Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Taková variace na Popelku s Jennifer Lopez v hlavní roli. Je to dost přeslazené a taky předvídatelné. Ralph Fiennes se podle mého názoru nehodí do druhořadých filmů, patří mezi hereckou legendu. Zato Jennifer Lopez mi v romantice seděla mnohem více, než např. v Cele nebo Hranici smrti. Pro mě je Jennifer Lopez spíše „neherečka,“ což v romantických filmech zase tak moc nevadí. ()

SallyZen odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl bych reagovat na "The Makera" --> Jennifer Lopez neumí hrát. Tuhle roli jsem ji vážně nesežral. Příběh je ohraný, nudný a už to přestává bavit. Říkal jsem si ale.. hraje tam Fiennes, tak proč ne. No myslím, že kdyby se v tomto snímku choval aspoň z poloviny jako Aman Goeth, tak bych hodnocení bylo vyšší. Bohužel se nestalo. Proto a taky pro mnoho jiných důvodů, především tu nudu, je hodnocení takové jaké je. ODPAD. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Hviezdne obsadenie nijak nepozdvihlo tento ledva priemerný film. Film bol chvílami dosť nudný, ale neprekážalo mi to lebo má krátku stopáž a dej ma celkom vtiahol. Lopezovú som nikdy nepovažoval za herečku a tu sa to tiež nezmenilo aj keď mala priestoru dosť a ostatní ušli, ale výrazní neboli. Dej mohol byť zaujmavejší a film mohol mať večší spád, ale snaha bola. 50%. ()

bublajsa 

všechny recenze uživatele

Nějak si stále pokládám otázku, proč se tomuhle filmu Ralph Fiennes(!) upsal. Sám na to reagoval tím, že chtěl zkusit něco lehkého a úsměvného. A že si hraní užil. Hraní? Ralph tady nahrazuje hraní svými svůdnými pohledy a zamilovanými úsměvy, což mu samozřejmě jde velice dobře, ale podle mě má na mnohem více, což také dokazuje jinde. Příběh je to hezký pohádkový, ale tak nějak kýčovitý. Mezi mé oblíbené scény patří všechny ty, kde Ralph nehraje spolu s Jennifer. K tomu, myslím, není co dodat. ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Po 20 letech jsem to viděl znovu. Nejenže to je limonáda a brak 1. stupně, ale i reklama republikánů. Je ale faktem, že Jlo umí hrát na rozdíl od těch ku_nd v české kinematografii. Také lépe vypadá než ty naše šlapky.  Věřím že 2 miliardy holek na světě u toho brečely a snily. Zvlášť matky samoživitelky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 94 miliony amerických dolarů, součet těch celosvětových 154,9 mil. (NIRO)
  • Na post režiséra byl zvažován John Hughes, podle jehož příběhu námět k filmu vznikl. (Karlos80)

Reklama

Reklama