Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná služebná Jennifer Lopez jednoho dne okouzlí hotelového hosta Ralpha Fiennese. Jenže on je vlivný a bohatý kandidát na senátora a ona jen chudá matka s výřečným synkem! Marisa Ventura pracuje jako pokojská v hotelu Beresford a stará se o desetiletého syna Tye. Jejich poklidný, i když zdaleka ne bezstarostný život se změní, když se v hotelu ubytuje bohatý kandidát na senátora Chris Marshall s asistenty Jerrym a Danem, psem Rufusem a dalšími členy početného týmu. Jeho pokoje má na starosti právě Marisa s kolegou, etážovým číšníkem Lionelem. Vedlejší apartmá sdílí panovačná Caroline Laneová. Marisin bývalý manžel zruší rybářský víkend se synem, a protože Marisa o víkendu slouží, musí ho vzít do práce. Marisa podléhá přemlouvání kamarádky Stephanie a vyzkouší si elegantní kostým Caroline Laneové. Ty se ve výtahu seznámí s Chrisem a jeho psem. Chris se vzápětí seznámí s jeho matkou, kterou omylem považuje za hotelového hosta, bydlícího v luxusním apartmá. Pozve ji na procházku a stráví s ní příjemné chvíle. Marisa mu zamlčí, že je obyčejnou pokojskou. Chris pozve na oběd Caroline, o níž se domnívá, že je Marisa. Není divu, že když žena dorazí, je poněkud v rozpacích. Když pak Marisu zahlédne na ulici, nedá se odbýt a pozve ji na večírek. Lionel jí poradí, aby šla a počínající vztah ukončila dřív, než dojde k maléru. Díky kamarádkám krásně učesaná a oblečená Marisa Chrise okouzlí. Marisa nedokáže říci Chrisovi pravdu a dvojice stráví příjemný večer. Další den však Caroline odhalí pravdu a postará se o to, aby Marisa dostala výpověď´a Chris poznal pravdu. On i Marisa se pak snaží žít jako dřív, je však jasné, že jeden na druhého nepřestávají myslet. A je to nakonec Ty, kdo se rozhodne jednat a dát je zase dohromady. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (263)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Těžko se mi hledá těch správných slov...špatné, nudné, nežáživné? Každopádně se J.Lo do tohoto filmu naprosto nehodí, už od začátku nezapadá mezi uklízečky a je jasné kam míří. Ralpha Fiennese bych v takovém snímku rozhodně nečekal a nebylo to příjemné koukat se jak se v této roli trápí...kdeže ty zlaté časy Schindlerova seznamu jsou. Zápletku snad nemá cenu ani propírat, popelka se v hrobě obrací. Kuš, nudný a trapný filme! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pro mě klasická americká "komedie" o tom, jak ošklivé káčátko k bohatství a hlavně k lásce přišlo. Jennifer Lopez to prostě už podle mě nikdo nezbaští, že je taková, jakou hraje v takovýchto filmech. Pro Ralpha Fiennese podle mě totálně zabitý film, ale pro slečny, které sní po úklidu o krásném a bohatém muži - tak to musí být film položený na piedestal :D ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Zcela tuctová Roman Tyčka komedie v hlavní roli s pozadím J-Lo v maidkovské sukýnce nebo upnutějších šatičkách. No, zcela tuctová není, protože je tu Ralph Fiennes, který se jinak tomuhle žánru vyhýbá jako čert kříži, ale jinak to opravdu nemá co nabídnout. V daném žánru si lze vybrat z mnoha (a mnohem) lepších titulů. Technicky OK, zbytek o ničem, takže asi 50% za dekorativnost hlavní hrdinky;) ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Páčia sa mi filmy z New Yorku. Nech sa jedná o thriller, drámu, horror alebo aj takúto jednoduchú romantickú komédiu. Nádherná hispánska upratovačka Marisa a mladý republikánsky politik kandidujúci do senátu Christopher. Je vôbec možné, aby sa do seba zaľúbili títo dvaja spoločensky odlišní ľudia? V tomto filme, ano. Veď Jennifer Lopez je vskutku "Krásna pokojská". *** ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Alan Silvestri: 1. I'm Coming Out ,2. Train on a Track ,3. Yes We Can Can ,4. Lovergirl ,5. Miracles ,6. Fall Again ,7. Come Away With Me ,8. If You're Not the One ,9. Kathy's Song ,10. Me and Julio Down by the Schoolyard ,11. The Guitar Man ,12. I'm Coming Out ,13. Maid in Manhattan ,14. At Last , ()

Galerie (78)

Zajímavosti (6)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 55 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Tržby ze severoamerických kin byly 94 miliony amerických dolarů, součet těch celosvětových 154,9 mil. (NIRO)
  • Při hádce Marisy (Jennifer Lopez) a Christophera (Ralph Fiennes) poté, co Christopher zjistí, co je Marisa zač, vidíme z pohledu zepředu, že má Marisa vlasy u ucha uvolněné, zatímco ze záběrů zezadu vidíme, že je má strčené za uchem. (Reesam)

Reklama

Reklama