Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Děj kanadské sci-fi série se odehrává v městečku, které je v karanténě kvůli záhadné a zákeřné chorobě, jež likviduje všechny, kteří přesáhli 21 let věku. Tudíž je na školácích a školačkách, aby zjistili, co stojí za záhadnou genocidou "dospěláků". Ale hlavně jak ve městě bez rodičovských autorit přežít. (geklon)

Recenze (9)

Davies182 

všechny recenze uživatele

PILOT: Všichni dospělí jsou mrtví!! Sympaticky odsýpající úvod plný svěžích charakterů je v druhé polovině nekompromisně pohřben pod lavinou hloupých dialogů a nereálných scének - dokonce i na mystery seriál. Mohlo z toho být atmosférické komorní sci-fi, City si ale postupně zadělává spíš na post-apokalyptické televizní céčko. Škoda... ()

Kailo 

všechny recenze uživatele

Všichni lidé s věkem nad 22 let zemřou a mladí přeživší truchlí s "heštegem" #RestInPeace. Ani se jim nedivím, i mě ta nenadálá mozková dysfunkce obyvatelstva nechala chladným. P.S. Co se dnes děje s herci? Proč se všichni tváří, jak kdyby přišli z konkurzu na Twilight? To se dneska do teenage filmu/seriálu obsazují jen kvůli tomu? Vědět to, tak jsem mohl mít dveře do Hollywoodu otevřené už dlouho. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Pilot: Slabucke s nesympatickymi a hlavne nezaujimavymi postavami. Urcite nesledujem dalej. *Plot:* V 8000-ovom mestecku zacnu rychlo umierat dospelaci po stovkach, nik nevie preco. Vlada mestecko zakarantenuje a mladi (pod 22) svojimi uz tak dobabranymi zivotmi situaciu rozhodne neukludnuju. ()

Mr.Ripley 

všechny recenze uživatele

Pilot: Zkratkovité, až frackovité. Chápu snahu tvůrců udělat show pro mladé s poněkud drsnější atmosférou, ale to by chtělo alespoň jeden charakter, kterému se dá fandit. V tomto případě pouze protáčíte panenky, kontrolujete čas a přejete většině obyvatel stejný osud. O mrtvolném tempu nemluvě. 40% ()

fixaman 

všechny recenze uživatele

Tady na to všichni nadávají, ale mě to zatím baví. Rozhodně je to výrazně lepší než třeba tematicky podobné Under the Dome. Těším se na druhou sérii. ()

Honza2211 

všechny recenze uživatele

Po epizodě 1x05 už končím - dál už se to sledovat při nejlepší vůli nedá. Je to škoda protože námětu, postavám i seriálu jsem věřil a dával do něj naději. Holt už mám 40 let a povrchní braky bez hlubšího děje mi už k zábavě nestačí. Co je na seriálu dobré? Seriál se snaží být mysteriózní drama s nějakou podivnou neexistující zápletkou, která nedává smysl.. Místy se točilo u lesa nebo v malém městě což je celkem dívatelné a fajn. Některé emocionálně-sexuální scény tam být nemusely.. Je to vážně divné a odrazující. Between - tento seriál je o něco horší než podobný seriál Beyond (Z onoho světa), ale všechno je to na jedno brdo. Jakž takž tam nějaký námět byl, jedna aktérka celkem sympatická tak dávám 20%. ()

Reklama

Reklama