Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Je to variace Popelky na stopatnáctý způsob. Neříkám, že se tohle nemůže stát, možné je všechno, akorát pochybuji, že by se v reálném životě kandidát do senátu staral více o své city k pokojské než o svou prestiž před veřejností, pokud by měl, tak jako Ralpf, za zadkem novinářskou vlčí smečku. Tady v tomto případě bych rozhodně vyloučila popis "drama". Je to pohádka! Ještě jsem neviděla tolik přejícných lidí, kteří bezelstně podporují jednu bezvýznamnou zaměstnankyni hotelu, jenž si v pracovní době odskočí v "zapůjčeném" kostýmku klientky do parku na procházku. Být manažerem hotelu, tak mi nezbývá nic jiného než stejný postup řešení situace ... No ale, abych jen nekritizovala, přece jen jsem taky ženská, romanticky založená samosebou a srdce mé se rozněžnilo nad tou pocukrovanou slaďárnou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Bože, proč.. Jennifer Lopez je sice (alespoň zde) neuvěřitelně krásná, ale proč je všechno tak uhlazené, neuvěřitelně předvídatelné a - ta stupidně pojatá sociální barikáda. Režiséru Wangovi a Ralphu Fiennesovi přece jenom více sluší nezávislá produkce než komerce. Fiennes, který jinde bravurně zvládá přechod od jemnosti ke krutosti se sem příliš nehodí a pokud se už tu tedy snaží tvářit jako potencionální senátor, tak proč jeho herecký potenciál (tentokráte velmi konvenční) Wayne Wang nevyužil. Pak už nesnesu vedlejší postavy (Bob Hopkins a Stranley Tucci sice odvádějí solidní nadprůměr), ale ty hloupé kamarádky-pokojské? Jejich řeči typu „dneska prožiješ sen nás všech“ jsou pitomé, reakce senátora na lhání Lopezové absurdní a když už scénárista neví kudy kam, berličky mu nabídne mladej fracek, když na tiskové konferenci pronese pár sentimentálních vět o druhé šanci. Vše postrádá spád a chemie mezi Lopezovou a Fiennes je takřka nulová!! Škoda.. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Štandardná tisíca-neviemkoľká variácia na Popolušku len pre skutočných milovníkov romantických komédií. V tomto prípade je aj tá komédia ešte dva kilometre za romantikou, ktorej si užijete požehnane. Sto percentná predvídateľnosť príbehu od prvej minúty po poslednú, prehnane idealizované postavy a nulová uveriteľnosť. Aspoň ma potešil pohľad na ako vždy dokonalého Ralpha Fiennesa, ktorý každú svoju rolu hrá zodpovedne a naplno a krásnu vedľajšiu postavu Boba Hoskinsa. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy z New Yorku. Nech sa jedná o thriller, drámu, horror alebo aj takúto jednoduchú romantickú komédiu. Nádherná hispánska upratovačka Marisa a mladý republikánsky politik kandidujúci do senátu Christopher. Je vôbec možné, aby sa do seba zaľúbili títo dvaja spoločensky odlišní ľudia? V tomto filme, ano. Veď Jennifer Lopez je vskutku "Krásna pokojská". *** ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Člověk by si řekl, že režisér, který natočil tak výborné filmy jako je Smoke a Vztek nemůže spáchat naprostou břečku. Inu může - bohužel. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

„Sloužit lidem může jen člověk inteligentní. Pamatujte. Oni mají jen peníze; a i když jim sloužíme, nejsme jejich sluhové. To co děláme slečno Venturová nevypovídá nic o tom jací jsme. To zjistíme, až když upadneme a zase se zvedneme.“ – Tak se nenech vytočit nízkým hodnocením Jennifer – zvládla jsi to s grácií;) a všestranný Ralph… ten si jen tak odskočil, aby vzápětí mohl zazářit v nějakém cenami ověnčeném megataháku. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Prijemna americka komedie s latinskou kraskou J.Lo a sympatickym Fiennesem ve vas nezanecha dlouhe okamziky na premysleni a urcite se vam o ni nebude zdat, ale na nedelni odpoledne, proc ne? Tenhle romanticky film ma vsechno, co ma mit. Ale to je mozna i trosku i ta chyba, od zacatku je hned jasne, jak to dopadne. Bohuzel, jeji syn totalne na granat, proto hvezdicka dolu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Na pokojskou, alespoň jak je znám já, je Jennifer fakt kočka, ovšem v porovnání s jinými romantickými komediemi, jak je opět znám já, působí Krásná pokojská jako Avatar mezi kandidáty na prezidenta. Neříkám, že vyloženě blbě, ale zbytečně. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Známá story, která nepřináší nic nového. Když říkám nic, myslím tím opravdu 0, slovy nula. JLo je taková nemastná neslaná (a kdy není?), víc to zamrzí u Ralpha Fiennese. Člověk by z jeho výkonu ani nepoznal, že jinak má charisma na rozdávání. Holt si jenom vydělával na nájem a moc dobře o tom věděl. ()

meave 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som tento film nechcela hodnotiť, pretože už samotné dopozeranie ma stálo mnoho úsilia, ale nakoniec som sa rozhodla, že vyjadrím predsa len prekvapenie. Nechápem, ako mohol niekto ako Ralph Fiennes vziať rolu v tak mizernom filme s biednym scenárom, ktorý nie je dostatočný ani pre hormonálne rozpoložené pubertiačky. Jediné dostupné vysvetlenie je, že nemal na nájomné a preto som z úcty k jeho umeniu a tiež vizáži dala 2* - aby mal tantiémy a už nikdy nemusel hrať v niečom takom. ()

pm 

všechny recenze uživatele

Přiznávám bez mučení, že se mi i bez Dolceho kabátku krásná JLo v "Krásné pokojské" líbí a že ani v žádném jiném filmu se mi nezdála nudná nebo herecky špatná. Prostě ji mám ráda. Nechápu, proč jiným vadí. Přiznávám bez mučení, že fandím pracovitým holkám. V životě i ve filmu. Přiznávám bez mučení, že tento film nepovažuji za trapný nebo slaboduchý, je to jen více méně žánrově čistá oddechovka. ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že to měla být jakási romance ala Pretty Woman. Ta se ale šeredně nepovedla. Nepřišla s ničím novým a dokonce ani zábavným. Prakticky od začátku víte o všem, co se stane. Někdy si tak říkám, jestli tohle "kopírování" scénářů někam povede. Nezáživná věc, která vás donutí koukat na hodinky už po prvních záběrech. 25% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenáročná kombinace romantické pohádky a klasické lidové harlekýnky v hadrech od Dolceho. Jistě, neobohacuje ultralacinou zápletku o vůbec nic nového, není to dokonce ani výrazně zábavné, ale navzdory všem nedostatkům jako romantická limonáda funguje. Fiennes a Lopez jsou poměrně sympatická dvojka a navíc je tu skvělý Bob Hoskins, který sám se zaslouží o jednu hvězdu. Nic víc než romantickou pohádku na jedno zkouknutí jsem nečekal, a tak jsem nebyl zklamán a v zamračeném deštivém předjaří si ji vychutnal. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Romance to sice je, ale komedie? Na to občasný výstup Stanleyho Tucciho nestačí. Ústřední pár je mimořádně nezajímavý, což zamrzí hlavně u Ralpha Fiennese, film je utahaný a nudný. Wayne Wang kdysi natočil jediný dobrý film, jinak jeho filmografie za nic nestojí. ()

Reklama

Reklama