Reklama

Reklama

Lovci stínů: Nástroje smrti

(seriál)
  • USA Shadowhunters: The Mortal Instruments (více)
Trailer 3
USA, (2016–2019), 38 h 34 min (Minutáž: 39–60 min)

Tvůrci:

Ed Decter

Předloha:

Cassandra Clare (kniha)

Hrají:

Katherine McNamara, Dominic Sherwood, Emeraude Toubia, Harry Shum Jr., Alan Van Sprang, Curtis Morgan, David Castro, Jon Cor, Kaitlyn Leeb, Vanessa Matsui (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(55)

Život typické náctileté holky Clary Fray se převrátí naruby, když zjistí, že je součástí rasy lovců démonů s andělskou krví. (Netflix)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (91)

noriaki 

všechny recenze uživatele

"Co to má ten člověk na sobě? To je zase něco o upírech?" - "Ale ne, to je o démonech." (režisér obrací oči v sloup). "No dobře, tak ať to máme za sebou. Kde je ta holka?" (přichází Katherine McNamara) "Předveď mi něco a já budu hádat, ať uvidím, co v tobě je." (dívka ukazuje emoce) "Hm, to je hlad? Znuděnost, naivita, nechápavost, ospalost. Trefil jsem alespoň jedno?" (dívka vrtí hlavou, režisér se otáčí za sebe). "Musíme točit s ní?" - "Bohužel, produkce na tom trvá. Publiku se líbila a na talentu prý stejně nezáleží." (režisér si skepticky prohlíží dívku) "Snad mi to neposereš. Já jsem pracoval s hvězdama, víš? Cameron Diaz zahraje vztek, to bys čuměla. A Matthew McConaughey se mi rozbrečel, ani to neměl ve scénáři." (prohrabává tašku a vytahuje tlustý svazek) "Podle toho mám točit? Vždyť je to brak. Lovci stínů, čarodějové, Kruh, Institut." (zvedá oči od textu) "Copak, došly nápady na jména?" - "Éééééé..." - "Dost řečí, jdeme makat. Přiveďte toho brýlatého....(prolistuje pár stran)... nejlepšího přítele. Vážně? Doufám, že se nebudu muset dvacet dílů piplat s tím, že se jeden bude chtít vyspat s tím druhým." (přichází Alberto Rosende) "Tak klapka a jedeme." ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Předlohu jsem četla a tak špatná zas nebyla... za těch x dílů jsem si jí stihla celkem oblíbit. Nejdřív jsem ale trpěla u filmu, kde byly snad nejhorší dialogy a seriál se z toho bohužel nevymanil. Úroveň hereckého umění šla znatelně dolů (zvláštní, že to ještě jde) a dialogy... mám pocit, že seriál je dělanej pro 13-ti letý puberťačky, pak ale nechápu scény např. typu kdy herečka v dráždivém spodním prádle si vymamuje informace pomocí sexu, to už bych zas pro tuto věkovou kategorii neviděla. Abych nebyla jen negativní, tak mám radost, že oproti filmu se sem vejde víc věcí, což je pochopitelné. Sice ne vše s knihou koresponduje, ale po shlédnutí prvních 3 dílů mi to zatím nevadilo. Ještě jsem se nerozhodla, zda se budu dívat dál či nikoliv. ()

Reklama

Mikita 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak dlouho to ještě vydržím, je to tolik ukecané a tak málo se tam toho děje.... A když už nastane nějaký boj, je stále tak stejný. Jediné, co mě zatím drží u sledování je Dominic, který je vybraný opravdu šikovně, bohužel z něj dělají ukňourané štěně, které až moc bere na hlavní hrdinku a vytrácí se tak to krásné napětí a škádlení, které v knize tak perfektně fungovalo. A obsazení hlavní hrdinky vůbec nebylo šťastné. Raději bych ocenila pokračování filmu, kde postavy měli alespoň nějaké charisma a obsazení bylo velmi sympatické. Tohle je bída. Škoda, velká škoda. Ale sérii už dokoukám. Snad. EDIT: Konečně 6tý díl není tak otravný a vykecávání zde má trochu smysl .... a konečně také nějaký záblesk romance. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Mladí, krásní a talentovaní zachraňují (ne)lidské pokolení před neodvratně se blížící zkázou. Nic proti nejprofláklejšímu story-arcu současnosti, ale postavám chybí styl, hercům schopnosti (což jak uznáte může představovat docela problém), scénáři jakákoliv nadstavba, která by jej oddělila od tuctu stejně plytkých a povrchních záležitostí. Abych jenom nehanil. Všichni vypadají fakt sexy, a to za jakýchkoliv okolností, takže hádám, že úkol splněn :) ... Nejoblíbenější postavy: viděno před pár týdny a jména všech zúčastněných jsou ztracena v mlze zapomnění .... Takže asi tolik .... 1. Série: 50 % ()

RedRose odpad!

všechny recenze uživatele

je to kruté... nejsem si jistý, jestli to přímo vychází z filmu (kterému jsem dal 42%), nebo jen někdo vybrakoval stejnou knižní předlohu, ale je to vlastně úplně jedno... je tady tolik přeslazených nagelovaných neherců pohromadě, až je mi z toho nevolno... Katherine McNamara jako náhrada filmové Lily Collins, to je úplnej průser... protrpěl jsem 5 (!) dílu, ale nevím jestli zvládnu ještě další... šokovaně jsem zjistil, že to po první sérii neukončili, ale jede to vesele dal... v té americe fakt není něco v pořádku... výstižné komentáře: verbal a noriaki /// Edit: hodnocení druhé série v červených číslech ?! vážně ?! to fakt netuším, co by se muselo stát, aby podprůměrná kvalita vyšplhala až takto vysoko... ()

Galerie (1 091)

Zajímavosti (9)

  • Mezi natáčecí lokace patří například Toronto nebo Ontario. (SimpanzJi)
  • Slova, kterými Valentýn Morgenstern (Alan Van Sprang) popisuje, jak to vypadlo po smrti („Byl jsem v temnotě, nebylo tam nic než stíny a já jsem byl jedním z nich.“) jsou stejná, která v knižní předloze po svém oživení použil jeho syn Jace. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama