Reklama

Reklama

Not So Fast

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2014, 2 min

Obsahy(1)

Když najednou na chodbě zhasne světlo, nemusí to vždy znamenat výpadek elektřiny, prasklou žárovku, nebo pokus o znásilnění. Zvláště pak ve snímcích Davida F. Sandberga musíte za vším hledat nadpřirozeno! (SOLOM.)

Recenze (26)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak blízko a přece tak daleko. Úplnej průser to není, ale mohlo to dopadnout i hůř. Konečně jsem měl tu čest vidět rejžu před kamerou. Musím říct, že je to větší sympaťák jak samotná herečka. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

I když Sandberg ve svých kraťasech recykluje sám sebe, tentokrát mě lehce nečekaná pointa rozesmála a to se počítá... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Viacerí asi nepochopili, že vtipný koniec bol zámerom a že Not so fast ako aj Closet sú hororové komédie. Možno je pointa snahou o nejaký náhľad do ženskej psychiky, ale skôr mal Sandberg iba nápad, ktorým musel obšťastniť fanúšikov filmovej hrôzy. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Něco takového si dovedu představit spíše od studentů filmové školy, než od "zkušeného" harcovníka Davida F. Sandberga. ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Female Hodor se snaží naplnit svůj osud - neúspěšně. Poslední replika vystihla celý můj emoční pocit - whatever. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí tmy, ten se z tohoto krátkometrážního snímku možná i posere, ale jinak je to jen další Sandbergova jednohubka, ve které chtěl dát prostor své staré. Ta bohužel tentokrát viditelně postrádala make-up a tím její charisma kleslo na bod mrazu. Ona ostatně nikdy nebyla zrovna dobrá „herečka“. Naštěstí se na ní nemusíme dívat zas tak dlouho. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Sadnberg je majster v tom vytvoriť jednoduchú situáciu v jednoduchom priestore a vytvoriť tam atmosféru. Ale tým že využíva rovnakého herca a rovnaké režisérske postupy spôsobuje že jeho filmy hoci krátke.. spadajú do rutinny a nezáujmu. Aspoň u mňa.. Výsledná pointa tohto je až trestuhodne hlúpa. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ak som Sandbergov Coffer označil za jeho najslabšiu prácu, mal som najprv uzrieť NOT SO FAST. Je to hororovo nesympatické a cítiť v tom akúsi tvorcovskú krízu. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Proč nevymění herečku? Ta ženská je fakt nesympatická a že by hrála kdo ví jak skvěle to se říci nedá. Konec rozhodně překvapil. Nečekal jsem, že dostanu výbuch smíchu :-D ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Až na stupidní konec, Sandberg buduje docela úspěšně nepříjemný pocit v divákovi. Nevím, proč to tak špatně zvrátil. To snad musel vidět sám, že to špatně vyřešil. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Tak pointa to u mňa teraz paradoxne ešte zdvihla. Trošku humoru neuškodí ani v horore. "Can´t reach the door. - Ok whatever". :D Bomba... 65 %! ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Pokud se bojíte v hororu, aniž by tam byl nějaký !SPOILER! jumpscare, tak je to dobře odvedená prácička. Sandberg to s těmi kraťasy umí prostě nejlíp! ()

Reklama

Reklama