Reklama

Reklama

Emelie

Trailer

Když jejich rodiče vyrazí na rande do města, tři malé Thompsonovy děti okamžitě přijmou svou novou chůvu Annu (Sarah Bolger), která vypadá jako splněný sen: je příjemná, zábavná a nechává je dělat věci, které boří všechna rodičovská pravidla. Ale jak interakce Anny s nimi nabírá čím dál více zlověstnější tón, děti si uvědomují, že jejich chůva nemusí být tou, za kterou se vydává. Brzy je na nejstarším Jacobovi, aby chránil své sourozence před stále více hanebnými záměry narušené ženy, jejíž zbraní je důvěra a cílem nevinnost. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší břečku, ale nakonec to bylo přesně na nedělní nudné odpoledne. Nová chůva se rodičům má postarat o tři haranty a přitom se celkem solidně odváže, nemá to v hlavě totiž v pořádku. Ale tak hezky, jen na můj vkus se držela až moc zkrátka. Škoda každé facky co padne vedle a ještě větší škoda těch facek které nepadly. Skončilo to však happyendem pro mě, máma medvědice může nadále hledat svého medvídka. Cestou by se mohla stavit i tady, myslím, že bychom našli společnou řeč. Lepší 3* ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě fakt chytlo. Atmosféra v první polovině filmu je mrazivá a nepříjemná (např. scéna s křečkem a hadem), napětí postupně graduje a má to i skvěle vykreslenou psychologickou stránku (příběh chůvy). Zhruba v polovině se to změní v typickou žánrovku, kde se Jacob snaží uchránit své dva mladší sourozence před onou narušenou chůvou a snad ani nejde nedržet mu palce, takže o napětí je postaráno. Vzhledem k tomu, jak mě to vtáhlo do děje nemůžu hodnotit jinak. Připadá mi, že jsem viděla úplně jiný film, než ostatní uživatelé. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Opět se mi podařilo nečíst si obsah a byl jsem překvapenej už jenom z námětu. Babysitterka, která děti nechá dělat, co se jim zachce, její přístup je postupně až děsivej. V tu chvíli člověku dojde, co že se to na začátku filmu stalo a kam to celý spěje. Je až neuvěřitelný, jak se nejstarší bráška zachoval, aby ochránil svý sourozence, těm dětem budete přát až do úplnýho konce, aby to dobře dopadlo. Co se typu filmů týče, hlídání dětí, je laťka nahozena úplně do jinejch rozměrů. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi lehce ujetý a trochu nekorektní filmy kde se terorizujou děti, tohle je dobrá volba. Smál jsem se skoro celej film neboť tahle hlídačka má luxusní smysl pro humor. Škoda jen toho křečka :)) Samozřejmě film neni bezchybnej a neustálý prostřihy na večeři rodičů kazily atmosféru, i tak ale dobrá sranda s lehkým nádechem osmdesátek. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Manželskej pár se jde ožrat, přičemž po americku nechá tři parchanty s cizí teenkou. Jak se ukáže, daná teenka není úplně OK, takže celá zápletka dostane exploitačně home invasionovej kick. Sarah Bolger mi přejde jako děsně protivnej xicht, což tady asi je i vítané, ale já bych si představoval andílka se zákeřnějším kukučem. Na jedno podívání fajn, ale k nadprůměru bych potřeboval o 10-15 minut víc s lepším a vypointovaným závěrem. 60% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Buffalo ve státě New York. (noelcoward73)

Reklama

Reklama