Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokud si myslíte, že vstupem do manželství pro Anastasii (Dakota Johnson) a Christiana (Jamie Dornan) končí veškerá legrace a že legendární Červenou mučírnu předělají na dětský pokoj, nemůžete se víc mýlit. Vynalézavost a fantazie novomanželů nezná mezí, zvlášť když je díky Christianově pohádkovému bohatství opravdu nemusí nic limitovat. Ana se však nechce stát manželkou uvězněnou ve zlaté kleci a je rozhodnutá pokračovat v úspěšně rozjeté kariéře knižní redaktorky, což Christian snáší se skřípěním zubů. Rostoucí emancipace jeho ženy se však záhy stane „bezpečnostním rizikem“, protože z minulosti se vynoří bývalý Anin kolega Jack Hyde, který má s oběma nevyřízené účty a pro pomstu je schopen udělat cokoliv. Jenže Anastasia už dávno není ta rozklepaná studentka, jež má napsat rozhovor s miliardářem, ale čím dál sebevědomější paní Greyová, která ví, že i svoboda může mít až padesát odstínů, a o žádný z nich nechce přijít – Jacku Hydeovi a dokonce i manželovi navzdory. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Uživatel cicolably smazal svůj příspěvek.

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Pro mě nejhorší díl série.. Jediné pozitivum byla dobra hudba ve filmu, jinak scénář primitivní a ohrany.. Zbytečný díl.. 2* za hudbu..

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

tak tu mame po roce dalsi dil stejne jako jiz tradicce zvysenou poptavku po okurkach do zdejsich kinosalu,kde si mistni panicky predstavuji zivot v luxusu po boku bohateho stalkera ..a ac sice nejsem cilova skupina, tahle priblble naivni reklama na drahy kary a pozlacene analni koliky z toho nakonec vysla vcelku dobre 2,9999*

 

ps :snad uz posledni dil..gratuluji vsem prezivsim

Uživatel Readyxx smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Agatha

Agatha (hodnocení, recenze)

beba789

To je teda dost uhozený! Mně bylo právě divný, že den před premiérou zmizela v obsazení na IMDB... Ledaže tu scénu s ní nakonec vystřihli, jinak to teda moc nechápu.

Uživatel Agatha smazal svůj příspěvek.

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Totální ostuda, toto má více než mnoho docela dobrých filmů a můj jeden fakt oblíbený seriál (mám ho třetí v oblíbených), no kam ten svět spěje...

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

BR23

Kamaradka byla v kine na to s partou, premiera a pry plne kino slecen a 4 kluci, delali si pry tam z tech kluku prdel, nez zacal film.. Takze vylozene film pro ženy..

BR23

BR23 (hodnocení, recenze)

Je mi ľúto a trochu sa hanbím zato že patrím k rovnakému živočíšnemu druhu, ako tí čo toto podporujú.  Zle mi však ostalo už ked som zahliadol premietacie časy, (pretože som chcel zistiť kedy premietajú Vincenta).... Každý deň na týžden dopredu majú kiná naplánované toto vysielať !KAZDU HODINU! ich prevádzky! To akože vážne? :O je smutné že je taká veľká ponuka tohto. je smutné že je taký veľký dopyt po tomto...

na příspěvěk reagoval rounen

Uživatel yinloveyang smazal svůj příspěvek.

Ivo

Ivo (hodnocení, recenze)

Autoři by měli od Zemana dostat státní vyznamenání ?

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

rounen

a copak ty tady děláš ?? ohh zapomněl, jsi expert na romantický a erotický žánr, byť si ještě nikdy neměl žádnou přítelkyni, to je, ale smutné velice smutné, nebo jsi tady v této diskuzi měl ? dej vědět, nebo jsi tady jenom abys mohl prudit Psychore/Stallone ? 

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

denisdn0

Většina mladých slečen četla knihu.. respektive knihy trilogii, ale problém je v tom, že ty knihy mají úplně jiné představy o panu X... Měl jsem pár rozhovorů se slečnama a po přečtení knih je film totálně zklamal, protože v knize je to víc a líp podané.. knihy hodnotili za 5* a 2 filmy zatím za 2*.. takže ať víš oč tu jde

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

denisdn0

denisdn0 (hodnocení, recenze)

Ty díly na sebe navazují nebo co? :D Upřímně stačí jen jeden... a to měl jen 41%

na příspěvěk reagoval rounen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

teda ta propagace předchozího filmu byla super, doufám že bude něco podobného i tady 

Chromeskull

Chromeskull (hodnocení, recenze)

Ježíš to zas bude propadák.První díl mně stačil!Ani dvojku jsem nechtěl vidět,je ztráta času!

