Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (CinemArt)

(více)

Recenze (908)

Mach Tom 

všechny recenze uživatele

Film je naprostá šílenost a jen jsem celou dobu čekal, kdy někdo z nich řekne jmenuji James Bond. Spoustu Rambo stylu alias Komanda. Je jen škoda, že do filmu neobsadili i Arnolda, protože do toho dle filmu by prostě seděl. Docela jsem litoval, že tam nehrál. Hlášky jsou zde dobré, ale film jiš spíše patří do sféry scifi. ()

yoho86 

všechny recenze uživatele

Ale jo cekal jsem co to co jsem dostal. Proste akce,auta,nesmysly a vtipy. Je to proste ulitnuty, tak jak ma byt. Pokud tu serii berete jako srandu budete spokojeni. Ja byl! ()

Vaelor 

všechny recenze uživatele

Jsem tu jediný, komu tento díl přišel daleko horší, než ty předtím? Ještě nikdy jsem se v kině tak nenudil a nebýt mojí přítelkyně, která do mě sem tam strčila, tak jsem to asi zalomil. A nebýt skvěle hláškujících herců, tak mi to vůbec nevadilo. Nepotřebuji u této série, aby její hrdinové zachraňovali svět před pohromou. Myslím, že skvělá akce se dá natočit i za poněkud komornějším příběhem, jak to ukázali předešlé díly. Krom toho, ani ta akce tady podle mě za moc nestojí. Všechno šeď a nuda, bez nápadu. Někdy je méně více a u tohoto dílu to platí dvojnásob. S tímto tempem budou muset v dalších dílech létat do vesmíru a zachraňovat zemi před emzáky. Třeba je to plán, kdo ví? Možná se v budoucnu filmový svět F&F propojí s Avengers... Každopádně, nebýt chůvy Stathama, který mi utkvěl nejvíce v paměti, šel bych s hodnocením níže. Pro mě je tento díl zklamáním. ()

Ozzy89CZ 

všechny recenze uživatele

Že už to není film o závodění? Že už tam není Paul Walker? Ani jedno z toho není to, o čem vždycky, tenhle již seriál, byl. Těmhle rýpalům doporučím si znovu přečíst název filmů: Rychle a zběsile! A toho je tu od 1 do 8 víc než dost! Je to trochu těžký dávat 5* s těmi hlody, který nám ukazují, ale ten scénář je prostě dobrej a zapadá do příběhu všech předchozích dílů, ale hlavně je ze všech těch dílů nejlepší. Úžasná akce s dobrými nápady. Bondovky a jiné akčňáýky mohou jen tiše závidět. Tahle série je již kult, který přestává mít konkurenci. ()

molotow odpad!

všechny recenze uživatele

kdy už tvůrcům konečně dojde, že auta nedokáží zachránit svět. A, že skupina závodníků není lepší než vycvičené komando zabijáků!! _celý film je takovým konkurzem na největšího drsňáka ze všech, pohádkou na dobrou noc a béčkoidní sračkou! Lituji, že jsem ty peníze neutratil za menší blbost! ()

Papiryk 

všechny recenze uživatele

Od nelegálnych závodov, prepadanie kamiónov, cez drifty v Japonsku, vykradnutie banky v Riu, naháňanie lietadla, "parašuting s autami" až k zrade rodiny. Po úvodnom závode, pri ktorom sa celé kino smialo, som dúfal, že to je to najhoršie, čo je vo filme. Bližšie k tomu mali už len "zombie" autá. Nasleduje džob v Berlíne, pri ktorom dochádza k spomínanej zrade a celý film pokračuje snahou o chytenie zradcu Dominca Toretta a následne zastavenie záporačky Cipher v podaní Charlize Theron, ktorá nijak extra nevyniká, no za to pôsobí chladne a bezcitne. The Rock so Stathamom vymieňajú jednu hlášku za druhou. Dopĺňa ich Tyrese Gibson s Ludacrisom. Bitky v podaní The Rocka sú tvrdé a drsné(hlavne pasáž vo väzení). Zvrat bol pre mňa neočakávaný, no dal sa predvídať, čo sa mne nepodarilo. Celé je to nabité akciou a humorom. Od filmu som neočakával veľa, preto som sa v kine bavil a odchádzal som spokojný. 75% ()

