Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

Turiec 

všechny recenze uživatele

Americký sen, alebo Popoluška? Obohraný scenár, len zmenené postavy. Upratovačka a politik, sladunké a nevierohodné. *1/2 ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na tento film dívala poprvé přála jsem si být jako Marisa a celkově mi to přišlo jako skvělý film. Ale když jsem se na to dívala s odstupem času tak to na mě působilo i přes tu krásnou lovestory jako podprůměrný film, který se nějak nesnaží zabodovat. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Popelka potkala svého prince. Cesta to byla trnitá. Jennifer Lopez dodala své postavě trochu exotiky. Film je příjemnou oddechovkou pro celou rodinu. ()

Neffy 

všechny recenze uživatele

Kdybych tento film hodnotila v době, kdy jsem ho viděla v kině, tak by možná měl i ***. Však postupem času lidé mění své názory, styl a vůbec se celkově vyvíjí, že? :o) V té době mi bylo 14 let a JLo jsem nejspíš uznávala jako "herečku". Pamatuji si, že jsem zrovna chtěla jít na něco do kina a vybrala si tento film. Pokud tento film už znovu nikdy neuvidím, tak mi to vůbec nebude vadit. Filmy s JLo na stejný romantický způsob buď vidím náhodně v TV nebo když na mě padne taková ta nálada, kdy chci vidět něco romantického, vtipného a až velmi sladkého. Co se týče tohoto příběhu, tak nic extra - Popelka (teda pokojská) najde svého prince... ()

Maq 

všechny recenze uživatele

Popelka. Přiznám se, že romance si na stará kolena užívám zrovna jako kdejaká ubrečená bába. Ach, jak je to krásné! Ale kriticky vzato, scénář za moc nestojí. Pretty Woman zůstává jasnou jedničkou subžánru Popelek. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Mi se tento film vůbec nelíbil. Teda nelíbil. Byla to taková typická americká slátanina, plno romantiky, až to bylo nechutné, prostě na můj vkus moc přeslazené a sladkobolné. Navíc bylo hned od začátku jasné, jak to všechno dopadne. A výběr Jennifer Lopez se mi taky vůbec nelíbil. Ona je divná herečka a ani se na roli nehodila, protože vůbec nevypadá jako nějaká obyčejná holka, i když ji navlíknete do uniformy. No, koukat se na to dalo, ale jednou a dost! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Další z mnoha moderních variací na pohádku o Popelce. Ničím originální, ale milá a neurážející podívaná s fajn soundtrackem. ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Nudné, nezábavné, naivní, trapně politicky korektní (schopná a pracovitá příslušnice hispánské menšiny si plní americký sen). Nedoporučuji nikomu. Je to ztráta času. ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Inu, když pomineme debilní zápletku, Jennifer Lopez, která snad ještě v žádném jiném filmu nevypadala tak ošklivě jako tady (zvláštní, že úplně nejhůř vypadala zrovna ve chvíli, kdy se z ní měl vyloupnout krásný motýl), zůstává nám jen otřesná nudná kaše. A já nevím jak vy, ale já, když se u televize nudim, tak jím, takže víc takových filmů a budu jako koule! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

.....ani nič lepšie si senátor nemohol vybrať.....škoda len,že som pri tom sledovaní náročného deja nepostrehol či je pokojská rozvedená,vdova,slobodná matka....ale to je jedno hlavne,že má už desaťročného synka s ukecanou.....brááávo..to bola,ale srágota....jedna hviezda len za J.L. ......poznámka pre seba:nepozeraj viackrát. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Sice si J Lo jako herečky moc nepovažuji, ale tento film zachraňuje Ralph Fiennes. Romantické, ale přiliš prvoplánové a vypočítavé, i tak na chmurné zimní odpoledne slušná odpočinkovka. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl bych reagovat na "The Makera" --> Jennifer Lopez neumí hrát. Tuhle roli jsem ji vážně nesežral. Příběh je ohraný, nudný a už to přestává bavit. Říkal jsem si ale.. hraje tam Fiennes, tak proč ne. No myslím, že kdyby se v tomto snímku choval aspoň z poloviny jako Aman Goeth, tak bych hodnocení bylo vyšší. Bohužel se nestalo. Proto a taky pro mnoho jiných důvodů, především tu nudu, je hodnocení takové jaké je. ODPAD. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Když se kouknu na filmy, které jsem s JLo viděla, tak její filmografie má ode mě průměrné hodnocení a u toho i zůstávám. Jennifer je krásná ženská, zatraceně po jejím těle bych toužila vždycky a všude. Herecky je ale trochu slabší, není to úplně její vina. Podle mě si vybírá jen slabé dějové snímky, jelikož děj tohoto filmu je vážně slabý a nijaký. Na tenhle film jsem se ráda opět po dlouhé době podívala, ale znovu ho ráda uvidím až za dalších pár let. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Tahle ohraná věc už se pomalu zařadila mezi stálice televizních stanic během Vánoc. Neni to nic hroznýho, ale ani začná velká hitparáda. Hlavní problém mam s Lopezkou (ostatně jako pokaždý, když jí vidim), protože když zaberou její zadek, tak neni vidět nic jinýho. :) Taky nevim proč se to jmenuje Krásná pokojská, protože na to by potřebovali jinou herečku, s Lopez to nejde ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je vrúcny príbeh s predvídateľnou zápletkou. Možno to nie je skvelý film, ale je to dobrá zábava pre ženy. 4/10 ()

Reklama

Reklama