Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 5

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Recenze (135)

LencaN 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky s odřenýma ušima. Dějově strašně předvídatelné, otec nemá čas na rodinu, záhadný prodavač mu prodá kočku pro dcerku, ale nějakým kouzlem skončí podnikatel v těle kočky a musí se začít ke své rodině chovat líp, aby mu nezůstaly chlupaté slechy napořád. Často byl ten kocour strašně digitální, až to bilo do očí. Nebýt Kevina Spaceyho (i když většinu filmu tam nebyl) je to jednoznačně o hvězdu míň. Nenadchlo mě to ani jako milovníka veškerého chlupatého zvířectva. ()

Dejna 

všechny recenze uživatele

Mně se to náhodou líbilo, je pravda, že máme doma taky jednoho takového "pana Fouska", což je polehčující okolnost, ale pokud od filmu nečekáte bůhví co, budete se bavit. Je to podobný typ filmu jako Lhář, lhář a spol. (špatný taťka dostane za vyučenou :-), akorát že místo J. Carreyho nás tady baví rozkošný chumdeláč.. Kdo nemá rád kočky, ať na film nechodí, těm ostatním doporučuji, zvedne Vám náladu. ;-) ()

KiJi 

všechny recenze uživatele

POHÁDKA O NAPRAVENÍ JEDNOHO EGOISTY. Film je však plný všech možných klišé. Hlavnímu hrdinovi se trestem stalo vtělení do kočky (viz obsah) a v tom stráví několik dní. Během toho začíná chápat rodinné hodnoty a stává se lepším člověkem. Musí se pochopitelně obětovat, aby se mohl vrátit do lidského těla. Otřepaný námět, předvídatelný v každé situaci, postavy beze změn a nudné zpracování. Kocour se někdy chová, jako kdyby studoval u Rin Tin Tina (slavný psí herec), jindy jako dement. Zajímavě kombinují kočičí herce s digitální animací. Ne vždy se povede přechod tak, aby to nebylo na první pohled vidět a digitální kocour pořád odněkud padá, do něčeho naráží…. to asi měla být nejvtipnější složka filmu, ale není. A některé pohyby jako by vypadly z celovečerního digitálního Garfielda. Resumé: nudná slepenina už mnohokrát viděného. Ale kočička je fakt hezoučká. ()

Adolyna 

všechny recenze uživatele

Náhodou docela dobrý... Takový rodinný film na večer. Proč ne? :-) Vtip tomu nechyběl, pointa taky ne... Herci odvedli dobrou práci. Dětem se to líbit bude si myslím. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Celkem se jedná o oddechovou rodinnou komedii, ale kdyby tam těch vtipnějších momentů bylo více, film by dostal čtyři hvězdičky. ()

draxxi 

všechny recenze uživatele

Ano, je to samy klise, navic doplneny pocitacovym kocourem, ale plni to presne to, proc to natocili... Pobavi a dojme... 26/3/2023 67% ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Ale jo proč ne lepších 60 procent. Na to, že to točil režisér megasračky Muži v černém 3 rapidní zlepšení. Několikrát jsem se zasmál a i příběh je v rámci možností v pohodě. Z rodinných filmů se zvířaty rozhodně ten lepší navíc pěkná hlavní kočka. ()

MiselB 

všechny recenze uživatele

Ze začátku celkem nuda, pak jak jsem uviděla pana Chlupáče a trošku jsem roztála , efekty hodně umělé , ke konci jsem si i poplakala a celkový dojem tak 55% ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Námět super, ale herci mi nějak nešli dohromady. Ani jeden. Nejsem sice žádný znalec, ale myslím, že se z toho dalo vytřískat mnohem víc. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Celkem slabota, ale zase to rychle uteče. Kočka je jen o chloupek hezčí, než Jennifer. A bylo milé zase po čase vidět Cheryl Hines. ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě opravdu moc nenadchlo. Úvod filmu byl hrozně zdlouhavý a nudný. a upřímně, nějak mi tam neseděly ty scény s animovaným kocourem. Silně mi to připomínalo Garfielda. Sem tam to vtipné bylo, ale většinou přehnané a na americký ,velkofilm, sakramentsky umělé. Zkrátka velké zklamání. ()

eoj 

všechny recenze uživatele

Tenhle žánr zcela není můj šálek kávy, ale běhají nám doma 4, i když chlupaci to zrovna nejsou. Nakonec jsem přežil bez úhony a chvílemi se i zasmál. Škoda že si trochu víc nepohrali s animaci. Takhle bohužel docela ruší. ()

Reklama

Reklama