Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (CinemArt)

(více)

Recenze (908)

vladi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Mohla som si mysliet, ze film, kde ponorka nahana auta bude p*covina... Ze sa Theron na toto dala ukecat... ()

chosan 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že 8 je ze všech částí určitě nejslabší. Nesedl mě záporák, pak přeběhnutí minulých záporáků do klaďasů. Zkrátka tady se scénáristům toho moc nepovedlo. Film nejslabší ze série a i nejméně zajímavý. A hlavně chybí Walker. Za mě 70%. ()

vin55 

všechny recenze uživatele

rychle a zběsile 8 je uplně jine než předešlé dily ale jako předešlé dily je plnej humuro a akce je tam spoustu nečekanych zvratu a nejlepší je konec zamě 5 hvězdiček ()

Filip7410 

všechny recenze uživatele

Rychle a zběsile 8 už není co bývávalo. Od šestého dílo už to šlo hodně dolů. Začínalo to být hrozně přehnané a místo závodění a spoustu dalších věcí, na kterých má být film založen se vypařili. To co mě na filmu především naštvalo bylo to, jak Hobbs (Dwayne Johnson) a zbytek týmu se najednou spřátelili s někým, kdo zabil jejich přítele Hana (Sung Kang) a pokoušel se zabít i ostatní. Ale abych jen nenadával... Až na pár menších věcí, které zde nebudu zmiňovat, tak příběh nebyl až tak špatný. Scénáristi si dali docela i záležet a pár vtipných momentů nebo hlášek zde jsou. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Co se tane když někdo otočí 180 stupňů? Všechno! Není co dodat. Je mi jasné že se příběh musel po smrti Paula Walkera upravit, ale takhle? Nebo to snad bylo v plánu? Tento film by se měl jmenovat RYCHLE, ZBĚSILE, SILNĚ A ŠÍLENĚ. Co přijde příště si nedokážu ani tipnout. Soundtrack je tentokrát slabší a celkově je slabší i start filmu. Nemyslím ale úplný začátek na Kubě, ten byl super. Na konci je to naopak pořádný doják. Hvězdiček 4**** ()

Bendus 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi bylo 10-15 let, tak bych asi řekl: ,,ty vole, hustý,, ovšem je mi přes 40 a myslím si, že už by se na to měli vybodnout. ()

Bogrant 

všechny recenze uživatele

Nečakane vydarené, no znovu extrémne prehnané predstavenie, ktoré dosiahlo paradox v tom, že pokiaľ sa zrovna akcia na plátne netýka automobilových naháňačiek, všetko funguje tak ako má, keď sa však dupne na plyn, logika ide bokom (šialená scéna s ponorkou). Inak však veľká zábava, s duchaplným scenárom, dobrými dôvodmi a temnejším podtónom, ktorý sa strieda s takým množstvom hlášok, výstrelkov a sarkazmu, že to je niečo neuveriteľné, ale prekvapivo to znova šľape. Jedna z najlepších akčných komédií aké som videl (Rock a Statham si to kradnú pre seba). Aura okolo rodiny stále pôsobí a funguje, takže ďaľšie diely sú jasné. Potenciál tu ešte je. ()

Vo3inho 

všechny recenze uživatele

Průměrný akční film se skvělým mysteriozním nádechem. To je ale všechno ke kladům. Úvodní závod, který je tu jen proto aby nefrfňali fandové, že tu nejsou auta je zbytečný a nedává žádný smysl. Už vůbec nemluvim o jeho provedení. Další debilotinou je řešení Domova problému, protože by se dal vyřešit o dost jednodušeji na začátku filmu, ale dobrá. Statham a Rock jsou tu úplně k ničemu a je vidět jak moc je Vin na sílu tlačí do ústraní. Když to ale vezmu jako celek a vypnu, tak ok, ale věřím, že už bude jen hůř a hůř. ()

