Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve Sloním městě se každý rok pořádají Slavnosti vítězství. Tentokrát král Babar vypráví dětem příběh ze svého života, kdy jako mladý vládce musel svést bitvu s Rataxem a tlupami jeho divokých nosorožců. Podařilo se mu samotnému díky jeho schopnostem a rafinovaným dovednostem porazit dávné nepřátele? Jak před nimi ochránil svoji milovanou vlast, Sloní říši? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

"Babaroviny", filmy či seriály, aspoň pre mňa pôsobia dosť infantilne a nudne. Ani tento film sa nevyhne zmieňovaným nedostatkom, ale nie v plnej miere a naviac, aspoň od polky stopáže, má určitú dávku dobrodružnosti a znesiteľnej akcie. Škoda tradičných animačných klišé. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Příjemná pohádka na nedělní odpoledne. Babara jsem měla moc ráda, koukala jsem se na seriál jako malá a jeho dobrodružství jsem milovala. ()

simpanz 

všechny recenze uživatele

Hezká dobrodružná ptákovina pro děti a nostalgie z VHSek. :) Kvalitu tomu ale dělá hlavně dabing, nedávno na mne čirou náhodou vyskočilo nějaké napůl strojové předabování, v němž nelze sledovat ani pár minut jako vzpomínku. "Pamětníci" se navíc jistě shodnou, že chlubivý, leč odvážný a spravedlivý Zefír (co navíc obskakuje celý harém) zaslouží jen frajerský hlas pana Pavlaty! :D ()

Reklama

Reklama