Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Recenze (263)

haWranka 

všechny recenze uživatele

Jennifer Lopez neumí hrát. Když ještě ke všemu hraje hlavní roli v pripitoměloučkym filmíčku, můžete očekávat katastrofu. Akorát mi ani po opravdu dlouhym zamyšlení nedochází, kde se v tomhle proboha zjevil Ralph Fiennes?! Vždyť on patří do 1. herecký ligy, jak je možný, že vzal takovouhle roli?!? ()

Jaxx84 

všechny recenze uživatele

Klasická naivní, prostoduchá pohádka pro dospělé, ve správné melancholické náladě neurazí, ale ani příliš nepobaví, přesto dávám 2,5** pro dobrý výběr herců. ()

Jolee 

všechny recenze uživatele

Hele já nevim, jo. Ale musim dát jednu hvězdu aspoň za to, jak se na mě Lord Voldemort celej film hezky směje. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Novodobá pohádka jak holka ke štěstí a bohatství přišla. Jennifer Lopez je sympatická hezká a jako herečka stojí za starou belu. Fiennes je možná herec jinde dobrý, ale tady je to střevo úplně stejný. Scénář je příšernej a posledních 20 minut je vyloženě dno, kde se jen čeká na "wow" romantický závěr. Jediný celkem vtipný scény pak zařizuje jen věčně nervózní a podezřívavý Stanley Tucci. ()

Rodin 

všechny recenze uživatele

Dávám tedy jednu s odřenýma ušima. Hlavně za pěknou prdelku JL, protože bez ní by to bylo o ničem. A bylo. ()

dewil21 odpad!

všechny recenze uživatele

to bylo tak sladký a naivní, až jsem z toho málem upadla do hyperglykemického komatu. Brrr, v tomhle teda žádný umění nevidím, postavy jsou nesympatické, chováním protivné a povrchní, děj nudí a velmi , velmi naivní příběh mě nikterak nenadchl. ()

Kubi21 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, proč jsem nedal odpad. Tohle byla hrůza. Sám sobě se divím, jak jsem to vydržel. Už to asi mám. Jedna hvězda je za účast, hrát tam nemá co, Boba Hoskinse. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Zopár momentov kde sa dalo pousmiať a už sa to nachádza v kategórii komédia? Jennifer Lopez je krásna, ale to film nezachránilo. Príliš naivný a jednoduchý dej s typický prihlúplym happy endom. A Ralph Fiennes pre mňa v úlohe kladnej postavy trochu nezvyk. ()

Reklama

Reklama