Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

Gabra 

všechny recenze uživatele

Další popelkovská romantika... Nevím, kdy jsem ji viděla poprve, ale pamatuju, že se mi líbila a snad bych tenkrát dala i 80 procent. Od té doby jsem film viděla ještě asi třikrát a je pokaždé horší... Proto si ho, prosím vás, víckrát raději nepouštějte. Z 80 % jsem klesla asi tak na 50 %. Takový milý průměr, myslím. A co se mi na tom filmu, po několika zhlédnutích, líbilo míň a míň...? Asi nepřekvapím - Jennifer Lopez. Přišla mi totiž míň a míň důvěryhodná a víc a víc trapná... Ralph Fiennes - ten mi sem prostě neseděl. Zamilovala jsem si ho v Schindlerovi a já ho prostě i tady, jako kongresmena zamilovaného k zbláznění, viděla v tom Spielberkově trháku. Nemůžu za to, ten chlap mi vlezl pod kůži ve zlé podobě. A navíc, ti záporní hrdinové mu jdou líp než tihle nereální romantici! ()

embee 

všechny recenze uživatele

Příšerný film, příšerný herecký (ne)výkon J.Lo a zcela nevyužitý herecký potenciál R.Fiennese. Stejně se, ale vždycky podívám znova - mám prostě pro Ralpha slabost či co. ()

harpunka 

všechny recenze uživatele

Také pekne nostalgicko sentimentálne. Pre mňa zatial naj mňam mňam filmík s Jennifer Lopez. A opäť šarmantný Ralphík. ()

lapatata 

všechny recenze uživatele

Zábavný romantický film, brutálně předvídatelný, ale zase skvěle obsazený. Ralph Fiennes definitivně patří k mým oblíbeným hercům a Jennifer Lopez mám vedle Julie Roberts a Sandry Bullock v romantických komediích nejradši. ()

dracekt 

všechny recenze uživatele

Ani nevím za co ta hvězdička, nic moc nečekejte. Zápletka zcela fádní a Jennifer hmm njn ani talentovaná ani příjemná na pohled. ()

le poulet 

všechny recenze uživatele

Další z miliardy variací na téma "jak chudá holčina ke štěstí přišla", která má sice v základu jakousi hlubší myšlenku, jenže ta zůstala nerozvedená a zapomenutá, tudíž usuzuji, že si filmaři ani nevšimli, že tam je. Obstojná J.Lo, relaxující Fiennes a hezké šaty na plese. ()

sivka jn. 

všechny recenze uživatele

" Been there, done that! Sooooo many times!" A nik sa nepoučí - popolušiek máme vo filmografii viac než dosť od kreslených po spievané, jedny horšie ako druhé - možno až na pár výnimiek.... A napriek tomu že Lopezka sa snaží, ani krásna sladká myšlienka príbehu ju nezachránila. A nezachránila ani tento film. Len príbeh nestačí a keď to nepochopia režiséri po 10x, máme na svete Krásnu pokojskú. Myslím, i keď úplne ten dôvod nechápem, že Ralph Fiennes je tam len preto, aby film dostal aspoň tú jednu hviezdu. Nad tým, čo ho k tejto charite viedlo, zostane pre ľudstvo len veľký otáznik... ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

Ano, jsem velká fanynka JLo a její pěvecké kariéry (ale co se filmů týče je to trošku jiné), ale tady hodnotím objektivně. Ani ne tak její roli alá popelky. Tenhle film většinou háže Nova divákům na obrazovky před Vánoci mezi další "kouzleně romatické" filmy a ví proč. Tenhle film dost zachránil Ralph a jeho charisma to jemu nejspíše patří 2* z těch tří. Příběh tuctový a ostatní postavy s klidem přehlédnu. Ale tak proč si nedopřát trochu té tuctové romantiky? ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Dámy, to vám byla ale romantika, když si ji ten pokrytecký parchant všimnul až když byla oblečená jako zazobaná pipina. Každý zdravý heterosexuál přece ví, že obleček pokojské je daleko víc sexy než kožich ze zmasakrovaných zvířátek. Lopezka má sice výstavní prdel, ale s herectvím díru do světa neudělá. ()

KajunkaB 

všechny recenze uživatele

Slaďárna. Jsem na tyhle filmy vysazená ale stejně u nich vydržím sedět až do klišé konce. J.Lou je okouzlující a Ralph je skvělý všude. Pohádka o popelce dá se říct. Přesto se vždy ráda podívám. ()

enoemis13 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako niečo medzi Pretty Woman a Popoluškou ... a to niečo medzi bolo dosť o ničom ... ďalšia z nevtipných komédii ... a to, že nejaký zbohatlícky politik si absolútne nevšíma nižšie spoločenské triedy, ale kecá o tom ako im pomáhať bolo dokonca zatlačené kamsi do ... lebo vraj láska ... 30% ()

Sa.sa 

všechny recenze uživatele

Prostě romantická komedie s krasnou Jennifer Lopez... Prostě další Pretty Woman jen v novém provedení 😀😀😀 Tak kurva už Richarda sbalila a teď je na čase krásná pokojská... 😎😎😎 Tak to berte tak a nepřemýšlejte o tom... ()

Reklama

Reklama