Reklama

Reklama

Not So Fast

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
Švédsko, 2014, 2 min

Obsahy(1)

Když najednou na chodbě zhasne světlo, nemusí to vždy znamenat výpadek elektřiny, prasklou žárovku, nebo pokus o znásilnění. Zvláště pak ve snímcích Davida F. Sandberga musíte za vším hledat nadpřirozeno! (SOLOM.)

Recenze (26)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak blízko a přece tak daleko. Úplnej průser to není, ale mohlo to dopadnout i hůř. Konečně jsem měl tu čest vidět rejžu před kamerou. Musím říct, že je to větší sympaťák jak samotná herečka. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Viacerí asi nepochopili, že vtipný koniec bol zámerom a že Not so fast ako aj Closet sú hororové komédie. Možno je pointa snahou o nejaký náhľad do ženskej psychiky, ale skôr mal Sandberg iba nápad, ktorým musel obšťastniť fanúšikov filmovej hrôzy. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

I když Sandberg ve svých kraťasech recykluje sám sebe, tentokrát mě lehce nečekaná pointa rozesmála a to se počítá... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí tmy, ten se z tohoto krátkometrážního snímku možná i posere, ale jinak je to jen další Sandbergova jednohubka, ve které chtěl dát prostor své staré. Ta bohužel tentokrát viditelně postrádala make-up a tím její charisma kleslo na bod mrazu. Ona ostatně nikdy nebyla zrovna dobrá „herečka“. Naštěstí se na ní nemusíme dívat zas tak dlouho. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama