ()

Raevan odpad!

všechny recenze uživatele

Co takle dát si něco mnohem zábavnějšího.. třeba sledovat 36. kolo oblastní šachové ligy, nebo se na týden zavřít do šatní skříňky.. a ještě sám :).. ()

Nerd4Dreaming 

všechny recenze uživatele

Nebylo to zas TAK strašný.. možná to bylo těma práškama kterejma jsem byl na dopovanej, ale mě se to svým způsobem líbilo, má to hezkou zimní atmosféru, a ten přístup většiny ke snowboardistům mi připomíná průkopnický léta prken v našich končinách :)) Rozhodě to není odpad!! Kdo chce vidět odpad, ať si pustí Turkisch Star Wars :) ()

Reklama

Reklama