Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ford Fairlane je rokenrolový detektiv z Los Angeles. Vypadá jako Elvis Presley, mluví jako žumpa a je pořádně praštěný. Ale, když chcete dělat tuhle práci, musíte být rošku paranoidní. Nenechte si ujít tuhle ztřeštěnou komedii s hudbou od skupiny Yello. (Guild Home Video)

Recenze (41)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zlaté Maliny? Vtedy museli byť v porote, ale riadne našľahaní.Ono dá sa povedať, že niečo zreje ako víno. Vtedy to možno nebol ten pravý mušt, ale dnes je to lahodné Chateauneuf-du-Pape a verím, že v dobe okolo vzniku filmu, by som bral tento snímok ako štýlový, raritný príspevok do komerčnej kinematografie. A tak je to aj dnes. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

to čo film o rockandrollovom detektívovi postráda na scénari (to je dynamika, originalita a zábavnosť) si plne vynahradzuje na skvele zvládnutých akčných scénach od finského pekelníka harlina. nie je to žiadne umelecké dielo, ale čuduj sa svete pri jeho sledovaní sa príliš nenudíte a dá sa to kľudne pozrieť i viac krát. ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Renny Harlin tohle natočil mezi Die Hard 2 a Cliffhangerem :-). Komedie, která opakovaně porušuje přikázání "never go full retard" (i když zase ne tolik, jako třeba filmy s Leslie Nielsenem) o soukromém detektivovi pracujícím v showbusinessu, je to taková sexistická rock n roll verze Ace Ventury s ultra NY italiamafia přízvukem (což v LA není vůbec divný). Hudbu dělají Yello a Harlin si z Nightmare On Elm Street 4 vypůjčil ještě Robert Englunda. Hláškovací trash na úrovni. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se prezentují inteligentním scénářem, politickou korektností, nemluví se v nich sprostě a dokonce mívají i myšlenku a poselství. Na tohle všechno Farlaine kašle. Je totálně nevkusný, nekorektní, sprostý a o tom, že by film měl divákovi něco sdělit nikdy neslyšel, jelikož o tom se v Rock´n´Rollu nezpívá, že. To všechno může vzít čert, protože je tam plyšová panda, skvělý Dice Clay a Englund, krásný ženský, které se za své vnady nestydí a spousta výborných hlášek. Díky Bohu za podobný filmy. ()

Haymar 

všechny recenze uživatele

Když tu tak čtu ta hodnocení, tak sem asi viděl nějakej jinej film. Divnej film, divný postavy, divnej scénář, divná kamera (co měly znamenat ty věčně blbě komponovaný scény? Křivý "úhly", lidi s uříznutejma hlavama ap. Kameraman byl vožralej nebo žeby "umělecký záměr" ?). Kultovní Ed "Bunda" O'Neill zde by neuvěřitelně trapnej a obsazení ústřední postavy - těžko říci na kolik mu takhle dementní "hraní" připisoval scénář a kolik do toho dával "herec" sám... Těžko věřit že stejný režisér natočil v jednom roce tuhle "divnost" a Die Hard 2 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (3)

  • Andrew Dice Clay získal v roce 1990 za roli Forda Fairlana Zlatou malinu pro nejhoršího herce. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (reich)

Reklama

Reklama