Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (167)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Gal Gadot v podväzkoch, Gal Gadot v krátkych letných šatách, Gal Gadot v priliehavom čiernom "taktickom" oblečení. Nič iné v tomto filme nestojí za pozornosť. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Herecky náhodou docela dobrý. A to i přesto, že námětem tahle komedie nepřináší vůbec nic nového. Zach tu ale hraje toho svého klasického dobráka a ještě k tomu vaří ve sklepě domácí pivo. Pro to mám vždycky pochopení a tak mi jeho postava okamžitě přirostla k srdci. To jeho manželka, Isla Fisher, tu na čtyřicetiletou paní vypadá více než dobře a to nejen vzhledově, ale i herecky. No a Jonesovi v podobě Gal Gadot a Jona Hamma? Hrajou to, co potřebujou a vytváří tak dostatečné napětí celému filmu. Já byl spokojen. Příjemně jsem si odpočinul a to jsem od podobné komedie v daný moment přesně potřeboval. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $14,904,426Tržby Celosvetovo $29,726,876Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ neškodná komédia, ktorá miestami aj pobaví, nezhnusí, dokonca aj akcia tu je a hlavne sympatická Gal Gadot /55%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrná akční komedie. Zacha Galifianakise mám rád, nedávno velmi pobavil v komedii Masterminds, ale zde bohužel hraje až moc normálního člověka, tedy není vůbec vtipný. On musí dostávat vyloženě role imbecilů, aby to bylo ono. Samotné téma je velmi tuctové a viděné snad 1000x.Film nepřichází s ničím novým a zasmál jsem se tuším jen 2x což je žalostně málo. Hvězda navíc za svůdnou Gal Gadot. 50% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Chcel som mať náskok.“ – „Pred vlastnou manželkou???“ Občas sa stane, že podľa kraťasu vznikne celovečerák a ľudia potom zvyknú hovoriť, že to, čo bolo super v kraťase, je v celovečeráku naťahované na dve hodiny a je to nuda. A potom máte filmy, ktoré si viete predstaviť ako seriál, ale ako celovečerák nefungujú. A Špióni odvedľa sú presne tým druhom filmu. Zápletka je ako stvorená na realizáciu vo forme sitkomu. No ako film je to strašne nudné, naťahované a nezáživné. Neviem, či ma do hlbšej kómy privádzala rutinná réžia mdlého neschopáka, ktorý domrvil už dokokoseného Paula, alebo biedny scenár, ktorý je asi taký vtipný, ako ja. Čiže vôbec. Strašný bol i mdlý kasting (je šokujúce, aký neviditeľný je Galifianakis). Jedinou výnimkou (nielen kastingu, ale filmu celkovo) je podľa očakávaní nebeská Gal Gadot. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Tahle firma, moje čtvrť, západní civilizace, jak ji známe, jsou v ohrožení." Personalista Jeff to se svou vyplašeností trošku přehání, jeho žena Karen zase se sledováním, ale falešní sousedi Jonesovi mě fakt bavili. Zkrátka jsem okamžitě zatoužil vypadat jako pan Jones a sdílet lože s paní Jonesovou. Jsem si tedy jistý tím, že kdyby mě Jonesovi znali, tak by se se mnou chtěli vyspat oba, ale to sem asi nepatří. Sem spíš patří to, že jsem se zasmál kvasinkovému fórku, vypil jsem nějaké to hadí víno a pozvracel jsem se při skydivingu. Pro mě je to zkrátka celkem zábavná jednohubka, jejíž originalita se nápadně podobá originálu obrazu Mony Lisy, který mám ve sklepě. Je tam prostě drobné podezření, že podobné téma jsem již nejednou viděl, ale dámské obsazení ve spodním prádle mi nenápadně naznačuje, že je to vlastně jedno. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Suburban spy adventure. Není to úplně festival vtipných situací a povedených skečů, ale leccos zachrání casting Liščí čtverky. Hamm je odborník na štramáctví, Fisher s Gadot tasí ženské zbraně a spravedlivě rozdělují mezi horňáky i dolňáky a Galifianakis, co pro jednou nevypadá jako neoholený kočkodan, zde využije své přednosti ve stoickém servírování humoru. Třeba když je v ilegální asijské restauraci napaden částí jídla z menu.