Reklama

Reklama

Gina (Blake Livelyová), která v dětství přišla o zrak, spoléhá na oči svého manžela Jamese (Jason Clarke) – zdá se, že tato závislost utužuje jejich vášnivý vztah. Když se ale Gině naskytne příležitost podstoupit transplantaci rohovky a začne znovu vidět, jejich život a vztah se obrátí vzhůru nohama. Mladá žena si totiž začne uvědomovat znepokojující realitu jejich manželství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (45)

asirtes 

všechny recenze uživatele

Aj vďaka takýmto chvíľam zbožňujem kinematografiu. Forsterovi sa podarilo z jednoduchého námetu, za pomoci prostých scén s maximálne civilným vyznením, pomerne snivým nahliadnutím do sveta človeka s poškodeným zrakom, s minimom vyjadrovacích prostriedkov vytvoriť veľmi realistický psychologický thriller. Film nie síce pre každého, ale za to silnejší pre pozorného diváka, čo sa vie jeho svetu otvoriť. Jedna veľká paráda. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Na začátku zajímavě vyhlížející a vizuálně strhující příběh, který skýtá obrovský potenciál, který bohužel zůstává trestuhodně nenaplněn, což vám postupně dochází minutu za minutou a stejným tempem vás tedy postupně opouští víra v dobrý výsledek. Tempo je extémně pomalé, což by samo o sobě nevadilo, jenže postavy a jejich osudy nejsou dostatečně zajímavé na to, abyste si chtěli každý okamžik vychutnávat do syta. Když dorazí konec, jedná se sice o zajímavé rozuzlení, ale stále je to málo a příliš pozdě. Příběhová podstata filmu, která by měla být hlavním tahounem se z nějakého neznámého důvodu rozehráva hrozně pomalu a pozdě a je zkoumána pouze okrajově, což ambice filmu totálně zabíjí. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Filmů na téma nevidomé ústřední hrdinky, která si díky svému handicepu nemůže být vším děním okolo své osoby zrovna úplně dvakrát jistá, vznikl už nespočet, zvlášť tedy navíc v thrillerovém žánru, a tak chápu, že pokud už nějaký další takový projekt přeci jen vznikne, snaží se ho tvůrci co nejvíce odlišit, či ozvláštnit jakýmkoliv způsobem od veškerých svých předchůdců. A právě o to se snažil i v případě All I See is you uznávaný Marc Forster, ovšem na rovinu musím konstatovat, že ačkoliv se mu to jistým způsobem i podařilo, tak ona jeho inovativní cesta mě zcela minula. Jeho snímek je totiž prázdný, nudný a těžce nevýrazný. Thrillerovou zápletku to každopádně naznačovalo prakticky jen na začátku, postupně se to ale celé přeměnilo na zatraceně nefunkční romantické drama, s mdlými postavami, podivně kostrbatě vystavěnou zápletkou a pointou tak mizernou, že divák při závěrečných titulcích musí bohužel prostě času, stráveného ve společnosti této podívané, jen hořce litovat. Zkrátka, žádná atmosféra, žádné napětí, žádné emoce a mrzký pokus o vizuální zpracování v artovém stylu nejsou jednoduše zcela příznivé ingredience, ze kterých by se dal namíchat dobrý film. Fakt hodně mizerná podívaná. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Zajímavé drama, které se ale táhne. Je tu ale krásně vidět jak člověk nemá rád změny. Blake Lively je slepá ale díky operaci vidí aspoň trochu. Jason Clarke je manžel co dělá pro svojí ženu vše ale když začne vidět už z toho tak nadšený není. NA jedno shlédnutí to šlo. 60% ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

zajímavé téma.Španělský manžel sestry to byl co za čudo????Zmatená kamera - záběry nohou jdoucích po podlaze byly naprosto zbytečné ale naopak záběry jak asi vídí slepá byly vynikající ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Blake Lively po letech začne vidět a to začne lézt Jasonu Clarkovi na mozek. Na papíře to asi mohlo vypadat dobře, ale pořád se mi nechce věřit, že za tuhle nudu je zodpovědný Marc Forster. ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Já hodnocení nevidím tak skepticky, jak většina zdejších uživatelů. Námět je totiž dost zajímavý. Ve filmu vládne hutná erotická atmosféra, což v kombinaci s obsazením nesmírně sexy Blake Lively dává nejednomu chlapovi zabrat. Navíc obě postavy mají své tajemství. Za mě to na čtyřhvězdičkové hodnocení určitě stačí. ()