Masai

Masai (hodnocení, recenze)

Milky.

Tak to bych neřekla, že máš podle čeho soudit, protože soudíš čistě jen a pouze jednu "inteligenční" linku. Sorry ale jak sám píšeš, soudíš ženské jen podle dělnic .... Jako bych všechny chlapy hodnotila podle rozhovoru s nějakou vyholenou hlavou z nějakého fotbalového kotle :o)) Přitom většina fotbalových fandů je skoro úplně normálních :o) Zkus najít nějakou vysokoškolačku které se to líbí, uznávám .... to bude asi fuška :o) ale pak třeba změníš názor :o)

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

Hhhhmmm.... jenom mě zajímalo, jaké bude mít šaty...... potěšily tvůrci..... čekala jsem něco více okázalejšího..... ach, Jamie.... :)) Už to budeš mít za sebou. Ale ty roky utrpení, kdy tví budoucí producenti budou na tebe koukat jako na toho z odstínů.....ty tě teprve čekají.

lukin1.1

lukin1.1 (hodnocení, recenze)

Výborně ! Už se těším na soundtrack. Jedinou ucházející věc na předchozích filmech.

Milky.

Milky. (hodnocení, recenze)

Tohle dno krásně ukazuje ženské, které mají místo mozku uleželé hovno. Zatím jsem nedokázal mít inteligentní, souvislý a smysluplný rozhovor s někým, komu se tohle líbí (svého času dělám ve fabrice, kde dělá spousta brigádnic/stálic od puberty 16, až po důchod, takže mám opravdu dle čeho hodnotit)

na příspěvěk reagoval Masai

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Psychor

Ze strany romantiky nelze porovnávat.. jde o knihy, kteroe natočili jako trilogii, takže neporovnaval bych s komiksem.. nesmysl... Neblázni..

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

rounen

Průměrnou? Jedná se o absolutní dno světové kinematografie, které předčí i komiksové slátaniny z dílny Marvelu a DC.

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Beru to jako průměrnou trilogii s tím, že nesrovnavam, protože knihy jsem nečetl...

na příspěvěk reagoval Psychor

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Renie42

Neverim, podle mě to půjde jako typický happy end... Občas tam trochu zaškodi ten chlápek co dělal ve dvojce šéfa firmy, kde pracovala Anna... Ale i tak si myslím že to oběma vyjde a budou fungovat tak, že budou žít život podle Anny a občas při dobré náladě zase ožije červená místnost, čímž se to zase přizpůsobí jemu...

Renie42

Renie42 (hodnocení, recenze)

Tak jsem na tu trojku zvědavá, protože knihu jsem nedočetla, neměla jsem sílu. Mám pocit, že se z ní stane namyšlená fiflena, zlatokopka atd. V předchozích filmech byla skromná, peníze, co jí dal, tak nechtěla, pak je dala na charitu a teď mu vyčítají, že s ní nepodepsal předmanželskou smlouvu. A ty erotické scény se mi zdají slabší, v jedničce toho ukázali celkem hodně, ve dvojce o něco míň a tady jsem zvědavá. 

na příspěvěk reagoval rounen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

metal.storm

Já myslím, že hercům je to u pr..... jestli se hanbi nebo ne.. hlavně že dostanou prachy a upozorní na sebe pro případ jiných filmů...

yinloveyang

yinloveyang (hodnocení, recenze)

orkadimenza

Lol vypadá to, že na fora chodí častěji ti, kteří něco nemají rádi než ti, co to chtějí vidět... ale tak či tak, do kina už nepůjdu (ano na jedničce jsem byla :))) ), jenom velká škoda třech herců, které mám ráda a kteří do tohoto projektu šli...

Související novinky

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

Jak to vypadá s dalšími Padesáti odstíny?

13.11.2015

Pokračování letošního hitu o snovém miliardáři a jeho vysokoškolské "kámošce" samozřejmě budou. Studio Universal je potvrdilo už dávno, doteď ale nebylo jasné, jak přesně se dají dohromady. Premiéra… (více)

Reklama

Reklama