Reklama

Reklama

Gina (Blake Livelyová), která v dětství přišla o zrak, spoléhá na oči svého manžela Jamese (Jason Clarke) – zdá se, že tato závislost utužuje jejich vášnivý vztah. Když se ale Gině naskytne příležitost podstoupit transplantaci rohovky a začne znovu vidět, jejich život a vztah se obrátí vzhůru nohama. Mladá žena si totiž začne uvědomovat znepokojující realitu jejich manželství. (HBO Europe)

(více)

Recenze (45)

gatuso 

všechny recenze uživatele

Skvela hudba a velice slusne samotne filmove zpracovani, duraz na emoce, pocity, barvy, mista. Prvni pulka filmu dejove slabsi, nismene ta druha to vynahradila. Zejmena samotny konec a scena se zpevem na koncerte. Hodne silne. Neco na te Blake je... ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda navíc pro Blake. Jinak je to jen břitké slepecké porno s pofiderně depresivním koncem. A kdo byl záporák? Chlap, co tak miluje svou ženu, že bez ní nemůže žít, ale uvědomuje si, že jakmile ta kurva začne vidět, tak se jí zalíbí i jiní chlapi a ráda jim dá. Tak nevím... Podle mě dost nejednoznačné a tupé. ()

vinson003 

všechny recenze uživatele

Lively, tuto kobylu nad kobyly, která má takzvané "pevňáky", které měla například vedoucí ve filmu Účastníci zájezdu, tu předvádí zase její nepřítomné, ležérní a uvolněné hraní, které hodně miluju. Film není takový odpad, jak by se zdálo, ale je to jakémsi dítěti, které ještě nepoznalo svět. Nepostřehl jsem, jestli taková byla od mala, ale asi ano. Pomalým probouzením jejího zraku dochází se střetem s "reálným" světem, je to jako poznávání nového jazyka, je to jako prozření malého dítěte nad každým novým zjištěním. Lively byla nevyskákaná, jeden muž, nikdy neviděla kladélko...nikdy nezažila nic nového, vždy jen s jedním mužem, ty jediný jsi můj svět, ty jsi můj svět, vidím jenom tebe. Zápletka je banální a proto tak senzační...s postupem času obdivuju každý film s lehkou životní zápletkou a reálným lidmi. Proto neváhejte, za kobylu jako vždy 4. hvězda. ()

Vikimi 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře natočený film se zajímavým a uvěřitelným příběhem. Blake jako vždy hraje skvěle a přesvědčivě.  Nádherná ústřední písnička, která má hloubku a kterou Blake nádherně nazpívala. K tomuto filmu se ráda vracím. Učí nás si vážit toho, co máme a zároveň se nebát hledat pro sebe to lepší. ()

Reklama

Reklama