Dlubal David 

všechny recenze uživatele

Boha jeho. To jsem zas jednou promarnil hodinu a třičtvrtě svého času. Námět dobrý, ale scénář a režie to zabíjí. Témata: odcizení, dominance, frustrace, sexuální představy a touha, partnerství a soužití - a režisér nebyl schopen z toho uhňácat alespoň mírně nadprůměrné drama, místo toho nám předkládá zdlouhavé a chvílemi dost nudné trýznění dvou osob navzájem. ■ Kdyby nebylo té vcelku zajímavé visuální stránky, kterou sledujeme jako Gininýma očima, tak jsem to snad ani nedokoukal, protože celý příběh je mimořádně rychle čitelný a bohužel o to více předvídatelný. Na konci skutečně zjistíme, že vrahem je zahradník. ■ Kdybych měl celý film popsat jednou větou, tak by to bylo následovně. On blb, co chce za každou cenu mít svou ženu pod dohledem a ona blbka, co vlastně ani neví, co chce, ale udělá pro to cokoli. ■ Druhou hvězdu si ode mě film zasloužil za skladbu: "In Our Dreams", kterou zpívá Blake LIVELY. Tento moment v celém filmu stojí jako jediný za něco. Kvůli BL jsem se taky na film hlavně chtěl podívat, ale bohužel tady toho nemá herecky moc co předvést... ■ Stokrát lepší než toto je film Tma, který má alespoň nějakou gradaci. Ale tady? Darmo mluvit. ◢ ■ ◣ (R) [30/100] ■ (K) [66/100] ■ (V) [33/100] ■ (H) Blake Christina LIVELY [40/100] ● Jason CLARKE [29/100] ■ (♫) [58/100] ■ (E) Tma (1991) ● 170 Hz (2011) ● Los ojos de Julia (2010) ● Blind (2014) ● The Neon DemonBlind (2017) ■ (Č) 1 ■ (P) [Úterý, 5-VI-2018; 17:25] [1080p] ϿϾ [PZ-cz] [39/100] ■ (CSFD) P1trKaka(C) [39/100] ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Thriller, založený na psychologickej báze, ktorý M. Foster sa snaží predať ako nejaký „indie“ film. To mu však evidentne nedarí, a zbytočné „prekombinovanie“ záveru tomu nepomáha. Občas pekné a vydarené zábery mierne kompenzujú slabé stránky filmu. Z hereckej stránky takmer nič nevytýkam. Film, kde krása a mierne odvážnejšie scény od B. Lively nemusia stačiť k väčšiemu úspechu. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tak já nevím. Je to tak nějak někde mezi dvěma a třema *. Téma zajímavé, ale natočený je to tak nějak podivně. Ještě asi 30 minut před koncem jsem si říkal, že se tam vlastně od začátku nic moc neděje a čekal jsem na nějaké grande finale. A ejhle, konec .... konec byl takovej, že se přiznám, že jsem ho tak nějak moc nepobral. Nakonec teda za Blake Lively tam ty tři dám, ale víckrát se na to asi nepodívám. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Slepá žena Gina po tom, čo absolvuje operáciu očí a začne vidieť, zistí že jej svet vrátane manžela sa jej vôbec nepáčia. Príbeh sa vyvinie do vzájomnej neuprimnosti a klamstiev. Vo filme je dosť erotiky, kvôli tomu , že Gina po tom ako uvidí svojho manžela, prestane ju fyzicky priťahovať. Ide o psychologickú drámu, ktorá ostala na pol ceste. Páčili sa mi vizuálne hrátky a Jason Clarke. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Až príliš artovy snímok od kedysi výnimočného režiséra. Lively s Clarkom hrajú dobre ale nakoniec filmu podrážajú nohy až prílišná snaha o umelecký dojem. ()

hrdygay 

všechny recenze uživatele

jebacka blake lively ukazala kozy, vyhonil som si na nej, od filmu som ocakaval, ze bude thriller a ono nic, na zaciatku filmu gina (blake lively) bola slepa, podstupila operaciu, po nej videla, ked videla nic mimoriadneho sa neudialo, vo filme sa mihla dalsia jebacka yvonne strahovski 3/10 ()

Reklama

Reklama