Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše sa rok 1825, no v niektorých častiach budúceho Nemecka ešte stále existuje nevoľníctvo. Mladá Gisela, ktorá slúži v bohatej šľachtickej domácnosti, túži po inom živote. Jej jedinou spriaznenou dušou je Walter, s ktorým vyrastala. Po ďalšom prísnom treste už nechce ďalej znášať poníženie a presviedča Waltera, aby s ňou ušiel do Ameriky. Walter však odmieta, lebo pán mu sľúbil zlepšenie postavenia. To veľmi ťažko znáša mladý gróf, ktorý žiarli na Walterove úspechy a okrem toho je posadnutý Giselou, ktorá ho stále odmieta. (STV)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo fakt slabučké. Okrem kostýmov nič, len germánske ksichty, typicky neforemné, hlavný mužský hrdina dokonca s výrazom hajzlového pavúka. A postavy ešte viac čierno-biele než v Popoluške. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Televizní zpracování tohoto historického filmu nebylo zrovna nejvydařenější, ale po dramatické stránce se to dalo překousnout. A to nejen díky slušným hereckým výkonům hlavních postav, ale i několika dramatickým scénám (zvláště pak ke konci filmu). Špinavost, nevolnictví, zrada, láska - které není přáno – no a v neposlední řadě i nahá češka Barbora Mottlová, která na krátkou chvílí ukázala téměř vše ze svých ženských předností. Bohužel je tu i několik slabších a nezáživných pasáží. Tenhle druh filmů moc nevyhledávám a nebudu jej ani nikomu doporučovat. Ale dalo se to přežít až do závěrečných titulků. Slabší průměr. ()

Reklama

Galerie (49)

Reklama

Reklama