Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 8

  • USA The Fate of the Furious (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Dominic Toretto (Vin Diesel) zradil svou rodinu. V jedné z nejúspěšnějších filmových sérií všech dob je sice možné cokoliv, ale tohle je víc než automobilové seskoky padákem, průlety aut mezi mrakodrapy, nebo tažení obřího trezoru ulicemi Ria. Rychle a zběsile 8 rozhodně nepojede na neutrál. Na stranu zla přetáhla Doma legendární kyber-teroristka přezdívaná Cipher (Charlize Theron), která je stejně krásná jako nebezpečná. Není tedy divu, že Toretto naprosto ztratil hlavu a vykašlal se nejen na Letty (Michelle Rodriguez), ale i na všechny staré kámoše. Že s ním má Cipher jiné plány, než jsou romantické večeře při svíčkách, je nabíledni. Kombinace její inteligence a jeho svalů a řidičských schopností z nich mohou udělat neporazitelný tandem. Aby svět zůstal v rovnováze, převezme otěže v osiřelé rodině Hobbs (Dwayne Johnson), který do ní proti své vůli přibere nového člena – Deckarda Shawa (Jason Statham), vysokooktanový záporák ze sedmého dílu, který měl původně shnít ve vězení. Společně s nimi se budeme přesouvat z divokého pobřeží exotické Kuby, přes ucpané ulice New Yorku až na pusté ledovce v Barentsově moři, abychom si užili další zábavnou a nezapomenutelnou jízdu. (CinemArt)

(více)

Recenze (908)

Nedos. 

všechny recenze uživatele

Po prvnich trech dilech jsem asi 10 dilu vypustil. Rekl jsem si ze tenhle kdyz ma tak vysoky hodnoceni teda shlidnu. Ne tehle film je opravdu kravina popirajici uplne vsechno. Proc ty auta jezdi vubec po zemi? Vzdyt muzou klidne litat a nikomu to nepřijde divny. Vin by mohl za jizdy plivat ohen a co ja vim. Kdybych chtel koukat na stupidni pohadku, pustím si ... Nevim, tak blbej film me nenapada. ()

Farao607 

všechny recenze uživatele

Sorry, ale to už je fakt čím dál tím větší chu*arna. To že každý předchozí záporák se přidává k týmu a je přijat, přestože jim zabil v minulém díle jednoho z jejich nejlepších přátel je fakt na odstřel. Vsadím boty že v 9.díle bude jako další člen týmu právě současná záporačka. Už mě to nebaví. Podle hodnocení ostatních patřím zřejmě k menšině, ale což už ()

padawan88 

všechny recenze uživatele

Kazdy novy dil je cim dal tim predvidatelnejsi, neni tolik novych napadu, jako tomu bylo v predeslych dilech. Z dobraka se stane zlocinec, z padouchs zas dobrak a jakoby udalosti predeslych dilu nic neznamenali. Kazdopadne i presto jsou schopni dostat divaka do kin a podivat se na dalsi letajici auta, vybuchy ponorek apod. Konec tohoto dilu predvida pokracovani ve forme 9. dilu, kde urcite bude honicka po sexy bloncce, a v 10. dilu se jiz zase usmiri. ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Mé první dojmy po shlédnutí tohoto filmu jsou pozitivní a hlásím...palec nahoru ! Viděno ,tak před hodinou v kině. Nadprůměrná,rychlá,zběsilá,šílená,zábavná popcornová jízda - podívaná !! Statham a The Rock jsou skvělí,záporačka v podání Ch. Theron je fajn,akce je též fajné,cool,ale místy absurdní,přepálená,nelogická !! ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele

