Reklama

Reklama

Coffer

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2014, 3 min

Obsahy(1)

Rušivé zvuky v domě nejsou ničím výjimečné. Jenomže co když se ozývají ze staré truhly, kterou máte ve své obýváku? Zvítězí zvědavost nad pudem sebezáchovy? (SOLOM.)

Recenze (24)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Společně se Shadowed asi nejlepší Sandbergův kraťas. Znepokojivá truhla se znepokojivým obsahem. Zajímavý nápad a jeden fakt úderný a efektní jump scare. Slušné. 7/10. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Další povedený kraťas, který se vyvedl a u kterého do poslední chvíle nevíte, co se stane. Se starýma truhlama bych si nezahrával. :D ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tentokrát funguje už len to napätie. Pointa už prevarenejšia byť nemohla. Očakával som, že sa jedná o vetry nejakého monštra, čo zdvíhajú poklop a nakoniec to záver ani nevylučuje. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tříminutová Sandbergova jednohubka oplývá zajímavým zvukovým doprovodem, ale jinak je její obsah dost tuctový. Ničím extra výjimečným diváka nepřekvapí a přestože závěr nakonec dostojí označení horor, nějak závratně stejně neokouzlí. Podobných videí existuje celá řada. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Rovnaké postupy ale menšia variácia. Koniec očakávaný, ale znesiteľný. Ale nemôžem sa zbaviť pocitu že Sandberg a Losten našli truhlicu kde bol uväznený Divooký Moody, akurát, že ten tam teraz nebol :) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, pre mňa najslabšia Sandbergova práca. Toto je materiál, ktorý potreboval o pár minút viac na to, aby sme sa všetci pekne krásne posr@li. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Sandberg prostě umí z minima vyždímat maximum (většinou mu stačí jedna herečka a jedna, dvě místnosti). Moc rád bych od něj viděl něco mnohem, mnohem delšího. Atmosféru budovat rozhodně umí a když vidím kolik patlalů v dnešní době točí celovečeráky, tak je mi za něj smutno, že nedostane šanci. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pěkný, mysteriózní kraťásek, který vás napne a nechá pracovat vaši fantazii. Maličko bych upravila pointu a bylo by to za čtyři, ale i tak to byla vcelku mrazivá podívaná. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Zrejme najslabší Sandbergov kraťas. Tentkokrát tu nefungoala ani jeho povestná hororová atmosféra a záver bol trochu príliš amatérsky. 40 %! ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Tady se moc nepovedla hororová atmosféra, jako u předchozích. Je to takové.. očekávané. Ale co třeba nechápu je, jaktože se v každém minifilmu objevuje pořád ta samá hlavní postava. To je ale pech! ()

Reklama

Reklama