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je skutečně interesantní, že v té době, kdy film vyšel, po něm nikdo moc nevzdechl, ovšem dnes, kdy je čistých komedií v kinech jak šafránu, jsem si film docela dost užil a zasmál se. Což u Netflix originals moc nehrozí, takže jsem rád za ty akvizice a hlavní čtveřice je tam super. A za mě Isla Fisher zašlapává Gal Gadot umem i krásou. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Z filmů Gal Gadot, které měly premiéru mezi Batman v Superman: Dawn of Justice a Wonder Woman, jsou Keeping Up with the Joneses hodně velký fail. Což o to, sošná je, v páru s Islou Fisher je i vtipná a sexy, ale skutečné herecké role začala dostávat až mnohem později... Tohle je jen takový přešlap mezi Rychle a zběsile a testováním publika, jestli akční hrdinku přijme i v komedii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Blbina. Ale nakoniec prekvapivo celkom zábavná a dobre obsadená. Začiatok ma moc nebral, ale postupne som sa chytil, keď to nabralo špiónsky a akčný smer. Niektoré vtipy pobavia a dámy vás zas rozpália, na nudný večer fajn. 55% - 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nečakane príjemná a fajnová komédia na upršané popoludnie. Nič moc extra, ale pár scénok sa po humornej stránke vydarilo veľmi dobre. Lepší priemer. 65/100 ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Keeping Up With The Joneses" vyzeralo byť ako zaujímavá akčná komédia. Niečo ako kombinácia filmov Neighbours a Mr. And Mrs. Smith. Keď z toho vyhodíme element - "párty". A myslím, že to funguje celkom okey. Mám pocit, že ako film je to celkom dobre pozerateľné, má to celkom dobrý štýl, no problémom je trošku fakt, že som sa na filme smial len veľmi zriedkavo. Toto je komédia. A ja sa smejem rád. No tu som akosi mal pocit, že humor často akosi ide mimo mňa. Ale čo môžem povedať, že to film celkom dobre kompenzuje hercami a postavami. Isla Fisher je skvelá, John Hamm je vtipný a sympatický a myslím si, že aj Gal Gadot má dobré momentky. Zach Galifianakis je podľa mňa vo filme okey, ale nemám pocit, že by niečo extra predviedol. Osobne by som asi povedal, ak chcete komédiu podobného typu, no urobenú lepšie, myslím si, že by som odporúčil viac film Mr. Right. Je to o dosť vtipnejšie. Tak či tak si však myslím, že si film môžete čeknúť. Urazení nebudete a sú tu momentky, ktoré ma ozaj pobavili. Ale je pravda, že to malo oveľa väčší potencial, než to reálne ukázalo. Hodnotenie: C+ ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Příjemná akční komedie, s příjemným hereckým obsazením. Řekl bych, že oproti jiným akčním komediím, je tato trošku méně komediální a trošku méně akční. Ale určitě diváka zabaví, Zach Galifianakis se postará o tu zábavní stránku filmu, Jon Hamm s Gal Gadot o akční, a na Islu Fisher je radost koukat. Hodnotím 3,5*. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ten film fakt není nic moc. Recykluje zcela nenápaditě jinde několikrát a daleko lépe provařené téma blbí američtí sousedi vs. tajní špičkoví agenti, což nic proti, pokud to někdo dovede dobře natočit, ale nejde o tento případ. Akce je zde minimum (a dokonce ta první začne až po 56 minutách filmu!) a film klidně mohl být o dvacet třicet minut kratší. Ani humoru to moc nepobralo, ačkoliv dva, možná tři dobré vtípky by se našly. Jenomže ten film má jakousi zvláštní, pohodovou atmosféru, a Jon Hamm a Gal Gadot hodně zachraňují. Mám to přesně na 2,5 * a nejsem si jistý, jestli to stojí za nové podívání se. Mít to větší tah na branku, víc akce, méně Galifianakise, více humorných hlášek, mohl to být opravdu povedený film. Takhle zůstal někde přesně na půl cesty. ()

Reklama

Reklama