Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 5

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 5

Recenze (135)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pro majitele koček je tohle povinnost neboť vám budou všechny ty hovadinky co Kevin z Pejsy předvádí povědomý. Tvůrci filmu si občas vypomáhaj digitálníma efektama aby trochu zvedli zábavnost ale jinak je zde to kočičí chování vystižený úplně přesně. Sibiřskou kočku náhodou taky doma máme takže o to víc to pro mě bylo úsměvný. Samozřejmě že zápletka i děj jsou dětinský ale co jste od filmu s takovým námětem čekali? Naprosto pohodovej film kde jsem se hodněkrát upřímně zasmál a lituju lidí co si zde stěžujou, musíte bejt vážně smutný a zahořklý. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je to teda hrozná kravina, co Vám budu povídat, ale ten kocour je tak pěknej, že je škoda mít z toho pitomýho scénáře špatnou náladu. Barry Sonnenfeld jistě není žádnej nováček, ten moc dobře ví, jak natočit rodinný film. A musím říct, že se mu to opravdu povedlo. Tady nehledejte filmařské kvality, ale milovníci koček budou určitě spokojení. Christopher Walken se řadí mezi ně. Jen škoda, že Kevin Spacey si tu zrovna střihnul zrovna tak protivnou roli. To mu na osobnosti po nesmyslném metoo moc nepřidá... ()

Reklama

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Je to taková blbůstka, a i když jsem spíš psí člověk, mám ráda i kočky, takže mi Mr. Fuzzypants přišel rozkošný a s ním i ty jeho akrobatické devastující kousky. Je to něco mezi, ale trochu tomu přidám, protože jsem se několikrát dobře zasmála. Christopher Walken mimochodem opět skvělý i v menší roli. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Jo,jo,i já půjdu proti vodě.Vřískající kocour,a navíc digitální.Nevim jestli by to živej kocour zvládnul,ty vole.Tady zřejmě někdo kouká na filmy jen z nudy.Atmosféra Barryho Sonnenfelda byla jen ve scéně z prodejny Walkena,jinak trochu jinej film než na co jsme od Barryho zvyklý.Ale i přes určitou šablonu,kterou známe z dalších podobnejch filmů,ten film je dobrej,digi kocour je artista jak prase,a já se bavil,což se mi v poslední době až tak moc neděje.90%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jsem čekal příjemnou kravinu a on to byl nakonec film čistě pro děcka a možná tak ještě milovníky koček. Myslím, že i pro ně to bude spíš film na jedno zhlédnutí (tzv. "jednohubka", ale já tenhle termín nemám moc rád), navíc předvídatelný jak sviňa i v tomhle subžánru, ale když na to přistoupíte, tak to není tak špatné. Pár cynických hlášek mě aspoň k pousmání donutily a dívat se na to dá bez větších problémů, ale jinak fakt žádná sláva. Navíc jsem se u toho dost nudil. Slabé 2* ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Barry Sonnenfeld, který má na kočky silnou alergii, striktně požadoval, aby jeho kočičí hvězdy byly plemeno Sibiřská kočka (toto plemeno je hypoalergenní). (Zdroj: Bioscop)
  • Pana Fuzzypantse ve skutečnosti hraje šest koček, z nichž každá je vycvičená pro určité druhy úkolů. (Zdroj: Bioscop)
  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)

Reklama

Reklama