Čína se podílela na novým díle? Pěkně. Zas pěkný koce, to tahle série umí takřka dokonale. (Auta umí líp, já vim). A Nafťák má novou káru. "Think so?" "I know so." Docela výbušnej závod. Diesel je charakter. A Kubánská lokace je lukrativní. Naštěstí už je tam trochu volněji. Bože, to je kráva! Ziskuchtivá svině, utop se u stojanu! Ne, já prostě nevěřím, že Dom bude nadále zlý. Hakka v dívčím podání bezvadná. Hobbs neřešící zbraň ale zápas byl skvělej. "So you don´t shut up with this government bullshit right now and start showing some team spirit and respect for the Red dragons. Or I´m gonna to have all twenty of them lined up and kick you right in the TT." Ups… Kurva. Dopíče, proč The Rock dycky končí ve špitále bo v cele? Rebellion! Wau tak to je gól. Shaw! Dom prostě chytiil vir (ixodes ricinus?) co je dneska tak v módě a najednou je ten jeho xicht všude. Roman! Stává se z toho trochu špionážní akce. Základna skvělá. Hobbsovo špičkování se se Shawem je nejvíc. Měli mi říct, že tohle je Knight Rider 2017 kombinovaný s Bondem. Ledová akce jaxviň. A Ty křídla! Toretto je zase bůh! A Deckard dělá babystitting! Není nad trochu ledovýho tepla... Super film! ()

CrashHP 

všechny recenze uživatele

Už ôsme pokračovanie série tejto legendárnej série. Pravdepodobne jedno z najlepších pokračovaní, ktoré svojím svižným tempom pripomína ľahkosť tanca. K nadupanej akcii od úvodnej sekvencie až po finálne vyvrcholenie pribudla neuveriteľná zábava v podaní všetkých postáv. Najlepšia, najakčnejšia a najvtipnejšia časť spomedzi všetkých. Máme za sebou osem častí a série ešte má čo to ponúknuť. Nakročené má k tomu výborne. Ťažko sa mi hľadajú zápory. Je to taká parádna oddychovka so všetkým, čo k tomu patrí. A scéna kedy Deckard Shaw zachraňuje dieťa? Tak to proste musíte vidieť! ()

Avrilka2112 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tolik nemožných, nereálných, nevhodných, dementních a blbých věcí dohromady jsem už dlouho neviděla... To hodnocení fakt nechápu, taková ztráta času...! ()

pvt.Davids 

všechny recenze uživatele

Dal jsem dvě jen kvůli scéně v letadle s J.Statham alias babysitter. Chápu že to má bejt film na relax ale pokud mi tam celou dobu předhazujou jak je Cipher hustokrutopřísná frajérka nepochopil jsem scénu kdy je vlastně lepší pustit dva zabijáky do letadla tím že tam pošlu rádoby drsnou ochranku než opět otevřít nákladovej prostor a ve scéně kdy ponorce která byla odstavená narostou křídla a najednou je ve vodě :O to už bylo trochu moc ne. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Sice to postupně slábne, ale já mám tuhle sérii prostě rád. Pár nových nápadů, zběsilá přepálená akce, nový přátelé i nepřátelé. Škoda že Domův důvod byl jasný od začátku. Ale jinak prostě čistá popcornovka. A ten Pavel Chodec mi tam ani moc nechyběl. ()

honza.kuzel 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kýč už se začíná celkem hodně vymikat kontrole. Prosím už žádný další díl v podobném gardu. Jedna hvězda za auta a druhá asi za Dwayna. Celkově ale asi za to, že se u toho člověk chvilkama I baví, když vypne mozek. ()

Související novinky

Druhý Old Guard nabírá posily

Druhý Old Guard nabírá posily

11.06.2022

Oscarova herečka Charlize Theron (Srážka s láskou, Šílený Max: Zběsilá cesta) zvládá docela v pohodě kombinovat jak ambiciózní dramata, tak studiové velkofilmy, tak nezávislou scénu. V poslední době… (více)

Další herní značka míří do kin

Další herní značka míří do kin

19.07.2020

Přestože si Hollywood na drtivé většině herních adaptací vylámal zuby, studia i tvůrci nadále vidí obří potenciál, který herní příběhy ukrývají. A tak to zkouší dál. Po The Last of Us, Falloutu nebo… (více)

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

Křehká ega na setu Rychle a zběsile

05.08.2019

Následující článek není ani tolik novinkou, jako spíš zajímavostí. Točí se kolem hereckých hvězd, respektive mužských hereckých hvězd, z akční série Rychle a zběsile a nově také spin-offu Rychle a… (více)

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

Další spin-off pro Rychle a zběsile?

15.05.2019

Studio Universal Pictures momentálně těžce sází na svoji nejvýdělečnější akční sérii Rychle a zběsile. Devátý díl nekonečné ságy vstoupí již brzy do produkce, ještě předtím ale do kin dorazí první… (více)

Reklama

Reklama