Ninja854 

všechny recenze uživatele

Zatím pro mě nejočekávanější film tohoto roku. A stal se s toho pro mě nejlepší díl FF za poslední dobu, protože tam je Jason Statham a The Rock a když potkají tak začíná palba super vtipů myslel jsem že tam bude bitka mezi nima ale ono nic snad někdy jindy.Vin Diesel se obrátil proti rodině a je to dobrý, protože to je prostě Vin, Tyrese Gibson opět vtipkoval jak mohl. Za mě je film fakt super a kino je povinné. 9/10 ()

neo_ap 

všechny recenze uživatele

Pokud jsem sedmý díl bral jako poctu Paulovi. Tak u osmého tak přívětivý nebudu. S původními díly tento nemá nic společného. Už zachování Dominica je nelogické. Tato situace šla řešit jinak. A to je to jediné pozitivum na filmu. Zbytek je jen trapné klišé, kolikrát tak směšné, že se celý sál musel smát. Bylo mi až líto, kam se celá série dostala. A přál bych si, aby tento díl, nikdy nepřišel na svět. 16/100 ()

drovi 

všechny recenze uživatele

V mladosti sme si robili srandu, že čo tak stretnúť atómovú ponorku na Štrbskom plese. A teraz som si pozrel súboj atómovej ponorky s autami na ľade. :D Nečakal som, že pri toľkom strieľaní sa budem smiať a to ešte k tomu pri scénach s malým dieťaťom v lietadle kde išlo o život. Bolo to vtipné, akčné a nečakal som, že po šestnástich rokoch bude natočený taký skvelý diel. :) ()

LikamCz 

všechny recenze uživatele

V tomto duchu bych chtěl vidět další díly! AKCE střídá akci a film i přesto že má 2 hodiny rychle uteče, příběh je samosebou nic moc, ale v FaF jde především o akci a auta a to tento díl plní na výbornou :) ()

Carnuntum 

všechny recenze uživatele

"I will beat you like a Cherokee drum!" (Luke Hobbs) Tak táto v poradí už 8. časť tejto serie prichádza podľa môjho názoru zase s niečim novým. A tým niečim je humor. Po posledných dvoch častiach, kde šestka bola podľa mňa najhorším filmom serie a sedmička ma tiež ničím nenatchla, som touto časťou veľmi príjemne prekvapený. Takmer vôbec mi nevadili prvky nelogickosti nakoľko ich prekryla výborná akcia ešte lepší humor naprieč celým filmom. Ešte aj teraz sa smejem, keď si spomeniem na dialógy Stathama s Johnsonom... Hodnotil so plným počtom hviezdičiek nakoľko som sa na predpremiére výborne zabavil a tento film sa pre mňa stal najlepším filmom serie,(samozrejme nepočítajúc prve 2 diely, ktoré boli natočene v inom duchu...). ()

Venum 

všechny recenze uživatele

Jsme zpet!! Jsem neskutecne stastny za tenhle film ikdyz mi nejaky keket kopal do sedacky celou dobu ( KILL HIM SOMEBODY!!! ) ... Mrzi me ze chybel bryan ( rip <3 ) davam hodne hodne plnych 85% porotoze to byla jizda to vam povim..!!!! , bylo tam trochu scifiy ale hodilo se to , jsem rad ze statham ozil a muzeme od toho cekat neco vic kazdym dilem! Go hard or go home ()

Bear52023 

všechny recenze uživatele

Najlepší akčný film tohto roka to asi nebude (to zatiaľ patrí Johnu Wickovi 2), ale jednoznačne je to najlepšia komédia, pretože takto dobre som sa pri nejakom filme už dosť dlho nesmial, najmä na scénach so Stathamom. Tie jeho výrazy a hlášky a samozrejme scéna v lietadle, už len kvôli tomu to stálo za to ísť na tento film. Čo sa filmu týka, je to stupídne, ale až tak stupídne ako skok z mrakodrapu do mrakodrapu s autom zo siedmeho pokračovania teda nie. Netreba mať vysoké očakávania, ja som ich nemal, možno aj preto som si ten film tak užil. Na 5* to neni, pretože Fast Five je predsa len o niečo lepší, ale určite je toto jeden z tých lepších z celej série F&F. ()

roza101 

všechny recenze uživatele

Tak nějak jsem neměl v neděli co dělat, v kině byla akce tak jsem se rozhodl že půjdu na nový díl rychle a zběsile,aniž bych měl nějaké velké očekávání, a ono ejhle musím říct, že mě to opravdu překvapilo.Sice u toho člověk nesmí nějak dumat nad tím, že hlavní postavy jsou asi nesmrtelné, a zákony fyziky nejsou, ale pokud hledá někdo akční film nabitý od začátku do konce, potom je tento film super volbou.Za mě nejlepší akční film, co jsem viděl za poslední dobu. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama