Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

klerik 

všechny recenze uživatele

Sladké, klišé, hlúpe... Ralph bol sympaticky nedémonický, Jennifer bola pekná, scenár bol geniálny ako vyprchaná sóda... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Na komédiu málo vtipné, na romancu príliš naivné. Kráska z Manhattanu je veľmi slabý film, ktorý sa možno bude páčit slobodným matkám po štyridsiatke. K herectvu Jennifer Lopezovej sa netreba vyjadrovať, Ralph Fiennes je celkom v pohode, ale takýto žáner sa mu podľa mňa absolútne nehodí. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Silně podprůměrná (skoro) romantická (skoro) komedie, ze které teče proudem jak naivita tak nuda. Lopez opět ukazuje, že za kamerou nemá co dělat. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

J.Lo môže hrať kdekoľvek. Nevie to, ale pozerať sa na ňu dá. Dokonca aj 30 rokov v kuse vďaka make-upu a čím ešte neviem, ale stále v tej istej forme, nejak jej tvár drží pokope. Kto vie, ale čo dnes vidí Ben Affleck ráno v posteli, možno to bude fakt puzzle. Film je presne na ňu orezaný. Hlúpučký, naivný, romantický. Na viac nikdy nemala. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Ani náhodou to není tak špatné, jak se to zde prezentuje. Ano je to sladké a pohádkové, ale je to docela i lidské a hlavně je to dobře natočené. A Jeniffer sice není superherečka jako třeba Meryl Streep, ale jednodušší filmy jako je tento obstojně zahraje a ke všemu je to kus krásný ženský!!! 8/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neskutečný romantický film, který si hraje na sociální sondu do života pokojských v nóbl hotelu, které díky své zadnici, pardon píli, vytrvalosti a kráse klofnou kandidáta na senátora. J. Lo hraje pokojskou, starající se o dospívajícího syna, který zase má zálibu v amerických prezidentech (sic!). Sama nemá vyšší ambice, ale díky kolegyním se stane jejich vedoucí, a nakonec se jí zadaří díky vypůjčeným šatům i na poli lásky. DVD: Bonusy obstarávají trailer na tento plus dva na jiné filmy – bez titulků. Film 1/4, Bonusy 1/4, Zvuk 2/4, Obraz 3/4 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Je sice pravda, že zápletka zrovna originální myšlenkou neoplývá, ale to nic nemění na tom, že tato romantická komedie/drama splnila slušný počet prvků, kvůli kterým se na to převážně ženské dívají. Je tu zprvu „zakázaná láska“, pohledný pracháč, zahrajeme si i na city a pak láskyplné vyústění…Chlapy potěší alespoň v té době ještě pořádná dračice Jennifer Lopez, která tady sice hraje ušlápnutou puťku, která se stará o malé dítě, ale ze svého sexappealu neztratila vůbec nic. Film na mě jako celek působil průměrným dojmem, což ale mnohým jistě stačí ke štěstí… ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Ano pokojská jako uklizečka je pěkná ale dělat ze sebe co není, no nebudu to odsuzovat protože příběh je pěkně dobře vytvořen ale nenese sebou žádné velké romantické skvosty ani nic co by mě fakt moc potěšilo nebo okouzlilo chválím fakt nápad. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle hroznou romanticko-komediální nudu jsem přežil jen s vypětím všech sil. Méně zábavné je už jen snad sledování jihoamerických telenovel a "zaručených" českých seriálů. Jennifer Lopez za prvé vůbec neobdivuju (skoro až nesnášim), za druhé je to hrozná herečka a za třetí ji nevěřím ani nos mezi očima, natož pak hajzlštětku v její ruce. Jako pozitivní jsem zde viděl přítomnost Ralpha Fiennese (chudák, asi nevěděl do čeho jde) a to, že si člověk díky tomuhle stupidnímu výtvoru začne více vážit těch opravdu dobrých filmů. Jéžiš to byla volovina, všem vřele nedoporučuju a ani nevím, za co jsem nakonec dal tu jednu hvězdu, snad z lítosti... ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi hledá těch správných slov...špatné, nudné, nežáživné? Každopádně se J.Lo do tohoto filmu naprosto nehodí, už od začátku nezapadá mezi uklízečky a je jasné kam míří. Ralpha Fiennese bych v takovém snímku rozhodně nečekal a nebylo to příjemné koukat se jak se v této roli trápí...kdeže ty zlaté časy Schindlerova seznamu jsou. Zápletku snad nemá cenu ani propírat, popelka se v hrobě obrací. Kuš, nudný a trapný filme! ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Velmi účelné zpracování, které má za cíl jen jedno. Dostat se pomocí několika vtipných, romantických a bůhví jakých scén k závěru, kde vše samozřejmě dobře dopadne. Možná jsem naivní, ale já to beru. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Popoluška ala Jennifer Lopez. No čo už. Romantika hlavne len pre romantikov, pochybujem, že tento snímok zaujme univerzálne. Má to všetko čo mať má, je to však nedovarené. ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Nějak si stále pokládám otázku, proč se tomuhle filmu Ralph Fiennes(!) upsal. Sám na to reagoval tím, že chtěl zkusit něco lehkého a úsměvného. A že si hraní užil. Hraní? Ralph tady nahrazuje hraní svými svůdnými pohledy a zamilovanými úsměvy, což mu samozřejmě jde velice dobře, ale podle mě má na mnohem více, což také dokazuje jinde. Příběh je to hezký pohádkový, ale tak nějak kýčovitý. Mezi mé oblíbené scény patří všechny ty, kde Ralph nehraje spolu s Jennifer. K tomu, myslím, není co dodat. ()

Reklama

Reklama