Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez si v Krásné pokojské zahrála novodobou latinsko-americkou popelku, která narazí na svého bohatého prince. To nemůže být nic jiného než odpad. ()

pjotr76 

všechny recenze uživatele

J.Lo nebojaksemenuje exceluje v duchu latinsko americkych telenovel - kam se hrabe Manuela Kassandra Pedra Sanchezová. Za co ta jedna hvězda? Fakt nevim, asi jí ještě něco do "dokonalosti" telenovel chybí. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Taková variace na Popelku s Jennifer Lopez v hlavní roli. Je to dost přeslazené a taky předvídatelné. Ralph Fiennes se podle mého názoru nehodí do druhořadých filmů, patří mezi hereckou legendu. Zato Jennifer Lopez mi v romantice seděla mnohem více, než např. v Cele nebo Hranici smrti. Pro mě je Jennifer Lopez spíše „neherečka,“ což v romantických filmech zase tak moc nevadí. ()

Piškotka odpad!

všechny recenze uživatele

Prvotřídní sračka. Škoda rozvádět, opravdová ztráta času. Film pro chudé princezničky, co sní o bohatém princi. Nemůžu pochopit, proč tam hrál tak skvělý a charakterní R. Fiennes. J. Lo raději ať kroutí zadkem v nějaké estrádě, na hraní opravdu nemá. ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Nudná verze popelky z hroznou Jenifer Lopez. Za celý film stačila ukázat tři výrazy tváře, které jen střídala. Dvě hvězdičky nechám za občasné uchechtnutí, ale to bohužel nestačí ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez a její princ na bílém koni v nudném filmu převážně pro holky. Sám za sebe mohu říci, že to rozhodně není úplný odpad, ale rozhodně to nechci vidět podruhé. ()

Tomyš 

všechny recenze uživatele

Takové Noting Hill obráceně, ale pořádně nudné. A pro mě nemá Ralph Fiennes žádné charisma, takže to ani nefungovalo. ()

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Jak je pokojská krásná, tak je asi blbá. Povrchní film o tom, že hezké hadry dělají člověka, s tragickou Je Lo v hlavní roli. ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Priemerná Jennifer Lopez, málo priestoru pre takého skvelého herca ako Raplh Fiennes, plytký scenár a romantická zápletka dobrá tak pre Yetiho. Ako mohol režisér zahodiť takú skvelú príležitosť natočiť skvelú romantickú komédiu? 3* len kvôli myšlienke a správne vybranej rase psa :) ()

Reklama

Reklama