Jansuper 

všechny recenze uživatele

Na jedno zkouknutí je to eště fajn ale tento díl znovu vidět už fakt nikdy nepotřebuji, když ono mě to jako ještě docela bavilo ale prostě pokračovat natáčet pokračování po 7 dílu byla asi docela chyba, v první řadě mě ten děj ten příběh přijde takový trochu bizarní, on jako sice není špatný ale prostě je to takový pitomý nevím proč se mi to zdá, od 4 dílu bojují proti shawoví rodině a tady se k nim Shaw přidá a spolupracují s ním, chápu že nedobrovolně ale i tak je to takový pitomý, přijde mi i pitomý ten nápad že za vše může Cypher a že Dom zjistí že má dítě po jak dlouhé době, když si vemu tu scénu jak utíkají hobs a Shaw z vězení to už je takový bizar že už to prostě není rychle a zběsile, to platí i pro scénu jak Shaw zachraňuje Domovo dítě prostě úplnej Matrix, prostě ten hackerskej útok na ty auta jako chápu že plynou s dobou ale i tak už tam fakt začali cpát píčoviny, prostě to s těma harpunama to už je prostě podle mě tak debilní, porušují fyzikální zákony a to nemluvím o závěrčné honičce tam někde ve sněhu s tou ponorkou to už bylo fakt tak praštěný až mě to sere. Ale Jako parta naše je pořád skvělá, scény sou natočený jako fakt dost dobře a při vypnutějším mozku sem si to jako eště užil, i když i ten děj je takový už docela praštěnej,  nechce se mi předělávat recenze tak to píšu pod ní k tomu, koukl sem na to znovu a měním názor v něčem, příběh a děj je dobrý, rychle a zběsile to beru už se vším všudy, jakož to akční střelenou zábavu,     na druhé zhlédnutí, se mi ten film opravdu velmi líbil, útěk z vězení Hobse a Shawa je podle mě k zasmání aby byla sranda a zábava, dělán tak schválně,  a celkově je tu nějaký humor pro pobavení ()

Thalin 

všechny recenze uživatele

Ten neustálý kolotoč honiček, scén kdy se rozmlátí půl ulice, přizabije pár lidí a vše jim to stejně projde, protože vole rodina! už je docela nuda a je to hlavně pořád dokola a dokolečka. Ale holt, hodně těch herců  potřebuje tuhle sérii jako sůl, protože si jinde ani neškrtnou. Vždyť už od snad čtvrtýho dílu je tohle akorát jako zdroj fórů o rodině a Dieslovi. A on pořád sype další a další filmy o jeho slavné rodině, která drží spolu, ale nevytvoří žádný příběh, jen za sebou nechají hromadu rozflákaných aut a postav, co se jim tam pořád točí, umírají, případně se záhadně znovu objeví, podle toho jak se to hodí do scénáře. Ale co taky chtít od filmů, kde si hlavní postava nechá počítat údery, aby náhodou jeho ego nedostalo o ránu víc než jich sám rozdá. Zajímalo by mě, jestli si tím kompenzuje krysí mozeček nebo péro. ()

Kritickej 

všechny recenze uživatele

3/10 Tak a je to definitivně sračka plná megalomanských scén a debilních dialogů. Stačilo, jakýkoliv další díl už jen pod nátlakem. ()

largesnake 

všechny recenze uživatele

7/10. Vím že budu asi v menšině, ale já patřím mezi ty kterým se osmička líbí více jak sedmička. Jasně sedmička měla svoje nadupaný lokace a vůbec, ale tenhle díl má mnohem hlučnější a větší akční scény, třeba hacknutí všech aut ve městě je fakt užasná akce, stejně tak chytání Doma. Hobbs a Shaw ve vězení je mix vtipnosti, akčnosti, odlehčenosti a to jsem žral. Finále s ponorkou pod ledem už nemůže překvapit nikoho, protože je to prostě FaF a tím že doma zachrání před výbuchem tím že před něj předjedou autama dokazuje že ten film nemůžete brát vážně, jasně ten film se trochu vážněji bere což mě trochu štve a fakt že tady není Brian taky. Ale jinak se jedná o slušný díl, který si vždy rád pustím. Ještě jsem zapomněl na Stathama s miminem v letadle :D to bylo taky v klidu. ()

motyka52 

všechny recenze uživatele

Tahle série prostě není o nějakých promyšlených scénářích a hlubokých přesazích do jiných žánrů. Je to čistě jen a pouze o tom, jestli v těch filmech dost zábavné akce a je úplně jedno, jak moc přestřelená a pitomá je. Tady je jí dost, navíc tady je obří ponorka a torpéda se tu ze své dráhy odklánějí holýma rukama, takže cajk. Dělá si to ze sebe legraci, což je v pořádku, ale zároveň tu funguje chemie, což je velké plus. V klidu se dá přežít i Dieselův pokus o hraní, jen bych si v jeho případě dal pozor na to, že začíná trochu pupkovatět. ()

leafroller 

všechny recenze uživatele

Má to šmrnc, má to spád, má to soundtrack. Má to o 20 minut navíc, má to malé děti a plno citečků, má to 3 ošklivé chyby. Prostě je to takové odpočinkové sci-fíčko pro nedělní podvečer. Je to přesně to, co jste od toho čekali. Nezapamatovatelné, což je vlastně velká výhoda. Já jsem byl spokojen. A teď jdu shánět tu navigaci, která umí točit volantem:-) ()

DK197 

všechny recenze uživatele

Celkem nechápu, jak se mi povedlo tomuhle filmu dát čtyři hvězdičky, protože už si za Boha nepamatuji, o čem to bylo. Jako asi má cenu se na to podívat pokud milujete šílené akčňáky made in America. Ale moje nejoblíbenější díly jsou 1 až 3 a 5. Tohle něčemu z toho nesahá ani po kotníky. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama