Reklama

Reklama

Mafija

  • Rusko Мафия (více)
Trailer

Obsahy(1)

Město Moskva. Vzdálená budoucnost. Karetní hra Mafie se stala nejsledovanější televizní show na světě. Jedenáct lidí se shromáždí u stolu, aby zjistili, kdo z nich je prostý "Občan" a kdo nemilosrdná "Mafie". Před očima celého světa se míchá koktejl emocí a pocitů: mazanosti, strachu, lži, nenávisti, pohrdání, bolesti, pýchy, vášně, lásky a smrti. Kdo ve hře vyhraje, obdrží obrovskou finanční odměnu a poražený zemře... (tuntavala)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

cskomando 

všechny recenze uživatele

Scénář teda stál asi za jedno nevychlazené a zvětralé pivo. Začátek ale vypovídal o možném náznaku akce, CGI efektů a všeho, z čeho má každý člověk strach. Rozzuzlení vypovědělo, že láska je mocnější než celá hra, postavit se strachu znamená přežít a tím pádem film jaksi došel ke krachu. (poslední výzva proti strachu a monstrum, kterého se ruský herec bál, to stálo za podívanou). Na to, že se jednalo o ruský výtvor - zkuste si to porovnat s nějakou českou akční/fantasy tvorbou - amatéři v České publice umí tasit leda tak ,,vtipného,, Mádla a Kotka. Konec debaty. ()

Badel odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle vypatlanost jsem shlédl během letu z Vietnamu na palubě Aeroflotu. Táborová hra Mafie rozvedená na plochu celovečeráku s legračním CGI, směšným nesmyslným scénářem a hroznýma hereckýma výkonama. ()

Reklama

BOURQUE odpad!

všechny recenze uživatele

„Reality show“ + „survival“ na ruský spôsob. Ja filmy s takou tematikou nerád vidím. Osobné hodnotenie: 45% (odpad!) ()

Galerie (51)

Reklama

Reklama