Reklama

Reklama

Recenze (6)

Deeus 

všechny recenze uživatele

No, tohle bylo hodně milé překvapení! Film začíná jako jakési stájové teen drama o dívce, která je nikdo, a přes frísáky a kelpie se dostaneme do úplně jiného světa. Vybavila se mi u toho Princezna nevěsta a troufám si hádat, že komu se líbila ta, tomu Albion rozhodně stojí za "ztrátu času". Máme tu Johna Cleese, Isaaca z Teen Wolf, kterému komediální role narcise neuvěřitelně sedla, Emmu z Once Upon a Time a fešného Australana Liama McIntyrea... a spoustu irského přízvuku a mytologie, barev a něčeho, u čeho nemám problém s tím, že to vypadá jako nízkorozpočťák, protože charisma z toho čiší podobným stylem, jakým jsem před lety juchala nad Princeznou Fantaghiro. Navzdory místnímu mizernému hodnocení si upřímně myslím, že si tohle Albion nezaslouží - u většiny dialogů jsem byla nadšená, že umění nenuceně vtipného scénáře ještě nezaniklo. Tohle rozhodně není něco, co zacílilo jenom na mladé holky od koní... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná spousta klišé, navíc tam není jediný normální chlap, dokonce jeden na hradě je cosi jako transka, a ten druhý je zas přehnaně zženštilý, že netuším, co na něm ta obarvená zrzka viděla. Příběh také nic moc - k nějakému většímu a vlastně hnedle zažehnanému konfliktu dojde až po hodině deset, finále na hradě se nepovedlo vůbec (vlastně se nic nestane) a nejspíš si to celé Castille Landon natočila hlavně pro sebe, aby se měla doma čím mamince pochlubit. Ale krajina pěkná, dva fórky mě pobavily, tak nakonec těch cca 38 % dám. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Fantasy, které se na první pohled tváří jako další film o mladé dívce a jejím koni, ale po chvíli se změní v nízkorozpočtové fantasy, kde se sem tam mihne, ale opravdu jen mihne nějaká známější tvář. Je to hezké, je to milé, ale je to prostě takové obyčejné, že to s sebou žádný speciální zážitek nepřináší. ()

skretik 

všechny recenze uživatele

prve dve tretky super... ale po stretnuti s kralovnou pribeh siel ta tam a reziser to potreboval nejako ukoncit, tak to nejako dopackali do konca... skoda ()

Profík 

všechny recenze uživatele

Taková rozmáchlejší pohádka od ČT, kterou by vysílala na štědrý večer. Námět solidní, obsazení na takový relativně malý film taky. Problém je v tónu vyprávění, které příliš kolísá a v ukončení, jakoby si nevěděli rady., chtělo to najmout nějakého dobrého script doctora a mohlo to být lepší než na nějakých 55%. ()

Reklama

Reklama