Reklama

Reklama

Špióni odvedle

  • USA Keeping Up with the Joneses (více)
Trailer 1

Užijte si setkání s neobvyklými sousedy v zábavné akční komedii, ve které září hvězdy jako Zach Galifianakis, Jon Hamm, Isla Fisher a Gal Gadot. Obyčejný pár z předměstí zjišťuje, že udržet krok s Jonesovými — neskutečně atraktivními a světaznalými novými sousedy — nebude snadné. Obzvláště když odhalí, že pan a paní Jonesovi jsou tajní agenti zapojení do mezinárodní špionáže. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (167)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Špiónské duo odvedle je cool i hot a usedlý páreček sousedů jim snaživě sekunduje – tedy úplně neotravuje, přestože humor produkuje občas dost upachtěný. Přepálená akce na komedii ujde a společně s podřadnou zápletkou dovedou všemožná nedorozumění do přijatelného (rychlého, než přijdou děti :)) vyvrcholení. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Nudné, trapné, smutné a bez humoru. Schválně jsem si film zapauzoval v moment, kdy se začalo něco dít. Neuvěřitelné, ale padesát pět minut. Opravdu je nutné, aby takhle dlouho se ve filmu nic nedělo? Druhá věc je komedie, která nebaví a ani nerozesměje? Tohle prostě nejde. V celém filmu není jediný vtip nebo humorná scéna, která by pobavila. Což na komedii, která sahá skoro ke dvěma hodinám je prostě špatně. Příběh je samozřejmě klišé a snáze předvídatelný, což mu nijak nevyčítám. Mr. & Mrs. Smith z roku 2005 je také špionážní akční komedie. Ano, taky je příběh klišé, ale člověk se u toho pobavil i zasmál. Tohle je sterilní nuda, která nikoho nepobaví. Vážně nevidím na filmu nic, co by mě zaujalo nebo potěšilo. S výjimkou herecké dvojice Gal Gadot a Jon Hamm. Ale to na film, který má bavit nestačí že? Tedy jak komu. Mě tedy rozhodně ne. (26 %) ()

Reklama

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele

Neškodná akční komedie, jenž je místy tak ujetá že je až dobrá. Hlavní role si tu střihnou Wonder Woman a Luke Skywalker... no dobře, není to tentýž herec, ale asi prvních 15 minut filmu jsem si musel pustit znovu, protože jsem nevnímal dialogy a jen žasl, jak si je Zach Galifianakis podobný s Markem Hamillem. Isla Fisher potěšila asi nejvíc, už v Podfukářích jsem ji zbožňoval - škoda, že se více neprosadila. V souhrnu zábavný film na jedno kouknutí, který za celou stopáž neztratil na tempu a párkrát mě i opravdu pobavil, což byl řekl bych účel. 60% ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Prekvapujúco slabé, a to i na pomery podobných nenáročných komédií, ktoré Hollywood produkuje ako na bežiacom páse. Humor má síce pár svetlých chvíľ, no väčšinu času je to skôr kŕčovitá nuda a akcie je žalostne málo na to, aby dokázala výraznejšie ozvláštniť celé dianie. Keď sa to tak vezme, jediné, čo vo filme stálo skutočne za to, boli scény, v ktorých Gal Gadot a Isla Fisher poodhalili niečo zo svojho... ehm, talentu. (40%) ()

x_ander 

všechny recenze uživatele

Proč to neříct rovnou, Keeping Up with the Joneses je naprostá blbina. Což bylo jasné už z trailerů. Ale od obsazení jsem si sliboval více. Gal Gadot a Jon Hamm si odehrají svoje, ale Zach Galifianakis je těžce nevyužitý a Isla Fisher hraje krávu. To je pak těžko. Pár vtipů sedne, většina ne, a celé je to takové nemastné neslané, včetně zoufale nudného finále. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Výroba a autorizovaná distribúcia filmu podporili viac ako 13 000 pracovných miest. (Laslo)
  • Gal Gadot ve filmu dvakrát promluví hebrejsky. (ČSFD)

Reklama

Reklama