Reklama

Reklama

Lihis

(festivalový název)
  • Filipíny Lihis

Obsahy(1)

Mladí rebelové bojují za změnu režimu vlasti, ale i se svou vzájemnou náklonností. Příběh Adora a Cesara je vyprávěn z perspektivy Ady, dcery Adora, a rebelky Cecílie. Snímek je mozaikou vztahů zdánlivě rozdílných charakterů a jejich frustrace z nenaplnitelných cílů. (Filmasia)

Recenze (2)

mischaaa 

všechny recenze uživatele

Vztah mezi Adorem a Cesarem byl tak neuvěřitelně uvěřitelný, že jsem až na chvíli zapomněla, že je to jen film a doopravdy jim jejich lásku přála. Už dlouho jsem takovou chemii mezi zamilovaným párem neviděla. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Tady pro mě dominoval jednoznačně příběh Cesara a Adora a klidně mohl být zasazený jinam, do jiné doby, nebyl u mě tak spojen s obdobím diktatury tak, jako např. film Muli, ale kvůli tomu, jak vše končí to byla asi správná volba, že se ti dva poprvé potkali jako bojovníci NPA kdesi v quezonských horách. Tradiční svatba se ženou jednoho z nich ale tady netrčela jako nějaká umělina navíc, ale splynula přirozeně s dějem, navíc Cecilia za mlada (Levi Poe) byla krásná dívka a Cesar (Jake Cuenca) sakra sympoš chlap. Příběh nikde nebrzdil, a i když jsem věděl, jak to dopadne, dodíval jsem se v pozornosti až do konce a film ve mě stále ještě doznívá ... 8887 ()

Reklama

Reklama